Şimdi Ara

:::thy pilot yetiştirmek için üni mezunu arıyor::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
16.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Deathulazam

quote:

Orjinalden alıntı: last21second

girilen sınavlar ne sınavlarıdır arkadaşlar , birde toeffl skoru felan denmiş..bu ing. seviye olarak nereye tekabül eder advance ile upper arasımıdır ?

advanced ın üstü oluyor.

O zaman 100 falan alanlar (120 üzerinden) advanced'in çok çok üstü mü oluyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 13 Temmuz 2009; 21:49:43 >
  • 7. Askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

yazıyor yukarda
  • İlk mülakat nasıldır bir bilgisi olan var mı? Ben çağırıldım da...
  • arkadaşlar başka forumda mı görüşülüyor??? yoksa kimsenin konu hakkında görüştüğü yok mu?
    bir cok aşama gecildi kimse bişey yazmıyormu? yoksa engelleniyormu?
  • birçok aşama derken kendi acından mı soluyosun acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: grkmrn

arkadaşlar başka forumda mı görüşülüyor??? yoksa kimsenin konu hakkında görüştüğü yok mu?
    bir cok aşama gecildi kimse bişey yazmıyormu? yoksa engelleniyormu?
  • sanırım genel olarak söylüyorum.. yani bazı aşamalar gecti genel olarak bildigim.. benim acımdan da.. acaba yazmak mı istemiyorlar yoksa bilgilendirme olmasın diye kurum mu engelliyor acaba onu merak ediyorum??
  • 15 yıl mecburi hizmet çok fazla
  • Beni alsınlar en büyük isteğim bi gün uçak kullanmak.Üstüne para bile veririm.Fsx oynuyorum bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: naten

15 yıl mecburi hizmet çok fazla

airline pilotu olarak türkiyede thy den başka çalışcak dahi iyi biyer yokki.hatta düyadaki çoğu hava yollarındanda iyi. oraya girdinmi 15yıl mecburiyeti geçtim birdaha emekli olana kadar çıkmassın zaten çoğu kişinin hedefi o

edim:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 24 Eylül 2009; 11:15:54 >
  • Pazar Günü ingilizce sınavı oldu giren var mı??
  • Bu konuyla ilgili kimse yokmu arkadaslar??? başka biyerde mi geciyor görüşme yoksa benim bilmedigim... :)
  • Seneye üniversite bitiyor.Gözler -2 derece miyop boy 193 pilot olamıyorum
  • Thy'nin pilotluk için mülakatına giren varmı ?
    Sorular ne konudan geliyor ?
    İyi günler dilerim.
  • O kadar takıma sponsor olursa pilot kıtlığı yaşar tabi
  • Up yapmışlar. Şuan lise 2 deyim, tüm şartlara uyuyorum fiziksel olarak Bir 10 yıla bekle beni kokpit
  • quote:

Orijinalden alıntı: twitter

8. Daha önce THY A.O., Silahlı Kuvvetler ve diğer havacılık kuruluşlarındaki görevlerinden disiplinsizlik, sicil yetersizliği ve sağlık nedenlerinden ayrılmış olmamak.

acaba hala devam ediyor mu bu olay?

harp okulundan kendi isteği ile ayrılanlar bu kapsamın dışında oluyor galiba.
    muayenelerde çıkan tek sorunum da sinüzitti, o da halledilir herhalde.
  • ilahiyat mezunları yaşadı desenize....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackblue

quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Benimde merak ettiğim bir konu var, gözlerim bozuk, tabiki gözleri bozuk olan birisine milyon dolarlık uçakları emanet etmezler. Peki gözlerimden ameliyat olsam yine mi almazlar?

Artık çizdirme operasyonları çok kolaylaştı. Ben askeriyeden biliyorum eğer çizdirirseniz bir problem teşkil etmiyordu. THY nasıl karşılar bilemem.

Konu dışı olacak ama hocam askeriye için teşkil etmiyor mu artık ameliyat olmak? Mesela Jandarma okulu için vs?
  • beyler pilotluğun maaşı iyi ama kamyon şöförlüğünden farkı yok ordan oraya... hele birde boeing pilotu olursanız daracık kokpit otur otur pff...
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

hiç bir şekilde bi sağlık sorunun olmaması lazım

Miyop var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.