Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alattin_nuri

sar 0.75 W/kg

http://www.androidauthority.com/octa-core-thl-t100s-review-327578/

Vay be bunu beklemezdim bravo adamlara... Tabii ne kadar güvenilir orası da ayrı konu...
  • Arkadaşlar bende cihazı almayı düşünüyorum alan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Yurtdışından daha önce hiç alışveriş yapmadım.
  • Telefon dün geldi. Kontrollerini yaptım sorunsuz.
    Satmayı düşünüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_88817923/f_//tm.htm#88817923
  • quote:

Orijinalden alıntı: seedless

quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

Way arkadas demekki singapurpost ve chinapost tan gelenleri incelemeye aliyorlaaarrrr.....

Maalesef böyle bir ayrım yok ben dahil bildiğim bayağı kişi var Sweden Post ile geldi ve takıldı.

Madem oyle almiyorum daha geri donenin parasini bile alamadik hayrlisi olsun elimizdeki zte ile yola devam etme karari aldik artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PARDON yanlış alarm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrosquad -- 6 Mart 2014; 10:37:29 >
  • Bu modelden elinde olup satmak isteyen varsa pm atabilir.

• buyincoinsten sipariş verdim bu telefonu arkadaslar, şimdi nasıl bir yol izlemem lazım, kutu üzerine ne yazdırmak lazım vs vs. yardımcı olabilir misiniz?
  • Ssoner1907 kardes bi arkadasiminda gelmisti gift yazdirip 50-60 dolarlik bi fatura kestirmen gerekiyo galiba kutudan fatura cikamayinca killaniyolar falan demisti.

• quote:

Ssoner1907 kardes bi arkadasiminda gelmisti gift yazdirip 50-60 dolarlik bi fatura kestirmen gerekiyo galiba kutudan fatura cikamayinca killaniyolar falan demisti.

Kutudan fatura çıkarsa gift olmaz ki?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Ssoner1907 kardes bi arkadasiminda gelmisti gift yazdirip 50-60 dolarlik bi fatura kestirmen gerekiyo galiba kutudan fatura cikamayinca killaniyolar falan demisti.

içierik açılır telefon olduğu anlaşılır ve paketlenip geldiği adrese geri gönderilir durum bu. kimse faturaya kağıtlara bile bakmaz
  • quote:

quote:

Sipariş vermeyi düşünüyordunuz. Verdiniz mi siparişi?

• quote:

quote:

quote:

hayır kararsız kaldım, daha iyi ve ucuz bir model gelir mi diye bekliyorum, bu model biraz pahalı gibi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır kararsız kaldım, daha iyi ve ucuz bir model gelir mi diye bekliyorum, bu model biraz pahalı gibi...

Bu telefon henüz ortada yokken ben de dedim yeni modeller çıkar, daha dogrusu 8 çekirdekli modeller. Çıktı da fakat onlar çıktığında gümrükte işler değişmişti, bekledim de ne oldu. Telefon hala gümrükte bekliyor. Aslında telefon fiyatını hakediyor. Bu telefonu almayi hala istiyorum da ben de çekiniyorum açıkçası, bir daha takılırsa diye.

Zopo Türkiye'ye gelmiş keşke THL de gelseydi.

• quote:

quote:

quote:

Valla bende arkadasimin dedigini soyluyorum benim para dun kartima iade edildi aynen bende kararsizim daha siparis vermedim ama galiba su bizim bir tanidik var 2-3 atda bir singapur a gidiyor hic riske girmeyim diyorum ayrica kargo ucreti+site komisyonu falan 309 $ a satiliyor sitelerde singapurdan elden alininca aha ucuza gelir gibi dusunuyorum sizce yanlismi dusunuyorum?

• Telefonu almak istiyorum Hangi yolları izlemeliyim satıcıya neler söylemeliyim hangi siteden almalıyım teşekkürler
  • buyincoins ten paypal ile satın alacağım satıcıya mp4 yazmasını ve $20 belirtmesini söyledim tek bir ürün alıyorum sizce bir hatam varmı çünkü bugün almayı planlıyorum hazır seçimler de gelirken
  • Bu modelde led bildirim isigi var mi arkadaslar biliyor musunuz ?

• @vesobaba pm attım...
  • Bu aralar gumruk te takiliyor cihazlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.