Şimdi Ara

Thresh'e E fulleyenler içeri --->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Op.Gg'de profilimdeki bir kaç Thresh mainini arattım ve bunların e fullediğini görünce bi araştırmaya daldım ve Thresh oynayan neredeyse herkes (bu oyuncular plat altı eloda, plat üstüne bakmadım) Thresh'te e maxlıyor. Arkadaşlar lütfen akıl mantık, cooldown'ı zaten az olan bir skill, neden maxlarsın ki ? Bu arkadaşların tek olayı büyük ihtimalle pasifden gelen hasarı arttırmak. Anlamadığınız da bu zaten, support'a günateşi alanlar gibisiniz. Sen supportsun, hasarına değil utilty'ne ihtiyacımız var senin. 19 saniye cooldown'ı olan q skill'ini maxlayıp 3 saniyede bir hook atmak varken tutturduğunda neden hasara gidesin ki ? Şu sırayı kullanın;
    E-Q-W şeklinde açın. E'ye 2 puan verip Q maxlayın. 9 seviyeden sonra W en son E maxlayın, en fazla utility bu şekilde olur. Hadi kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de e fullerim.lanede o vurdugun hasar adcyi oyundan düşürmek için mükemmel.amaç e yi aktif kullanmak degil zaten.
    1 sene önce w fullerdim.ozamanlar tüm takıma belli bir can veriyordu.şimdi yanılmıyorsam 1 kişiye veriyor.
    bu arada q ya vermek cdyi çok azaltmıyor bence.çok thresh oyanayan birisi değilim ama e en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

ben de e fullerim.lanede o vurdugun hasar adcyi oyundan düşürmek için mükemmel.amaç e yi aktif kullanmak degil zaten.
    1 sene önce w fullerdim.ozamanlar tüm takıma belli bir can veriyordu.şimdi yanılmıyorsam 1 kişiye veriyor.
    bu arada q ya vermek cdyi çok azaltmıyor bence.çok thresh oyanayan birisi değilim ama e en mantıklısı.

18 saniye olan skill %40 cooldown'la 7.2 saniyeye düşüyor arkadaşım. Bide tutturursan 4.2 saniyede bir 1.5 saniyelik stun atmak ne demek ? Ayrıca lane'de hasara dayalı zone'lamayı yanındaki adc'nin yapması lazım. Senin yapman gereken karşı adc'yi hook tehditi ile zone'lamak. Bunu kafanda bulundur derim. Zorla q fulletecek halim yok, nasıl istiyorsan öyle yap

• sence tutması garanti olmayan q skilli mi yoksa onun verdiği hasarın daha fazlasını verip yavaşlatıp ileri itip geri çeken e mi?
  • Çok nerflediler bence başka bişey oynayın xd

• E fullenir nokta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Konu kilit üye ban.

http://www.probuilds.net/guide/EUW/2182027590/254943

Maç uzunluğu 12 dakika. Ciddiye almam mı gerek ?
  • böyle uçan kaçan herolar olunca karşımda e fullüyorum. sonra w. zaten latede cd düşüyor eşyalarla birlikte ve çoğu zaman tek atışın oluyor. e nin hem slowunu hemde hasarını seviyorum
  • Kafandan birşey sallamışsın q büyük risk büyük ödül e az risklikli ama kaçırma olasılığın yok karşınızda morgana olmadığı sürece e fulleyin
  • Sizde haklısınız arkadaşlar, Thresh'te hook kaçırma ihtimalinizi düşünememişim.
  • madlife bile thresh'de E Fuller iken sen ondan daha iyimi bileceksin.

DERHAL BURAYI TERKET MAĞARANA GERİ DÖN VE 40 YIL ORDAN ÇIKMA
  • http://www.op.gg/summoner/userName=CJ+Entus+%EB%AF%BC%EA%B8%B0 --------> Madlife CJ Entus Support

http://na.op.gg/summoner/userName=gv+bunny+fufuu ------> Bunny FuFuu Gravity Support

http://na.op.gg/summoner/userName=aphromoo ----------> Aphromoo CLG Support

Thresh maçlarına bi bakın derim

• E fullerim çünkü trde oynuyorum fightlar 6 7 saniyede bitiyor 2.qya gerek kalmıyor

• Oyun basinda e nin pasifiyle adc kesiyorum kardes ondan, sen q fulle

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Çok nerflediler bence başka bişey oynayın xd

Herkes çılgınlar gibi thresh oynuyor.
    Milli suppumuz oldu resmen.

• AHAHA Küfürden ağır bir yorum olmuş tabi anlayana.
    Bencede ya W ya Q fullenmeli ben genelde ilk Q açarım Sonra W en son E- 4.leveldede Wya bir kere daha verir Q abanırım.
    Bir tanede %10 15cooldownluk item almışsam Botta terör estirrim karşı jungle gelsede 3kill birden alsak diye beklemeye başlarız.
  • Ben q sonra w fullluyorum e yi hasar için diyenler olmuş saçma 6 lvl den sonra e nin pasifinin önemi kalmıyor ayrıca support streamerları izle aprohomo felan q fullüyor

• e nin beklemesiyle pasif+saldırı gücü yüzdesi adc yi bir miktar geri kaçıtması için baskı yapma ve dürtme için gayet işlevsel.
  • suppun görevleri;
    adc'yi korumak
    rakip adc'yi farmdan uzak tutmak
    önemli noktalara ward atmak
    jungle ile beraber drake,baron kontrolü sağlama, zaman tutmak
    takıma utility sağlamak

şimdi e ile ikinci görevi yerine getiriyon. yerine göre o fazladan vuracağın 20 hasar trade kazandıracak. supp oynarken lane'de üstünlük sağlamak istiyorsan rakibe adc kadar olmasa bile rakip supptan daha fazla hasar vermelisin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.