Şimdi Ara

Ticaret...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir miktar (30-40) gb alıp oyuna başlamayı planlıyorum.Bazı sorularım olucak sizlere.

1.En mantıklı pazarı canlı fazla +10 olmayan server hangisi.
    2. 30-40 gb ile nasıl bir yol izlemeliyim ticaret yapmadım daha önce anlatırsanız çok makbule geçer boş zamanlarda pazar açar pazar gezerim.

Haftada toplam max 24 saat girebiliyorum oyuna. 2-3 ayda 150-160 gb yapıp 9 md li 8 chıtınli iron setli bi ard char dizebilirmiyim.

Yoksa hiç bulaşma'mı dersiniz ?

Orijinalden alıntı: CutEditionCreed

Arkadaşlar bir miktar (30-40) gb alıp oyuna başlamayı planlıyorum.Bazı sorularım olucak sizlere.

2. 30-40 gb ile nasıl bir yol izlemeliyim ticaret yapmadım daha önce anlatırsanız çok makbule geçer boş zamanlarda pazar açar pazar gezerim.

Haftada toplam max 24 saat girebiliyorum oyuna. 2-3 ayda 150-160 gb yapıp 9 md li 8 chıtınli iron setli bi ard char dizebilirmiyim.

ilk sorunu yanıtlayayım bence ionia da başla neden dersen server yeni sayılır pazar her zaman canlı, iron belt pazarda 7 gb gördüğüm +10 itemse wood staf yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E04F5119C -- 22 Haziran 2011; 20:53:02 >

2- Tabiki 30 - 40 gb sermayen olursa 3 ayda 150 gb yapabilirsin.Heleki evinde 2 bilgisayar varsa birini tezgaha bırakıp diğeriyle pazar dolaşırsan daha iyi olur.Ticaret hiç bilmiyorsan ilk 1 haftan işi anlamakla geçer dikkat et bu süre içerisinde kazık yeme.Bu süre içerisinde fazla alım satım yapmamaya çalış.Mesela ucuz olduğunu tahmin ettiğin birşeyi hemen alma biraz daha araştır.Alıp sattıkların en çok oynanan jobların en çok tercih edilen eşyaları olsun.Onlar üzerinde uzmanlaşsan yeter.Mesela daggerlardan günde 2-3 gb kar yapman işten bile değil.Çünkü sirkülasyon yüksek alanı satanı çok.

Bulaşıp bulaşmama işine gelince eğer reel hayatta sosyal bir çevren varsa takılabileceğin o zaman bence bulaşma ama yoksa ve olması zorsa o zaman en azından sanal alemde bir ortamın olur.

Orijinalden alıntı: sarpingen111

quote:

Orijinalden alıntı: CutEditionCreed

Arkadaşlar bir miktar (30-40) gb alıp oyuna başlamayı planlıyorum.Bazı sorularım olucak sizlere.

ilk sorunu yanıtlayayım bence ionia da başla neden dersen server yeni sayılır pazar her zaman canlı, iron belt pazarda 7 gb gördüğüm +10 itemse wood staf yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

ionia'yı bırakma sebebim +10 cs +10 dol +10 gab vs.. pazar evet cok ucuz ama alsanda pek bi fayda etmez..

• Olay 30-40 gb aldıktan sonra neye odaklanıcagı sonuçta. Ben ronarkta oynuyorum öyle +10 shard ile karşına çıkan adam yoktur genelde karşılaştıgım herkes hemen hemen aynı adamlar çok abartısı olmadan.

Benim asıl sorunum ticaret konusunda 'alsam mı fiyatı iyi mi ki' durumları olması sonuçta piyasa fiyatı 100dur ben 85e bulmuşumdur ama ondan sonra acaba piyasa fiyatı mı düştü ki bunu 85e satıyor adam oluyorum. O yüzden daha çok + basmaya yonelıyorum.

Buralarda 30-40 gb ile ne ticaretine odaklansak (sonuçta her aldıgını anında satamıyorsun ama shard gibi şeylerin gideri daha fazla) onların ticaretine odaklanıp çabalıyalım 1000 tane şeyin fiyatını ezbere bılemıyebilirsin ama 10-20 tane itemı ezberlıyebılırsın.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.