Şimdi Ara

THY 6 kere Uç, Business Bilet Kazan (kampanyaya dâhil edilen üyeler diyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimin işine yarar bilmiyorum ama bu sene 5 uçuş yapmıştım, (2 si aktarmalı, biri anadolujet) böyle bir mail geldi.
    Belki işine yarayan arkadaşlar vardır. Hesaplarınızı kontrol edin.
    https://staging.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/miles-and-smiles-ile-6-kez-ucun-business-class-bileti-sizin-olsun

Kampanya detayları
    Kampanya dönemi 01 Haziran 2018 - 30 Eylül 2018
    Ödül bilet dönemi 01 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018
    Kurallar ve koşullar

Kampanya 01 Haziran 2018 - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geçerlidir.
    Türk Hava Yolları tarafından kampanyaya dâhil edilen üyeler 01 Ocak 2018 - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında yurtiçi seferlerinde 6 uçuş gerçekleştirmesi durumunda “tek yön yurt içi Business Class ödül bilet” alabilecek kadar Mil kazanır.
    Sadece rezervasyon, biletleme ve uçuş öncesinde Miles&Smiles kartına işletilen uçuşlar kampanya dâhilinde hesaplanacaktır. Uçuş sonrasında Miles&Smiles kartına işletilen uçuşlar kampanya kapsamı dışındadır.
    Kampanya Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen yurt içi tarifeli uçuşlarında geçerlidir. Türk Hava Yolları codeshare (ortak) uçuşlarında ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir.
    Uçuş sayısı segment bazlı hesaplanacaktır. Tek yön 1, bağlantılı ve gidiş dönüş uçuşlar 2 uçuş olarak hesaplanacaktır.
    Ödül bilet sınıfları dışındaki diğer tüm bilet sınıfları (Economy Class / Business Class) kampanya dâhilindedir.
    Kazanılan ekstra Miller kampanya dönemi sonunda üye hesabına toplu olarak işlenecektir.
    Kampanyadan Türk Hava Yolları tarafından kendisine bildirim yapılan üyeler yararlanabilir. Kampanya kapsamındaki kullanım hakları 3. şahıslara devredilemez. Türk Hava Yolları bu kuralın ihlalinin tespiti durumunda ilgililer hakkında hukuki haklarını saklı tutar.
    Türk Hava Yolları kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    Kampanyadan üye en fazla bir kez yararlanabilir.
    Mil yükleme tarihi

Kampanya koşullarını sağlayan üyelere 01 Ekim 2018 tarihinde ödül bilet alabilecek kadar Mil yüklenecektir.
    Mil kuralları

Kampanya kapsamında Bonus Mil kuralları geçerlidir.
    Ödül bilet uçuş tarihi: 01 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında verilen ekstra Millerle “yurtiçi tek yön limitli kapasite Business Class ödül bilet” düzenlenebilir. Alınacak biletlerde “ödül bilet” koşulları geçerlidir.
    Katılımcılar, kampanyaya katılmakla, işbu kullanım koşullarını okuduklarını, anladıklarını ve kuralları tamamen kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.

THY 6 kere Uç, Business Bilet Kazan (kampanyaya dâhil edilen üyeler diyor)

• Anneme de eylule kadar 4 yurticine 1 tane bedava diye mesaj geldi.Bana yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da şöyle geldi

Miles&Smiles'tan size özel bir ayrıcalık: Eylül sonuna kadar yurt içinde yapacağınız 4 uçuşa, 1 uçuş Miles&Smiles'tan hediye!

• quote:

Orijinalden alıntı: zippeople

Bana da şöyle geldi

Miles&Smiles'tan size özel bir ayrıcalık: Eylül sonuna kadar yurt içinde yapacağınız 4 uçuşa, 1 uçuş Miles&Smiles'tan hediye!
    Sizinki ekonomi bilet diye mi gelmiş acaba? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

Sizinki ekonomi bilet diye mi gelmiş acaba? Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Ayrıntı yoktu. Mesajdaki bilgi sadece

• banada eylül sonuna kadar 4 yurtiçi uçuşa 1 uçuş bedava mesajı geldi..
  • ileriye dönük 9 biletim var yaz boyunca. bu nası olsa biletleri almış buna vermeyelim dediler heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eylül sonuna kadar 4 yurtiçi uçuşa 1 uçuş bedava mesajı geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.