Şimdi Ara

Threads, canlı maç skorlarını göstermeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Threads, canlı maç skorlarını göstermeye başladı
    Meta’nın Twitter benzeri uygulaması Threads, canlı skorlar özelliğiyle güncellendi. Şu an için NBA maç sonuçları gösterilse de gelecekte başka ligler de eklenecek. Yeni özellik, Türkiye’deki kullanıcılara da açıldı.



    Ayrıca Bkz.Twitter (X), Youtube'a rakip oluyor



    NBA ilk sırada, diğer ligler sonra eklenecek



    Meta CEO’su Mark Zuckerberg, “Canlı skorlar Threads’e geliyor. NBA ilk sırada, yakında diğer ligleri de ekleyeceğiz.” paylaşımıyla platformun yeni özelliğini tanıttı. Threads, canlı skorları eklemekle kalmadı; kullanıcılar bir takımın logosuna dokunarak o takımla ilgili sohbete yönlendirilecek ve onları takip eden diğer kullanıcılarla bağlantı kurabilecek.



    Threads, yeni özelliğin kullanıcıların favori takımlarıyla ilgili sohbetlere katılmasını kolaylaştıracağını söyledi. Meta’ya göre basketbol sosyal ağdaki en popüler konulardan biri haline geldi; NBA Threads de en aktif spor topluluklarından biri oldu.



    Threads maç sonucu nasıl öğrenilir? 



    Maç skorları karşılaşma öncesinde, maç sırasında veya maç sonrasında Threads Arama’da bulunabiliyor. Takımı aratarak maçın başlangıç saatini görmek, maç sırasında mevcut skoru görmek, maç bittikten sonra maç sonucunu görmek mümkün.




    Kaynak:https://techcrunch.com/2024/03/22/threads-live-scores-sports-games/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.