Bildirim
Ticaret Amaçlı Yurt Dışından Ürün Getirtmek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Vergi odemek gerekir.
Faturakesmek gerekir.
Garanti kosullarini yerine getirmek gerekir.
V.s v.s...
Bisikletciler genelde kendileri dealextream ebay gibi sitelerden alisveris yapabiliyorlar.Cok uygun olmadikca cezbedici.bir yani olmaz.Toptan alip ucuza perakende satis yapabilirseniz tutma ihtimali var.Birde yerli firmalar ile baslayabilirsiniz en azindan daha kolay olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır bisiklet giyim ürünleri satıyorum.Yurt dışından getirebilirsiniz.Dealextreme,cycling moton falan.Netten siparişinizde fıyat sınırını astıgınız anda riske girer.+ olarak ucakla vs getıreceksınızkı bu zaten sızın zararınızı bıle kurtarmaz bosuna yapmıs olursunuz.
Size onerım dx,monton,chain reaction gibi sitelerden sipariş vermenız.fazla fazla getırmeden guzel karlar elde edebılırsınız.vergısını odeyıp getırmenız sıze burada pek avantaj saglamaz cunku hem vergı hem orta oranda kar koyarsanız normal magaza fıyatlarından 10-20 asgı satarsınız kımsede sızden almaz.Bunu oturtan adamlar var gayette guzel satış yapıyolar referansları genişledi baya ki bende yapıyorum zaten.Daha farklı bir alana yonelırsenız değişik urunlere bıseyler kazanabılırsınız.sızı sogutmak ıcın soylemıyorum ornegın bisikletle ılgılı turkıyede olmayan degısık seylerı getırebılırsınız.İnsanlar uyandı yanı artık sızın resmını koydugunuz urunun aynısını sızın yaptıgınız sekılde yurtdısında getırıyo artık ınsanlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X