Şimdi Ara

Timberland Nubuk Bot ; 189 TL (Kargo Dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İhtiyacı olan arkadaşlar sitemizden alabilirler, iyi alışverişler. Eğer yeni üye olursanız sitemize, hemen hesabınıza 5 TL ParaPuan yükleniyor. iyi günler...

http://www.modaelinizde.com/pinfo.asp?pid=10530

• aynı bot optümum timberlande 390 tl idi. bu hafta sonu bu ürünün orjinalliği hakkında kesin bir garanti verebiliyormusunuz
  • Ürünlerimiz %100 orjinaldir. iade ve değişim yapılmaktadır. teşekkürler.

Not: iade ve değişimdede 1 kereye mahsus kargo ücretini biz ödiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modaelinizde -- 9 Kasım 2009; 10:20:49 >
  • pahalı satıyorsunuz:

http://www.orijinalmarka.com/urun_detay.asp?grup_no=0&urun_no=371&dil=1&folder=erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Kasım 2009; 10:56:06 >
  • bizdeki ürün orjinal ve faturalıdır. %100 garantimiz altında. teşekkürler.
  • Modaelinizde.com;

Kuruluştaki amacı doğrultusunda tüketicilere moda sektöründe, son trend ürünleri en uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip ulaştırmayı ilke edinmiştir. modaelinizde.com’ un hedefleri, en büyük sektörel sanal alışveriş merkezi olmakla beraber, aynı zamanda moda konusunda bir trendsetter olmaktır.

Hızla gelişmekte olan elektronik ticaret sektöründe, moda sektörünün en önemli markalarını çatısı altında toplayarak bir ilki gerçekleştiren Modaelinizde.com, ayakkabıdan trikoya, kemerden mücevhere, saatten hediyelik grubuna kadar bir çok ürün grubunu bünyesinde barındırmaktadır. Düşük fiyat, hızlı teslimat ve ücretsiz kargo politikaları ile tamamen müşteri odaklı bir oluşum olan modaelinizde.com, 20 yılı aşkın bir zamandır yaratmış olduğu Damat – ADV – Tween markaları ile Türk Moda Sektörünün öncülerinden olan ORKA GROUP’ un güvencesini de arkasına alarak çok kısa bir zamanda sektörün lider markası olmayı hedeflemektedir.

Modaelinizde.com, Red Tanıtım ve İletişim A.Ş 'nin bir markasıdır.

Basında Çıkan Haberlerimiz ;

http://www.modaelinizde.com/hakkimizda.asp?inf=26

İletişim Bilgilerimiz;

http://www.modaelinizde.com/hakkimizda.asp?inf=3

Timberland Nubuk Bot ; 189 TL (Kargo Dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

pahalı satıyorsunuz:

http://www.orijinalmarka.com/urun_detay.asp?grup_no=0&urun_no=371&dil=1&folder=erkek

Peki bu site güvenlimi acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Timberland'in tarçın rengi botundaki indirim biraz az geldi bana. Deriden bile 300TL'ye ve Bonus'a 6 taksite veriyor. 20TL ucuz diyebilirsiniz ama böyle şeyleri deneyerek almak en güzeli ki, yerinize gelmek için harcanan benzin vs. düşünüldüğünde makul gelmedi bana. Ama fiyatı uygun olan ürünler var siteyi incelediğimde..
  • tüm sitede satılan ürünler, Orka Group güvencesi altındadır. Orka Group , Damat - Adv Tween markalarının sahibidir, ve Türkiye'de yerleşik 125 Adet mağazası bulunmaktadır. teşekkürler.
  • evet metrobüsle geçerken bu binayı görüyorum hep. zannedersem Halıcıoğlu-Çağlayan arası biyerde ama tam hatırlayamadım

güvenilir bi siteye benziyo ama hiç alış-veriş yapmadım
  • Okmeydanı SSK hastanesinin karşısındayız, o hizada E5 otoyolundan gözükmekteyiz. teşekkürler.
  • Cok pahalı ya gittigitiyorda uygun fiyatlara var ama orjinalliğini hangisi ayırt edemiyorsun.
    ama ne olursa olsun su tek bir gercek hepsi çinde üretiliyor. :) ister amerikadan al ister afrikadan
  • Biraz önce Galleria Deriden'den Tarçın rengi Timberland botu aldım. Yanında 40TL değerindeki temizleme sipreyi, silgisi ve fırçası da hediye. Bu temizleme kiti ne kadar işe yarar bilmiyorum (daha önce silgisini kullanıyordum, memnunum) ama 299 / 6 olması avantaj. Benim için ulaşım avantajı da olduğundan bunu tercih ettim.
  • Modaelinizde.com hizmet olarak güzel bir site güvenilir de diyebilirim ancak sattıkları ürünler konusunda bazı şüphelerim de olmuyor değil sattıkları abercrombie ürünlerin fiyatlarına bakınca orjinal gibi geliyor ama tiplere bakınca bi çelişkiye de düşmüyor değilim :S, aynı ürünleri farklı yerlerden de aldım yan yana koyunca birebirler ama fiyatlar arasında çok büyük uçurum var. orjinal izlenimi vermek için fiyatları epey bir şişiriyorlar gibi geldi bana.
  • Arkadaşlar bu sitede satılan ürünlerin orijinalliğinden şüphe etmek, timberland yetkili satıcısından alınan timberland in orijinalliğinden şüphe etmek ile aynı..

yani ismi bilinmeyen, arkasında hangi grubun olduğu belli olayan linkler vererek bence karşılaştırma yapmayın..

eğer fiyat size göre uygunsa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz..

beğenmediniz iade edersiniz.. ama bu orijinal olmadığından olmaz..

site ile alakam yoktur.. sadece güvenilir bir site olduğunu belirtmek maksadı ile yazdım. zaten damat ı bilen bilir..
  • bende bugun viaport tımberland a gıttım cocuk grubu tımberland ler 199 tl ıdı bu her yerde aynı mı acaba?benım ayak 40 numara ooldugu ıcın bu guruptan gıyebılıyorum..bırde kımde gorsem cok hoş duruyor uzun surelı kullanım ıcınde gayet ıyıymıs onerırmısınız hangı rengını almalı?
  • iyi bakıldığı sürece 10 sene bile giyilebilecek bir bot hiç birsey olmaz, erkekte lacivert ve gri rengi çok güzel oluyor.
  • Stok bitmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.