Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 THRONMAX MDRILL DOME PLUS + MİKROFON STANDI Satın Al 3 Haziran 2023 18:39 1 1 THRONMAX MDRILL DOME PLUS + MİKROFON STANDI Mikrofonu ikinci el olarak aldım. Garantisi bitti. Kutusu ve kablosu mevcut. Kutu biraz yıpranmış. Sorunsuz çalışıyor ve çok net ses veriyor. Bu fiyat bandına alınabilecek en iyi cihazlardan birisidir. Standı da yonka müzik marketten almıştım. Pakette ne varsa aynen hepsi mevcut. Kutusunu attım. Ayrı satış yok. Ayrı satış için mesaj atmamanızı rica ederim. Ayrı satış isteğinde bulunulan mesajlara cevap vermeyeceğim. Fiyat : 1.100 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GARANTİLİ RAZER VIPER ULTIMATE SIFIR CORSAIR H100 RGB MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB [SATILDI] TERTEMİZ ASUS DUAL RTX 3070