Şimdi Ara

ThPVP - MU CONTINENT of LEGEND (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
15.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

domain şuan için hazır pvp ismini içeren bir domain serverda pvp olacak büyük bir ihtimalle
  • Kışın milletin dersi oluyo,sınawları oluyo o yüzden genelde mu online serwerleride boş olio

Serwer özelliklerine gelmeden önce PC özelliklerini söyleyebilr misin ? Yanlş anlama bilgilendirmek için Şuan çünkü açık serwerlerde en iisi Mualchemy olarak görünüyor dedicated sunucuları falan war çünkü..Birde açık olan serwerlere bazılarının sölediği gibi laf sokmaman ayrı bi güzel

Ayrıca res sınırı diosunuz o zman 1000 lvl maxiumum olsun global gibi ressiz bişe olsn pointi öle werin

Versiyon sezon 5 olursa ei olabilr..Exp 10-100 arası kafi drop %50 nokta spota karşıyım ama Bk ve Dl"ler için nokta spot koyarsın 1-2 tane exc item we 380 lvl"lik item sakın düşmesn jewellerde asla satılmasın we
    ASLA EVENTLERDE İTEM WERİLMESİN

Not : Mualchamy"i eskilerden pier-magrip-womenizer olarak oynamştk ama ortam oluşmadıı için bıraktık umuyorum bu serverda oluşur

Ei geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

trex hos geldin.
    Trex eger server kurarsa nostalji bir server kurar bence:D eskiden hatırlıyorum :=)

ana trex mi lan buuu aaa trex laa trex nasıl bi server kurcan la:D!
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

İyi güzel hoş bir düşünce arkadaslarda neden Yaz ayı gelince insanların muonline bölümüne bakası geliyor. Kışın nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz neden yaz gelince bir bir ortaya çıkıyorsunuz. Kışın 7/24 açık kalan muonline oyuncularının kahrını ceken sunuculara ihanetin ta kendisidir bu. Ve şunu unutmayınız bu forumda haksız yere yasaklanmış ve şuanda Türkiye nin en büyük MuOnline serveri 25 Haziranda açılacak hepinizi oraya bekliyorum. İsim veremeyeceğim çünkü sevgili yöneticiler kıl oluyorlar sanırım meyve veren agacı ilk basta onlar taşlıyorlar. O nedenle siz yeni yeni server acacak ve yeni proje üretecek Kış uykusundan uyanan toplulugu protesto ediyorum. Büyük server olmak yazın server açıp kışın uykuya geçmek demek değildir. Yukarıda belirttigim serverin hangi server oldugunu herkes çok iyi biliyor.

ne kadar saçma sapan bi sorudur bu hala anlamıs değilim..insanlar okuyamaz mı kısın işleri olamaz mı?neden herkez bu salak sacma soruyu soruyor..yazın nerdeydiniz çalısıyorduk hea?..kimse kimseyi eglendırmek için cabalamaz kimse bunu ögrenemedi..adam gelmiş guzelce soru soruyor ne yapsak etsek guzel server kursak diye kimisi cıkmıs su server acılcak merak etmeyin..oda acılsın bu arkadasın server ı da acık kalsın kime zararı war..kimse bolluktan şikaytçi olmaz ki..sen işini düzgün yaparsan senin server ına gelırız baktık yurumuyor baska server a geceriz..neden kimse bu dusunceyi algılamak istemiyor???

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 24 Haziran 2010; 3:28:24 >

• Bu Seruvende BasariLarT-ReX
    Dogru hatirliyorsam bu nick dh de acilan server lari acik lari bulup karekterleri hackliyordu donanimhaber gecmisini bakarsaniz anlarsiniz
    Not: Bırakin server açan acsin kim naparsa yapsin

Not-2 : Açanlari +++++ Açacaz diyenleri gorduk arkdasida goruruz
    Basarili olursa bu seruvende ne mutlu ona
  • @tRex Arkadaşım eğer Bana Sorucak Olursan Biz @Arthas ile hem fikiriz.

... Server ...
    Exp Oranı : 25-50 arası ola bilir
    Shoplar : Aman Aman Çok yüksek bir şekilde olmasın çünkü PVP server olucak o yüzden düşük itemler en fazla +6 olabilir ---
    Bless,soul.. vb.. Jewel'lar olmamalı yukarıda arkadaşlarımızın düşündüğü gibi Heart of Love Silver Medal - Gold Medal - Fireacker vb. kutulardan temin edilmeli.
    Spotlar : her Mapda Maxi mum 2 Spot birisi nokta diğeri Dağınık Sebebi
    =>Dağınık Spot SM-MG vs.. Characterler için
    =>Nokta Spot BK-ELF-DL vs.. Characterleri için
    Arenaya Hemen gidilip Kasılmasın ki herkes biraz zorluk yaşasın
    arenaya en az 5 resetlik adam girebilsin
    Arenanın Spotlarıda ona göre düzenlenmeli Yani gelipde hiç reset atmayan adam orada Kasmasın...

Gelelim BC-CC
    Blood Castle Siege : Burada Ödül şu şekilde ola bilir Kazanıldığı zaman sadece 1 Chaos değil 2 Chaos-2 Box of kundun +5 Ola bilir Neden ?
    Nedeni : Rekabet olur BC kapısında bekleyenler olur o zevki bize yaşatır herkes onu alabilmek ister
    Chaos Castle Siege : Burada Minimum 15 Mons. Maximum 30 Canavardan 1 Jewel düşmeliki bol bol Jewel toplayarak oradan çıkmasın 5 tane mons. yada 10 mons. birtane düşerse CC den çıktığı zaman elinde 10 adet jewel olarak çıkar tahminen e ben ne anladım bu Zorlukdan Maximum elinde 3 Jewella Çıkmalı

Sayın:
    @PATEVRA Arkadaşım Benimde Fikirim bu Eğer Sana Yardımcı Ola bildiysem ne mutlu Bana Şimdiden Başarılarını Dilerim Allah Yardımcın olsun Kolay gelsin... Kal Sağlıcakla.

• Amacım post kasmak deil tamamen üstteki mesaj gerilerde kalsın die yaziorm bunu

Versiyon sezon 5 olmasn çünkü windows 7 de oyundan atio service pack 3 yaptıydım gene olmadıydı o pakmdan sezon 5 en son çare olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMBaRGo

ya aklıma şöyle bişey geldi.
    karakterleri eşitlemek.(reset sınırıda olarak)
    (şu an tamamen sallıyorum, iyi hesap yapılarak yapılmalı bu)
    şöyleki mesela bk 30res atti 80k statı var bunu uygun şekilde dağıtacak ve atıyorum 40k vuruyor.
    sm de 30res attiğinde 80k stat kazanıp eğer bk kadar vuramıyorsa.son resetinde (ki bu 30) ona fazladan bi 10k stat daha verilir ve bk ile vurus gücü eşitlenir.(defans konularını falanda düşünerek tabi)
    aynı durum diğer karakterler içinde yapılır.

tekrar söylüyorum yukardaki rakamlar tamamen sallamasyondu.
    böyle birşey olur mu onuda bilmiyorum fakat benim aklıma yattı
    böylece oyunda tüm kararterler aşağı yukarı eşit olur.(kimisi defansta daha iyi kimisi atakta daha iyi kimisi canda falan filan)
    böylece hem pvp yerini bulur hemde tüm karakterler oyuna katılmış olur
    bk vs bk olmaz yani(:

Fikir düşüncen çok mantıklı bence bütün charları eşit olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

quote:

Orijinalden alıntı: aMBaRGo

ya aklıma şöyle bişey geldi.
    karakterleri eşitlemek.(reset sınırıda olarak)
    (şu an tamamen sallıyorum, iyi hesap yapılarak yapılmalı bu)
    şöyleki mesela bk 30res atti 80k statı var bunu uygun şekilde dağıtacak ve atıyorum 40k vuruyor.
    sm de 30res attiğinde 80k stat kazanıp eğer bk kadar vuramıyorsa.son resetinde (ki bu 30) ona fazladan bi 10k stat daha verilir ve bk ile vurus gücü eşitlenir.(defans konularını falanda düşünerek tabi)
    aynı durum diğer karakterler içinde yapılır.

tekrar söylüyorum yukardaki rakamlar tamamen sallamasyondu.
    böyle birşey olur mu onuda bilmiyorum fakat benim aklıma yattı
    böylece oyunda tüm kararterler aşağı yukarı eşit olur.(kimisi defansta daha iyi kimisi atakta daha iyi kimisi canda falan filan)
    böylece hem pvp yerini bulur hemde tüm karakterler oyuna katılmış olur
    bk vs bk olmaz yani(:

Fikir düşüncen çok mantıklı bence bütün charları eşit olsun

En azından bunları düşünen birileri çıktığı için mutluyum

• açıkça söylemem gerekirse bu aklımdaki mu serverinin çok küçük bir kısmı.
    kafamdaki mu serveri kurulsa çok saglam server olur hemde herkesin zevk aldıgı.
    aslında kurmasına kurarım ama dedicate yapamayacagimdan dolayi hic bulasmiyorum.
    ama bigün kurucam yada biri kurarda benim fikirlerimi dinlemek uygulamak isterse gerceklesecek
  • Bağlantı hızı 100Mb/s internet hızı olan bir bilgisayar olmalı tabiki bunu sende biliyorsun. Spotlarda kasanlar sıkılmamalı fakat yeni gelen ile 3 gün önce gelen arasında da dağlar kadar fark olmamalı. Kolay para kazanılmalı, paranın satın alabileceği şeyler sınırlı olmalı fakat yere düşme alternatifi çok olmalı. Özelliklede oyuncuları oyuna bağlayan en büyük şeylerden biriside Eventlerdir. Castle Siege gibi eventlerin çok sık olması insanların oyunda tutulması sağlanmalı. Gold Metal, Silver Metal, Heart of Love gibi sürpriz item sağlayan orblar çok fazla düşmeli. Ayrıca bütün haritaların kullanımıda sağlanmalıdır ki buda her haritada spot demek. Bunları destekleyecek güzel bir internet bağlantısı olduğunda tahammül edilebilir bir oyun haline gelebilir sunucun.
  • kardeşim kod yazıyorum site yapıyorum türkiyede ilk'im bunu ben yaptım gameserver yazıyorum onu bunu yazıyorum gibi terimlerle insanların beyinlerini yıkayarak sunucu açıcaksan hiç açma ben en başta düşmanın olurum
    onun dışında yapacaksan emek harcayacaksın ve güzel bir olgu ortaya çıkaracaksın buna inanıyorum, önceleri de inandım. şimdilik bukadar.
    başarılarının devamını dilerim. görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

kardeşim kod yazıyorum site yapıyorum türkiyede ilk'im bunu ben yaptım gameserver yazıyorum onu bunu yazıyorum gibi terimlerle insanların beyinlerini yıkayarak sunucu açıcaksan hiç açma ben en başta düşmanın olurum
    onun dışında yapacaksan emek harcayacaksın ve güzel bir olgu ortaya çıkaracaksın buna inanıyorum, önceleri de inandım. şimdilik bukadar.
    başarılarının devamını dilerim. görüşmek üzere.

OSIRISDEN buyuk damage :D polemik yaratmadan konusalm lutfen:D:D

• Normaldir
    Kedi ciger meselesi

GooGLe her imkani sunuyor artik bir yerlere okul vs yerlere gitmeye gerek yok artik okulumuz GooGLe translate vb ustalarin
    anlatimlari

Önemli Not: Arastirmaci olmak sart

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago

Bağlantı hızı 100Mb/s internet hızı olan bir bilgisayar olmalı tabiki bunu sende biliyorsun. Spotlarda kasanlar sıkılmamalı fakat yeni gelen ile 3 gün önce gelen arasında da dağlar kadar fark olmamalı. Kolay para kazanılmalı, paranın satın alabileceği şeyler sınırlı olmalı fakat yere düşme alternatifi çok olmalı. Özelliklede oyuncuları oyuna bağlayan en büyük şeylerden biriside Eventlerdir. Castle Siege gibi eventlerin çok sık olması insanların oyunda tutulması sağlanmalı. Gold Metal, Silver Metal, Heart of Love gibi sürpriz item sağlayan orblar çok fazla düşmeli. Ayrıca bütün haritaların kullanımıda sağlanmalıdır ki buda her haritada spot demek. Bunları destekleyecek güzel bir internet bağlantısı olduğunda tahammül edilebilir bir oyun haline gelebilir sunucun.

Cs aslında sık olan bi event deil, aslında normalde haftada 1 kez olur, o da genelde pazar günü olur, onun tadıda bu
    Ama cc ww de haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago

Bağlantı hızı 100Mb/s internet hızı olan bir bilgisayar olmalı tabiki bunu sende biliyorsun. Spotlarda kasanlar sıkılmamalı fakat yeni gelen ile 3 gün önce gelen arasında da dağlar kadar fark olmamalı. Kolay para kazanılmalı, paranın satın alabileceği şeyler sınırlı olmalı fakat yere düşme alternatifi çok olmalı. Özelliklede oyuncuları oyuna bağlayan en büyük şeylerden biriside Eventlerdir. Castle Siege gibi eventlerin çok sık olması insanların oyunda tutulması sağlanmalı. Gold Metal, Silver Metal, Heart of Love gibi sürpriz item sağlayan orblar çok fazla düşmeli. Ayrıca bütün haritaların kullanımıda sağlanmalıdır ki buda her haritada spot demek. Bunları destekleyecek güzel bir internet bağlantısı olduğunda tahammül edilebilir bir oyun haline gelebilir sunucun.

Cs aslında sık olan bi event deil, aslında normalde haftada 1 kez olur, o da genelde pazar günü olur, onun tadıda bu
    Ama cc ww de haklısın

İsyankar Dostuma katılıyorum

• son durum nedir?
  • Arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim hepinize

Şuan Çeşitli server filesları deneme aşamasındayım eksikleri ve çeşitli hataları gözden geçiriyorum
  • hayırlı olsun bakalım ins guzel bi sunucu cıkar..
  • Çalışmalarımı sürdürüyorum bir yandan çeşitli server dosyalarını incelerken bir yandan ise çalışabileceğim hosting firmaları ile irtibata geçip en ince ayrıntısına kadar inceliyorum çünkü daha önce çalıştığım firmalarda uzun süreli aksaklıklar olmuştu bunun olması demek benim ve doğal olarak playerların madur olması demek.Server oturduktan sonra bakım haricinde 1-2 saatlik bir kayıp bile gerçekten basite indirgenecek bir zaman değil...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.