Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (1343. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.905
Cevap
421
Favori
3.808.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam kesinlikle katılıyorum şu taş sıkışma olayına.benimde aracımda aynı sıkıntı oldu ara tara bulamadım az kalsın tekeri söktürüp sorun mu var diye bakacaktım ki irice bir taş buldum lastik arasına girmiş.
  • 2012 4x4 tiguya en uygun Fiyat/Performans yan basamak nerde taktırabiliriz? tavsiyeniz resimler falan varmı? Çok rica edeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

2012 4x4 tiguya en uygun Fiyat/Performans yan basamak nerde taktırabiliriz? tavsiyeniz resimler falan varmı? Çok rica edeceğim...

mrb, yan basamak olayı formda çok işlenti, forumda arama yaparsanız görürsünüz, artıları-eksileri nelerdir, nerede kaç paraya takılıyor göreceksiniz. Muhakkak yorumları takip edin, yararınıza olacaktır. Sonradan gelen pişmanlık pişmanlık değildir misalı.

Şahsen ben yan basamak olayını yakıştıramayanlardanım tiguana, zaten tiguan tombul, birde yan basamak eklenince iyice tombullaşıyor, tabiki zevkler ayrıdır, onada inanan birisiyim..Kolay gelsin...

Ben sizin yerinize araştırdım link;

http://forum.donanimhaber.com/m_30875894/mpage_427/f_/key_basamak+tiguan//tm.htm#75745494

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 15 Eylül 2013; 9:55:51 >

• quote:

2012 4x4 tiguya en uygun Fiyat/Performans yan basamak nerde taktırabiliriz? tavsiyeniz resimler falan varmı? Çok rica edeceğim...

Taktırmaya karar verirseniz mevcut krikonuzun çalışıp çalışmayacağını sorgulayın düşündüğünüz model ile. Forumdan hatırladığım, en büyük dert bu idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

İlk servis deneyimimizi yaşadık arkadaşlar. Bir arkadaşımız esenyurt doğuş'u önermişti ama vakit darlığından Florya mez'e gitmek durumunda kaldım.

426 tl tuttu. Fakat tam o sırada bir başka müşterinin sohbetine kulak misafiri oldum. Aracının mez çıkışlı olduğunu ve arabasını aldığında indirim kuponu verdiklerini söyledi. Bu sayede indirim kazandı.

Benim araç da mez çıkışlı olduğundan şansımı denemek istedim. Aracımın ikinci sahibi olduğumu bu nedenle kuponum olmadığını ama aracımın mez çıkışlı olduğunu söyledim. Yaparız dediler. Bu indirimle 396 tl ya geldi ilk bakım. Ekstra bir şey yoktu zaten. Yağ ve filtreler değişti.

Direksiyondaki hışırtıyı söylemiştim ama beklediğim gibi normal demişler. Öyle kaldı.

Ayrıca kullanım kılavuzunu sordum. 110 tl fiyat isteyince vaz geçtim. 20 cilt ana Britannica alınır paraya. :) sağolsun bir arkadaşımız maille yollamıştı. Onunla idare edeceğim artık.

uyanık insanları çok seviyorum.

• quote:

Ben geçenlerde taktırmıştım ancak orjinali pahalı geldiği için yan sanayi ürünü aldım. Aradan bisüre geçtikten sonra tigumda çok kötü durduğunu farkettim ve geri söktürttüm

Resimleri falan da yüklemiştim 5-10 sayfa geride var..

Tavsiyem taktıracaksanız kesinlikle orjinal hitit modeli tarzı bişey taktırın, aksi halde yimust arkadaşın dediği gibi hiç gerek yok..

Ozamanlar araştırmıştım 650 lira gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyosam..

Keyifli sürüşler

• Yanbasamak ile ilgili verdiginiz bilgiler icin tesekkur eserim. Simdilik ertelemeye karar verdim. Aslinda yan basamak isteme sebebim suursuzca yanina parkedip okuz gibi kapilarini acanlardan sakinmakti. Birde gorunuste var tabi :) neyse madem kriko falan problem o zaman sikinti olur taktirmamak lazim.

• quote:

Yanbasamak ile ilgili verdiginiz bilgiler icin tesekkur eserim. Simdilik ertelemeye karar verdim. Aslinda yan basamak isteme sebebim suursuzca yanina parkedip okuz gibi kapilarini acanlardan sakinmakti. Birde gorunuste var tabi :) neyse madem kriko falan problem o zaman sikinti olur taktirmamak lazim.

basamak diğer araçların kapılarını engellemek için düşünmüşsün, aslında tiguanlar yüksek araç, birde kapının altında siyah plastik var, bu plastik zaten kapıdan dışarıda doruyur, şayet başka bir aracın kapısı gelse gelse siyah plastiğe gelecek, bu durumda darpe plastiğe geleceği için plastik kapını muhafaza edecektir. Daha alçak araçların kapılarıda vursa plastiğe vuracağı için bir sorun olacağı kanısında değilim, kazasız sürüşler.....

• Hawk18 kullanıcısına yanıt
    Aslında çekingen bir yapım vardır. Fakat şartlar öyle bir gollük pas attı ki ayağımın ucu ile dokunmasam ayıp olacaktı.

Ayrıca yazmaya başlamışken bahsetmeden geçmeyeyim: Çıkan hava filtresi, polen gibi parçaları bir poşete koyup yolcu kaltığı önüne koymuşlar; hoşuma gitti.

Bu arada az önce Qashqai konusuna göz atıyordum. Bizim Tiguan'lardan daha yüksek servis ücretlerinden bahsediyorlardı. Sanırım bizim servis ücretlerimiz fena değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

quote:

Yanbasamak ile ilgili verdiginiz bilgiler icin tesekkur eserim. Simdilik ertelemeye karar verdim. Aslinda yan basamak isteme sebebim suursuzca yanina parkedip okuz gibi kapilarini acanlardan sakinmakti. Birde gorunuste var tabi :) neyse madem kriko falan problem o zaman sikinti olur taktirmamak lazim.

basamak diğer araçların kapılarını engellemek için düşünmüşsün, aslında tiguanlar yüksek araç, birde kapının altında siyah plastik var, bu plastik zaten kapıdan dışarıda doruyur, şayet başka bir aracın kapısı gelse gelse siyah plastiğe gelecek, bu durumda darpe plastiğe geleceği için plastik kapını muhafaza edecektir. Daha alçak araçların kapılarıda vursa plastiğe vuracağı için bir sorun olacağı kanısında değilim, kazasız sürüşler.....

Yandakinin açtığı kapı sadece plastiğe değil üst kısma da vuruyor tecrübeyle sabittir
    Basamak da çok engellemiyor bu durumu onu da söyliyim
    Vuran öküz(!) her türlü yolunu bulup vuruyor merak etmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen ay toplam 1580 km yol yapmışım, 690 liralık benzin almışım (litre fiyatı 4,75-4,90 arası) yol bilgisayarına göre 260 km daha menzilim var. Uzun süre ortalamamı yola çıkarken sıfırlamıştım ve 8,1 gösteriyor. hız limitlerinin üzerine pek çıkmadım ama aracı giderken dolu olarak nitelendirirsem, dönüşteki haline ne demeliyim bilemedim; 2 yolcumun ayaklarının altına kadar her yer en efektif şekilde kullanıldı. Malum memlekete gidilince en az 1 senelik erzak o arabaya sığacak!

[album] ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...
     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...
     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...[/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akineton -- 16 Eylül 2013; 10:16:04 >

• Arkadaşlar benim sürücü emniyet kemeri tokasından gacır gucur sesler gelmeye başladı. İçine yağ falan akıtsam işe yarar mı, kendi başıma çözeceğim bir yöntem var mıdır? Onun dışında bir sorunum yok maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akineton

Geçen ay toplam 1580 km yol yapmışım, 690 liralık benzin almışım (litre fiyatı 4,75-4,90 arası) yol bilgisayarına göre 260 km daha menzilim var. Uzun süre ortalamamı yola çıkarken sıfırlamıştım ve 8,1 gösteriyor. hız limitlerinin üzerine pek çıkmadım ama aracı giderken dolu olarak nitelendirirsem, dönüşteki haline ne demeliyim bilemedim; 2 yolcumun ayaklarının altına kadar her yer en efektif şekilde kullanıldı. Malum memlekete gidilince en az 1 senelik erzak o arabaya sığacak!

[album] ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...
     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...[/album]

memleket dönüşü aynen o şekilde oluyor gzl de yl yapmışsınız yakıt sarfiyatınızda gzl,ama ben bu tiguan da daha 10lt. altına inemedim gitti DSG şanzıman çözemedim gitti gerçi daha en uzun yolum istanbul oldu bursa dan

• Arkadaşlar Mrb, bende aranıza 2013 model ama bu şase nomu diyorsunuz orada 2014 yazıyor beyaz cam tavan s&s 160 hp Dsg şanzımanlı aracımla katıldım, ortalama tüketim ilk 600 kmde şehir içi full 10.1 de, merak ettiğim konu bazen ufak çukurlardan yavaş geçerken tekerlerden yayın metale çarpması gibi ses geliyor her çukurda olmuyor arada bir duyuyorum sesi, bir problem varmıdır, normalmi bu yay sesine benzer ses. Birde ilk 500 den sonra hız denemesi yapın motor açılsın vs diyorlar yapmalımıyım, araç yaklaşık 80.000 e geldi vergi ıvır zıvır hariç, vdf den kredi kullanarak aldım. Kolay gelsin

• Araç ile birlikte hiç bir şey Hediye neyim vermediler bi anahtarlık hariç B-) paspasları dışardan 90 tl ye aldım, 250 tl ye dışarda boya kaput kokpit ccam kaydırma vs yaptırdım, Acc, katlanır ayna ve bluetooth ekletmediğime biraz üzüldüm ama yapcak bi şey yok geç öğrendim onların olmadığını

• yimust kullanıcısına yanıt
    arka kapıları engelleyemiyor onlar değiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanadua

Araç ile birlikte hiç bir şey Hediye neyim vermediler bi anahtarlık hariç B-) paspasları dışardan 90 tl ye aldım, 250 tl ye dışarda boya kaput kokpit ccam kaydırma vs yaptırdım, Acc, katlanır ayna ve bluetooth ekletmediğime biraz üzüldüm ama yapcak bi şey yok geç öğrendim onların olmadığını

Aracınız hayırlı olsun Allah c.c kazasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin vw öyle hediye filan vermez adamlar acından ölen cinsinden herşey para ile bana anahtarlık bile vermediler siz almışsınız :DD
  • quote:

Arkadaşlar Mrb, bende aranıza 2013 model ama bu şase nomu diyorsunuz orada 2014 yazıyor beyaz cam tavan s&s 160 hp Dsg şanzımanlı aracımla katıldım, ortalama tüketim ilk 600 kmde şehir içi full 10.1 de, merak ettiğim konu bazen ufak çukurlardan yavaş geçerken tekerlerden yayın metale çarpması gibi ses geliyor her çukurda olmuyor arada bir duyuyorum sesi, bir problem varmıdır, normalmi bu yay sesine benzer ses. Birde ilk 500 den sonra hız denemesi yapın motor açılsın vs diyorlar yapmalımıyım, araç yaklaşık 80.000 e geldi vergi ıvır zıvır hariç, vdf den kredi kullanarak aldım. Kolay gelsin

Hayirli olsun, o ses ben de de var malesef.Yillik bakima goturdugumde servis o sesin kulakciktan geldigini ve normal oldugu soyledi.Benim kafama yatmadi acikcasi.Yakin zamanda servise tekrar gidince baktiracagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: L'ombre

quote:

Arkadaşlar Mrb, bende aranıza 2013 model ama bu şase nomu diyorsunuz orada 2014 yazıyor beyaz cam tavan s&s 160 hp Dsg şanzımanlı aracımla katıldım, ortalama tüketim ilk 600 kmde şehir içi full 10.1 de, merak ettiğim konu bazen ufak çukurlardan yavaş geçerken tekerlerden yayın metale çarpması gibi ses geliyor her çukurda olmuyor arada bir duyuyorum sesi, bir problem varmıdır, normalmi bu yay sesine benzer ses. Birde ilk 500 den sonra hız denemesi yapın motor açılsın vs diyorlar yapmalımıyım, araç yaklaşık 80.000 e geldi vergi ıvır zıvır hariç, vdf den kredi kullanarak aldım. Kolay gelsin

Hayirli olsun, o ses ben de de var malesef.Yillik bakima goturdugumde servis o sesin kulakciktan geldigini ve normal oldugu soyledi.Benim kafama yatmadi acikcasi.Yakin zamanda servise tekrar gidince baktiracagim.

Merhaba. Tıkırtı gibi bir ses mi? Bende de arka lastiklerden birinde var (ya da ben öyle tahmin ediyorum). Her çukurda yapmasada devamlı bir ses var. Eğer aynı ses ise bende yeni başladı ve sadece 1 tanesinde var. Bu da normal olmadığı anlamına geliyor. Vakit bulup götüremedim servise.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawk18

quote:

Orijinalden alıntı: L'ombre

quote:

Merhaba. Tıkırtı gibi bir ses mi? Bende de arka lastiklerden birinde var (ya da ben öyle tahmin ediyorum). Her çukurda yapmasada devamlı bir ses var. Eğer aynı ses ise bende yeni başladı ve sadece 1 tanesinde var. Bu da normal olmadığı anlamına geliyor. Vakit bulup götüremedim servise.

aynı ses benim arabada da var. sağ arka tekerden geliyor çukurlara girdikçe çok rahatsız ediyor.

• 
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.