Şimdi Ara

Ticimax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde artık firmalar müşteri çekmek için birçok yola başvurmaktadırlar.Ancak müşteri çekmek ve sitelerde daha fazla tıklanmak isteyen firmalar için teknolojinin gelişmesi ile daha kolay adımlar çıkmaktadır.Benim sizlere bahsedeceğim web sitesi E ticaret konusunda uzman kadrosuyla ve yılların vermiş olduğu tecrübeyi sizlerle paylaşıyorlar.Eticaret ile firmalar müşterilerini daha fazla artırmakta ve hiçbir zaman şirket şirket gezmeden ürünlerini tanıtmak zorunda kalmayacaklar.E-ticaret paketlerini incelediğinizde siteniz için geliriniz artacak ve satışlarını yükselişe geçecektir.
    Eticaret sitesi olarak sizlere hizmet verenhttp://www.ticimax.com adresini mutlaka ziyaret edin.Eticaret paketleri kapsamında birçok ürünün tanıtımını yaptırabilir,web sitesinde referanslara bakabilir ve dilediğiniz an ve zamanda detaylı bilgi alabilirsiniz.Ayrıca Ücretsiz demo olarak Ticimax'ı test etme imkanınızda var.Hemen sizde bu ürünlere sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey web sitesini tıklamak.Bunun için isehttp://www.ticimax.com adresini ziyaret edin.







  • Benim 2 eticaret sitem var, aldığım hizmetten de çok memnunum, sizi şimdi gördüm ilk defa, tanışmak isterim.

    sitenize girdim, sesle arama diye bir şey dikkatimi çekti, bu googlein 2 satırlık kodunu koyunca herkesin yaptığı dandik bir şey var o mu? yoksa farklı bir teknoloji falan mı kullandınız, o konu çok ilgimi çekti.

    Hizmetlerinizden bahsederseniz, bilgi sahibi olalım.
  • Konuyu hortlatmış gibi olacağız ama site kurmak isteyenler vardır belki. Bende uzun araştırmalar sonunda Ticimaxtan special extra paket aldım. Şu anlık sorun yok gayet memnunum .
  • 2014 aralik ayinda mevcut eticaret sitemi daha profesyonel bir firmaya tasima niyetiyle ticimaxla anlastim. Ön koşul olarak "e ticaret sitemi ticimax sistemine sorunsuz transfer edebileceklerse" kendileriyle calisacagimi soyledim.
    Denemeler sonucunda kendi mevcut sitemin altyapısı ticimaxla örtüşmediği için transfer yapılamadı.

    Ücret iadem gerçekleşti. Ozellikle Ugur beye anlayış ve samimi yaklaşımı için teşekkur ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferisgoren -- 27 Temmuz 2015; 13:28:40 >
  • Bende 2012 den beri Ticimax alt yapısını kullanmaktayım, temel anlamda ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa bence fiyat performans ilişkisi üzerinden not verecek olursak 7/10 çok rahat alır.
    referans olarakwww.toptankutu.com girip inceleyebilirsiniz. Bence güzel bir site oldu biraz tasarımsal eksiklikleri var ama kullanışlı bir alt yapısı mevcut, Eğer konun uzmanı arkadaşlarda yapıcı eleştirilerde bulunurlarsa hem sitenin kullanımını geliştirmemize hemde ticimax ın bunlardan kendinede pay çıkarark alt yapısını geliştirmesine yardımcı olmuş oluruz bence...

    Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • Benimde e ticaret sitem var Kırtasiye ve Ofis Malzemeleri alanında kullnıyoruz



    www.kirtasiyeciden.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz de Ticimax altyapısı kullanıyoruz, sitemizhttp://www.yetkilisaticiniz.com/ , altyapıdan ve hizmetlerinden memnunuz.
  • Merhaba, ticimax alt yapısıyla XML güncelleme işlemlerinde sürekli olarak sorun yaşıyoruz yoğun bir çağrı merkezi olduğundan 2 hafta geçkin süredir çözümlenemedi. Ticimax paneline XML aktarımı yapan ve sorun yaşamayan yardımcı olsun lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.