Şimdi Ara

THY den 500 Mil bedava (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
25
Favori
24.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim forumun Aslan parçaları buna da bir çözüm yolu bulur yakında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEONİM

Bizim forumun Aslan parçaları buna da bir çözüm yolu bulur yakında

Valla araştırdım ama mil transfer olayı masraflı olduğu için şu halde zor gibi görünüyor hocam. Ama tabi donanımhaberde çare tükenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: EmReKoZaN60

1.500 olsa 1 shell kart bi hesaba easleniyor 3 esleme hakkı 1 e düşmüş

EMRE KOZAN' adlı bu şahısdan 5 tl karşılığında bu kodu aldım ancak daha sonra ufak bir araştırma neticesinde bu kodunhttp://indirimvekuponu....dunyasi-indirim-kuponu/ linkinde 150/30 diye görünmesine rağmen alt limitsiz olarak geçerli olduğunu gördüm kodu kullanmayıp satıcıya bildirdim durumu herkese açık ve kolayca ulaşılabilen ve şuan aktif olan bir kodun bu şekilde parayla satılmasının hiç hoş olmadığını ve forum ruhuna aykırı olduğunu belirttim satıcıyla aramda geçen konuşmayı arzu eden kişilere verebirim son olarak şahıs bana ''EmReKoZaN60 Er blokla şikayet 3 sa. önce tmm gönderiorum paranı iftardan sonra ok''mesaj göndermesine rağmen beni engellemiş ve paranı iade etmedi.ben 5 tl ile zenginde olmama fakirde ancak '......şu mübarek günde kandıracak halim yok.... ' diye ilan mesajı yazan mübarek günü karıştırıp haksız kazanç elde eden ve şahsi görüşümce bir nevi dolandırma eylemi gerçekleştiren (ben ve bir çok kişiyi) bu şahsi kınıyorum ve forumdaki kişilerin bu durumdan haberdar olmasını sağlayarak kişinin gerçek yüzünü ortaya çıkarıyorum bu şahsı forum yönetimine de şikayet edeceğim.Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

quote:

Orijinalden alıntı: damienn

merhaba hocam, istediğin kadar harcayabilirsin ancak hiç tavsiye etmem. en ucuz makine 50bin küsür milden başlıyo. o kadar mile ne biletler alınır :)

Anladım hocam peki 50000 mil in tl değerinden ne kadar acaba

Hocam sana bir fikir vereyim.

Orda ürünler pahalıya geliyor katsayı 0,1 TL gibi yani. Ama carrefur hediye çekleri var. 100 TL hediye çek 8300 mil olması lazım. Millerinle hediye çeki alıp carrefurdan gidip makina alabilirsin çok daha mantıklı olur.
  • quote:

Bu bilgiye nereden ulaştınız hocam.
  • Şuan için 28 ine kadar kampanya durdurulmuş görünüyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord0909

quote:

EMRE KOZAN' adlı bu şahısdan 5 tl karşılığında bu kodu aldım ancak daha sonra ufak bir araştırma neticesinde bu kodunhttp://indirimvekuponu....dunyasi-indirim-kuponu/ linkinde 150/30 diye görünmesine rağmen alt limitsiz olarak geçerli olduğunu gördüm kodu kullanmayıp satıcıya bildirdim durumu herkese açık ve kolayca ulaşılabilen ve şuan aktif olan bir kodun bu şekilde parayla satılmasının hiç hoş olmadığını ve forum ruhuna aykırı olduğunu belirttim satıcıyla aramda geçen konuşmayı arzu eden kişilere verebirim son olarak şahıs bana ''EmReKoZaN60 Er blokla şikayet 3 sa. önce tmm gönderiorum paranı iftardan sonra ok''mesaj göndermesine rağmen beni engellemiş ve paranı iade etmedi.ben 5 tl ile zenginde olmama fakirde ancak '......şu mübarek günde kandıracak halim yok.... ' diye ilan mesajı yazan mübarek günü karıştırıp haksız kazanç elde eden ve şahsi görüşümce bir nevi dolandırma eylemi gerçekleştiren (ben ve bir çok kişiyi) bu şahsi kınıyorum ve forumdaki kişilerin bu durumdan haberdar olmasını sağlayarak kişinin gerçek yüzünü ortaya çıkarıyorum bu şahsı forum yönetimine de şikayet edeceğim.Saygılarımla

böylelerini banlamak lazım ama adminlerin amacı biziz, en ufak siyasi paylaşımımızda çiziyorlar
    çek takasta bu fırlamalara denk geldikçe ağzının payını veriyorum, beleş alma yöntemini de paylaşıyorum , anca böyle acı çektirebiliriz bu tiplere

• Konuyu açan arkadaşa teşekkürler bonus mil yüklendi hemen :)
  • Bende oyladim ama 3 gundur yatmadi puan ne kdr zaman da yatiyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Bende oyladim ama 3 gundur yatmadi puan ne kdr zaman da yatiyor acaba

Anında yatıyor. Yanlış yaptınız muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Bende oyladim ama 3 gundur yatmadi puan ne kdr zaman da yatiyor acaba

Anında yatıyor. Yanlış yaptınız muhtemelen.

Ucus kismindan kabin fln var herhangi birini degerlendiriyoruz dimi oyle yaptim yazdi 250 mil kazandiniz diye ama gelen yok

• sametbaggio kullanıcısına yanıt
    Herhangi biri degil her sekmeyi degerlendirince veriyor yani ucusa ait her seyi degerlendirmeniz gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Herhangi biri degil her sekmeyi degerlendirince veriyor yani ucusa ait her seyi degerlendirmeniz gerek

Sonradan hepsini tamamlasak olur mu acaba

Evet oluyor

• Teşekkürler

• quote:

Evet oluyor

41 mil geldi bnm islerim duzgun gitse sasarim zaten

• Arkadaşlar bu milleri nereye yüklüyoruz? Kart mı almamız gerek? Yıllık ücreti ne kadar?
    Evet puanlama basi 41 - 42 mil veriyor totalde ucus basi 250 yapiyor. Ama buna ragmen mil hesabinizda sadece 41 mil artisi varsa musteri hizmetlerini bi arayin derim

• quote:

Evet puanlama basi 41 - 42 mil veriyor totalde ucus basi 250 yapiyor. Ama buna ragmen mil hesabinizda sadece 41 mil artisi varsa musteri hizmetlerini bi arayin derim

puanlamayı nereden nasıl yapıoyoruz hocam.
    ben hafta sonu yapılan uçuş için hesap açtım
    fly rate den giriş de yaptım ama
  • artçı kullanıcısına yanıt
    Yine fly&rate uygulamasindan yapiyoruz. Ucusunuzun giris yaptiginizda islenmis ucus olarak gozukmesi lazim. Onun uzerine dokunarak o ucusu degerlendirmeye basliyorsunuz. Eger orada gozukmuyorsa thy sitesine giris yapip eksik mil isleme yapmaniz lazim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.