Şimdi Ara

Ticket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3 tane championu geri vermek için talepte bulundum. Ama 2 tane championu alalı 30 günü geçtiği geçtiği için sadece 1 tanesini geri verebilirim dedi adam. Bende şimdi 1 tanesini versem daha sonra istediğimde başka 2 eşyayı geri verebilirmiyim dedim şunu gönderdi anladım anlatmak istediğini aslında ama yinede sormak istedim:

Hello Summoner,

Because this is a one-time exception, I'll need you to provide me with any and all content you would like to have refunded in this ticket. Once I have made an exception on your account, we will be unable to process future returns for you.

I can process returns on up to 3 pieces of content (for example: Skins, Champions, Rune Stacks) with this one-time exception.

Please let me know if there are any other questions or concerns I can assist you with!

May your blade always strike true,

Mjolnir
    Riot Support Team

• Sadece bu ticket ta halledebilirsin işi,sonraki 2 taneyi kullanamazsın bir daha
  • Ben düzenli aralıklara ticket atıyorum. Geri almıyorlar skinleri ama IP boost veriyorlar. Hatırladığım iyi oldu bi ticket daha atayım hemen.
  • Ya 30 gün önce aldığım için veremiyorum böyle saçmalıkmı olur.
  • Deneme süresi 30 gün oldugu için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SRO - BOT BAN LIST
    19 yıl önce açıldı
    Win trade
    9 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.