Şimdi Ara

Ticariler için APP Plaka Önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bugün trafikte gidiyordum önümde bitane opel combo vardı baktım baktım buna nası bi plaka koyarsa adam güzel olur dedim kafamda photoshoplar gibi aracın bi sağ kısmına bi sol kısmına plakayı oturtuyorum en sonunda nası güzel olacağını buldum. Combosu olanlar tez vakit yapsın.

Önce Plaka APP Olarak hazırlanır. Plaka İki kapının tam ortasına gelecek şekilde plaka boşluğuna monte edilir. Tabi doğal olarak bu şekilde kapılar açılmayacaktır. Plakaları monte etmeden evvel kapıların açılma noktası işaretlenir ve plaka usulce ortadan ikiye kesilir. Bir parçası sağ kapıya bir parçası da sol kapıya yapıştırılır. Böylelikle aracın tam ortasında plaka olur ve kapılar da açılır.

Nasıl ?

Sıkıntıdan Yazdım İşte.. : )

• bişiler sallamışsın ama pek bişi anlasılmıyor sıkıntı neler yaptırıo adama yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyTaCH_01

bişiler sallamışsın ama pek bişi anlasılmıyor sıkıntı neler yaptırıo adama yaa

Üslubunuza dikkat ediniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

ben uslubta bişi göremiyorum herhangi bi hakaret yada bi küfür yok ve uslub gayet normal siz konu açmadan önce bi düşünseniz
  • quote:

quote:

quote:

ben uslubta bişi göremiyorum herhangi bi hakaret yada bi küfür yok ve uslub gayet normal siz konu açmadan önce bi düşünseniz

Üslubun bozukluğu küfür ve argodan ibaret değildir ; Açıklama yapmak istemiyorum ..

İyi Forumlar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üslubun bozukluğu küfür ve argodan ibaret değildir ; Açıklama yapmak istemiyorum ..

İyi Forumlar..

ortada açıklanacak bişi yok çünkü....

sizede iyi formlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.