Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hemenpaylas.com/download/1439967/video-0005.mp4.html

thomson tv nin 2 megapiksellik samsung cep tel görüntüsü (hemenpaylaş) adresi kopyala explorer cubuğuna yabıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 31 Ağustos 2006; 0:44:17 >
  • Bu Thomson 412 modelini bulamıyorum teknosalarda . Nasıl alacaz ki bunu şimdi ?
  • Eve servise gelen MOS elektronik çalışanı eylül ekim de gelecek ama fiyat farklı olacak demişti...Yine de İstersen bir ara belki yardımcı olurlar Tel: 02126590706
  • yeni thomson tv ler geldi carrefourlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvanli34

THOMSON TV ALACAKSANIZ ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNLARI BİLMELİSİNİZ TEKNOSA ŞUANDA 32WM402 MODELİNİ SATMAKDA MENÜSÜNDE TÜRKCE YOK DOLBY SES SİSTEM YOK İNFO YOK TELETEX OKUNMAZ DURUMDA MADEİN POLONYA GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL
    32WH402 TÜRKCE MENÜLÜ MADEİN FRANCE DOLBY SES YOK İNFO VAR TELETEX VE GÖRÜNDÜ MÜKEMMEL KASA MÜKEMMEL
    32WH412B VEYA 32WH412GB İKİSİDE AYNI TÜRKCE DOLBY VAR İNFO VAR TELETEX GÜZEL KISACA MENÜLER TÜRKCE MADEİN FRANCE GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL KASA MÜKEMMEL
    BENDEN SÖYLEMESİ İSDEDİĞİNİZİ ALIN ...........
    İRTİBAT TELEFONLARI: 0212 428 66 55
    0212 479 46 46

TEKNOSA SATECE SATIŞLA İLGİLENİYOR SATIŞ SONRASI MÜŞTERİYİ TANIMIYOR SAKIN TV NİZİ İADA ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ KUTUSUNU ATMAYIN BİR AY İÇİNDE MEMNUN KALMADIĞINIZ ÜRÜNÜ TEKNOSAYA İADE ETEBİLİRSİNİZ

www.teknosa.com
    www.moselektronik.com

SELAMLAR ridvanli34@hotmail.com

thomson tv almıyzo demek saol hocam bilgilendirdin bizi

ridvanli34

• ridvanli kardes bişe sorcam sürekli thomson un reklamını yapiyormussunuz gibi geldi bana mos elektronikle bi ilisiginiz varmı merak ettim ayrıca ben aldigima cok pismanım hicte güzel degil bu arada benimki 402 olanlardan
  • ilgilenen varsa thomson 32WM402
    1 aylık kutu ıcregı tam (jelatın,kopuk vs.)
    lcd alıcagım ıcın satıyorum
    899 dan aldım, 799 dan satıyorum
    urunun hıcbır sorunu yoktur,
    renk sararma,kayma v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 18 Eylül 2006; 16:31:53 >
  • benim tv thomson 32WM402 olanlardan şu renk degismeleri icin yani morluk ve sarılıklatr icin servis aldı gitti tv yi 3 gun sonra geri geldi ama sararma ve morluk devam ediyo kafayi yiycem toplam 5-6 defa servis geldi sorunları bitmiyor bu tv nin napmamiz lazin bu arada rıdvanlı arkadasta kayıp ortalıkta gozukmuyor sanırım msn de bizi engelledi en sonunda balkondan atacam ama daha taksitleri bitmedi rezalet biseymis bu bende bu forumları okuyarak alan sazanlardanım :((
  • bide tv nin neresinde sarılık morluk var diye bakmaktan tv yi izleyemez oldum yafff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tukre -- 18 Eylül 2006; 5:13:16 >
  • arkadaslar thomson 32WM402 den sikayeti olanlar olarak toplanıp şu mos elektroniği ziyaret etmeye ne dersiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tukre

benim tv thomson 32WM402 olanlardan şu renk degismeleri icin yani morluk ve sarılıklatr icin servis aldı gitti tv yi 3 gun sonra geri geldi ama sararma ve morluk devam ediyo kafayi yiycem toplam 5-6 defa servis geldi sorunları bitmiyor bu tv nin napmamiz lazin bu arada rıdvanlı arkadasta kayıp ortalıkta gozukmuyor sanırım msn de bizi engelledi en sonunda balkondan atacam ama daha taksitleri bitmedi rezalet biseymis bu bende bu forumları okuyarak alan sazanlardanım :((

eger 1 yıl ıcınde 3 kere aynı sorundan servıse gıdırse urunun degısımını talep edebılrsın
    sıfırnı yada paranı ısteyebılrsın
  • sanırım thomson efsanesi cabul öldü artık pek yazan yok
  • yakında televizyon almayı düşünüyorum..anladığımkadarıyla thomson baya bir ilgi gördü ama özellikle 402 modeli sorun yapıyor ...forumu okuduğum kadarıyla...diğer serileri 70 ekran ve üzeri alınır mı sizce? şu an sanırım teknosada yok trabzonda serviside sıkıntı olabilir...kararsızım .72 ekran philips baktım sehbasıyla 1250 ye bıraktı bilsem servisi sorun olmaz thomson almayı düşünüyorum ...bir arkadaş eylül ekim aylarında tekrar gelebilir bu ürünler demiş ama fiyatları ne civarda olur kalite aynı mı olur....bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim
  • 5 YILDIR FELAN MALİYETİ DUSURMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR TV LERİ İÇİ BOŞ GENELDE SONY DE AYNI OLMAYA BAŞLADI
    ONUN İÇİN FAZLA KASMAYIN MADDİ YONDEN GÖRÜNTÜ VEDE SOGUTMA İYİ OLSUN SONUCTA 3 YIL GARANTİLİ 3 YIL GİDERSE BESLEME UNİTESİ
    İKC 2 LER GİBİ DEGİL DEMEKTİR SONRADAN CIKACAKLAR İÇİNDE COZÜM KOLAYDIR

THOMSON SERVİSİ İDİK ESKİDEN AMA ARTIK DEGİL BENDE BAKTIM TEKNOSADA GAYET İYİ TAVSİYE EDERİM +1
  • teknosaya ne zaman baktığını sorabilir miyim racer 007 ...şu an ellerinde ürün var mı yok mu bilmediğimden soruyorum ayrıca hangi modeli gelmiş biliyor musun.trabzonda bulmam zor olabilir getirtebilirsem düşünüyorum..
  • KARDES ARKADAŞIMLA GİTTİK YAKLAŞIK 1 AYDAN FAZLA OLDU AMA MOSELEKTRONİK GETİRTİYO OLABİLİR BİDE ONLARI ARA SOR SENİ YÖNLENDİRİRLER KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racer007 -- 26 Eylül 2006; 13:41:12 >
  • sağolasın....
  • benim 402 tv gene serviste sag alt kösede sararma ve morluk oluyordu 5 gundur haber yok bakalım napcaklar
  • Bugün sevisle görüştüm tv nin tüpünü değişeceklermiş . öyle söylediler insallah sararıp solmaları gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tukre -- 3 Ekim 2006; 3:22:05 >
  • benim ablamda var da bu 402 modelinden,altyazılarda bi problem var gibi.Sanki altyazılar dalgalanıyo,sol alt köseye gelince biraz büyüyo yazılar gibi.Bi fikriniz var mı neden oldugu hakkında.Daha yeni tv 1 aylık...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.