Şimdi Ara

Thomson mı Saba mı? (81 Ekran 100hz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
9.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saba çin ürünü değil kardeşim saba alman malı almanyada üretiliyor türkiyede grundig yetkili servisi bakıyor
  • cift tuner var + pip var nedemek ya tuneri cift olanın zaten pıp vardır arkadaşlar bilib bilmeden yazmayalım
  • grundig beko tarafından satın alındı
    alman değil türk markası artık
    bakınız
    http://www.infomag.com.tr/v2/content/10227
  • dün teknosa dan thomson 72 ekran 100 Hz aldım. yarın eve getirecekler. daha kullanmadım ama kullandıkça düşüncelerimi yazarım..

Thomson mı Saba mı? (81 Ekran 100hz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aymatov

saba çin ürünü değil kardeşim saba alman malı almanyada üretiliyor türkiyede grundig yetkili servisi bakıyor

arkadaşım tam tersi sen iyi araştır saba burada üretilen bir marka dışardan gelip burada toplanıyor 20 sene önce alman malıydı dikkatli araştırıp yazalım halkı yanıltmayalım lütfen thomson bin kat daha kalitelidir fransız olanları sabadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: decsan

grundig beko tarafından satın alındı
    alman değil türk markası artık
    bakınız
    http://www.infomag.com.tr/v2/content/10227

haklısın arkadaşım grundig batalı ohohoho yıl oldu ismini arçelik fabrikasınıda profilo satın aldı ama isim ve fabrika satın almayla bu işler olmuyor tabii
  • Arkadaşlar 29 Ekim Pazar günü ben de teknosadan SABA 5182 TFTX-32 STANDART TV, SEHPA HEDİYELİ! 869 YTL aldım.Henüz uydum yok normal antenle izliyorum.Ama Thomson hakkında yazılanları okuyunca şevkim kaçtı.Thomson Fransız malı diye almak istemedim.SABA yı çocukluğumun ilk tv markası olarak hatırlıyorum.Almanyadan gelen işçiler getirirdi biraz da ona güvenerek SABA dedim.Doğru karar verip vermediğimi anlamak için soruyorum.Görüntü fena değil üstelik uydu falan yok sadece normal antenle.Bu tv den kullanan varsa cevap bekliyorum.Teşekkürler
  • Thomson kullandım ve çok memnun kaldım, özellikle ses kalitesi inanılmaz, ekran çerçevesini de istediğimde değiştiriyor, yeni tv almış gibi oluyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

Thomson kullandım ve çok memnun kaldım, özellikle ses kalitesi inanılmaz, ekran çerçevesini de istediğimde değiştiriyor, yeni tv almış gibi oluyordum

• Arkadaşlar Seçim yaparken dikkat edelim Thomson fransız malı lütfen hassasiyet gösterelim
  • Katılıyorum arkadaşım.
    Ben SABA 82 Ekran aldım THOMSON ile değiştirecektim vazgeçtim Fransız malı olduğunu öğrenince.
  • SABA da fena değil görüntü 16:9 formatı Sinema görüntü ayarları var zoom+PIP+mozaik görünüm+100 Hz vs 869 çok uygun geldi 12 ay taksit yapıldı.Şu an uydum yok normal antenle izliyorum fena değil gibi ama kafam bulandı valla.
  • Tabiki elimizden ne geliyosa yapalım lütfen unutmayalım !
  • Düşünmeden Thomson alırdım.
    Yalnız bu markayı seçmemde ki sebep burada ki bazı kişilere karşı gelerek ortayı karıştırmak değil.
    Tamamiyle performans üzerine konuşuyorum.
    Saba istediği kadar 100 hz olsun.Tam anlamıyla bunu vermiyor.
    Gözlemlediğimde mi sorun bunuda bilemiyorum ama 4:3 formata getirdiğinde dikey çizgilerde ki yamukluk gözle görülür seviyede.

Herşey bir yana kesinlikle ama kesinlikle yanyana bile tutamayacağınız bir farkı var sabanın.
    Oda renklerdeki matlık,sarılık ve solukluk.

Thomsonda ise mükemmel bir görüntü var.
    Görüntüler oldukça canlı ve güzel.

Ne malı olursa olsun,adı thomson değilde ayşe olsun gider genede kalitesinden dolayı onu alırdım.
    Keşke 1000 ytl'e sehpa hediyeli 32 thomson alsaymışsınız.
  • Arkadaşlar benim tavsiyem başlıktaki iki televizyonun biraz dışında ama tv-out sözleri geçiyor bazı mesajlarda, bu iki tv'yi bir kenara bırakın, biraz daha fazla yatırın bu işe ve Philips veya Samsung'un son çıkarttığı HD destekli CRT'lere bakın. Fiyat başlıktakilere göre baya yüksek ama ileriye dönük düşünmek lazım. Şu andan itibaren alınacak tv ne olursa olsun HDMI girişi destekli olmalı. DVD player için de, PC'den tv-out için de, yakında çıkacak olan PS3 için de, piyasaya yeni yeni giren uydu receiver'lar için de HDMI girişi en iyi görüntü kalitesini veriyor.
  • Ben Saba'yı Türk malı diye biliyorum.Profilo Telra tarafından üretildiğinden eminim de büyük ihtimalle Türk malı olmalı.Kullanan arkadaşlar TV'nin veya kullanma klavuzunun arkasına bakıp nerede üretildiğini yazabilirler mi?
  • saba bir zamanlar alman malı idi bizimkiler alıp içine etmediyse eski ürünleri çok saglamdı
  • Off ya kafam karıştı iyice 2 akşamdır izliyorum görüntü fena değil.Yalnız alt yazı geçerken köşelere yaklaştıkça karakterler büyüyor sanki.Hadi onu da geçtim sinema,zoom ayarına alınca insanların omuzları cüsseleri çok genişliyor.Bir de Teknosa iade alıyor mu sebep göstermeden ürünü iade edip 1690 YTl vestelde gördüğüm 18ay taksitli JVC 82 Ekran mı alsam yardımcı olun nolurrr.
  • Maalesef cihazı kullandığınız için iade alınmıyor.
  • arkadaşlar ben uydu alıcısı alacamda uydu antenin p.ı.p. özelligi olan uydu anteni varmıbilen varsa yardımcı olabilirmi birde 50 hz. tv var förüntü normal antende berbat digital uydu anteninde bu görüntü 100 hz. kadar güzel olurmu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.