Şimdi Ara

Tim Cook Instagram hesabı sahte çıktı: Apple yöneticileri de takipteydi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tim cook instagram hesabı
    Apple’dan Phil Schiller, geçtiğimiz ay Instagram ve yeni platform Threads’e katıldı. Diğer Apple yöneticileri de bu sosyal platformlarda yerini aldı ancak önemli bir isim eksikti: Tim Cook. Apple’ın CEO’su Instagram’da göründü ancak pek çok Apple yöneticisinin de takip ettiği hesap sahte çıktı.



    Ayrıca Bkz.Trump Twitter’a geri döndü, Truth Social öldü



    Apple yöneticileri ve çalışanları takip etti



    Twitter’da Elon Musk’ın baskılarından sonra bazı kullanıcılar Tim Cook’un da Mastodon veya Threads gibi başka bir sosyal medya platformuna katılıp katılmayacağını merak ediyordu. Bir süre önce Tim Cook’un Instagram’da yer aldığı fark edildi. Lisa Jackson, Alan Dye gibi Apple başkan yardımcılarının yanı sıra Apple çalışanları da hesabı takip edince Tim Cook’un resmî hesabı olduğu düşünüldü ancak değildi. Apple, hesabı kısa sürede kapattı.



    Twitter'da (X) aktif



    Tim Cook, X üzerinde oldukça aktif olmasına rağmen sosyal platformun tasarımını eleştirmişti. Eski adıyla Twitter’ın sonsuz akışının ruh sağlığını etkilediğini söylemişti. Cook, ayrıca Meta’nın gizlilik uygulamalarına tepki niteliğinde iOS 14.5 sürümünde anti takip özelliğini sunmuştu. Bu özellik, reklam gelirine zarar verebilir düşüncesiyle Meta tarafından eleştirilmişti. Cook, eleştirmesine rağmen Twitter dışında bir platformda aktif olarak paylaşım yapmıyor.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2023/08/27/apple-tim-cook-instagram/







  • Hesap ben sahteyim diye bağırıyor zaten. Gittim baktım 10,4K takipçi var. Üstte fotoda 136 takipçi diyor. Herhalde haber eski. Koca Tim Cook hashtag yazarken #iphon14pro yapıp yolluyorsa vay haline apple.

    Bu Twitter’ın sonsuz akışının ruh sağlığını olumlu mu olumsuz mu etikelediğine dair bir anlamsız ifade var. Çevirmen arkadaşta mı hata var yoksa Tim bey yanar dönerlik peşinde mi anlam veremedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.