Şimdi Ara

THK'na üye olmak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 22 Aralık 2010; 18:39:22 >

• Sen değiştirdin bizde değiştirek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öyle biri işte -- 22 Aralık 2010; 19:59:44 >
  • sana en yakın THK şubesine gitmen yeterli.. bir tane vesikalık fotoğraf veriyosun ve formu dolduruyosun.. bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

sana en yakın THK şubesine gitmen yeterli.. bir tane vesikalık fotoğraf veriyosun ve formu dolduruyosun.. bu kadar

Ne gibi avantajları var peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

En basitinden, T.H.K. nın ücretsiz düzenlediği bölgesel ve merkezi kurslara (paraşüt, yamaçparaşüt, planör, yelkenkanat, vs.) katılmak istediğinizde, T.H.K. üyesi olmanız ve hatta genç kanatlar üyesi olmanız size avantaj sağlayacaktır. Havacılık adına merak ettiklerini, hayallerini ücretsiz ve eğlenerek gerçekleştirebileceğin bir yerdir THK şubeleri ve eğitim merkezleri.. mesela ben model uçakla ilgileniyorum ve model uçak kursuna katıldım. bireysel çabalarımla ve THK'nın yardımlarıyla bu hobimi devam ettiriyorum. Unutmayın, siz THK'dan istedikçe onlar size imkanlar dahilinde istediklerinizi maddi-manevi sağlayacaktır. FAcebook üzerinde çeşitli genç kanatlar grupları var (örneğin, benim kendi grubum THK Gaziantep Genç Kanatlar Topluluğu), onları inceleyebilir ve ordaki arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. Hatta, THK şubelerinden ücretsiz tanıtım CD'leri ve üç aylık olarak basılan UçanTürk ve UçanÇocuk dergilerinden alabilirsiniz. Hepsi ücretsiz ;)

şu siteleri incelemeniz faydanıza

www.thk.org.tr
    www.genckanatlar.com

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

En basitinden, T.H.K. nın ücretsiz düzenlediği bölgesel ve merkezi kurslara (paraşüt, yamaçparaşüt, planör, yelkenkanat, vs.) katılmak istediğinizde, T.H.K. üyesi olmanız ve hatta genç kanatlar üyesi olmanız size avantaj sağlayacaktır. Havacılık adına merak ettiklerini, hayallerini ücretsiz ve eğlenerek gerçekleştirebileceğin bir yerdir THK şubeleri ve eğitim merkezleri.. mesela ben model uçakla ilgileniyorum ve model uçak kursuna katıldım. bireysel çabalarımla ve THK'nın yardımlarıyla bu hobimi devam ettiriyorum. Unutmayın, siz THK'dan istedikçe onlar size imkanlar dahilinde istediklerinizi maddi-manevi sağlayacaktır. FAcebook üzerinde çeşitli genç kanatlar grupları var (örneğin, benim kendi grubum THK Gaziantep Genç Kanatlar Topluluğu), onları inceleyebilir ve ordaki arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. Hatta, THK şubelerinden ücretsiz tanıtım CD'leri ve üç aylık olarak basılan UçanTürk ve UçanÇocuk dergilerinden alabilirsiniz. Hepsi ücretsiz ;)

şu siteleri incelemeniz faydanıza

www.thk.org.tr
    www.genckanatlar.com

Teşekkürler.

• rica ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilginç
  • Ben Genç Kanatlara internet sitesinden üye oldum,siteye de genç kanatlara da.Üyelik formunda uzak olmasına rağmen Bakırköy ü seçtim.Şimdi Bakırköy e gidip üyelik aktivasyonu mu yaptırmam gerek.

Bir de planör kursuna başvurmak istiyorum.Başvuru nereden yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bertazoo

Ben Genç Kanatlara internet sitesinden üye oldum,siteye de genç kanatlara da.Üyelik formunda uzak olmasına rağmen Bakırköy ü seçtim.Şimdi Bakırköy e gidip üyelik aktivasyonu mu yaptırmam gerek.

Bir de planör kursuna başvurmak istiyorum.Başvuru nereden yapacağım.

Merhaba arkadaşım, öncelikle genç kanatlara hoşgeldin :)

Bakırköy THK şubesine gitmen en iyisi olur ama arayıp bu konuda bilgi alırsan daha iyi olur. Yalnız, sayman veya şube başkanları zaman zaman değişebiliyor, yeni gelenler belki bu konuda tam bilgi sahibi olmayabilir, işin peşini bırakmayın, mutlaka sıkıştırın onları :)

Planör kursuna gelince, bu kurs için THK şubesine gitmen gerekiyor çünkü başvuru form ve dilekçisini dolduruyorsunuz ve sanırım bir iki tane de vesikalık fotoğraf gerekiyor. Gitmeden önce telefonla görüşüp, başvuruların ne zaman yapıldığını, neler gerektiğini öğrenmeniz faydanıza olur. Ama ara sıra THK şubesine gidip görünmeniz, kurumla biraz muhabbet etmeniz faydanıza olacaktır, bu, kurs için seçilebilirliğinizi artıracaktır. Sonuçta kim daha çok haşır neşirse kurumla, o kişilerin kursa katılma olasılığı artıyor. Bir de facebook grupları var mı yok mu bunu öğrenin. Yoksa, facebook üzerinde Çankaya Genç Kanatlar grubuna katılıp burdaki arkadaşlardan da bilgi alabilirsiniz, bu grup, genç kanatları oluşturanların grubu.

• thy çarşamba günü üye oldum başkan kaydını yapınca seni arıp toplantıya çağırcak dediler hala aramadılar acaba bi sorun mu oldu belglerimde tekrar gitsem mi şubeye?
  • Sen ara sıra uğra THK'ya. Onlar unutabilirler ya da genç kanat topluluğu oluşturmamışlarsa da toplantı falan olmaz. Sen pazartesi bir ara uğra, hem aranı iyi tut hem kendini hatırlat.
  • burdaki şube biraz yoğun sanırım üye olmaya gittiğim zaman masada kimlik fotokobileri vefotoğraflar falan vardı.Ayrıca facebookteki resimlerden ve yorumlardan anladığım kadarıyla model uçak kursunada talep var sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Model uçak kursuna talep çok olur; çünkü hem kısa sürer, hem modeli tamamlamak kolaydır hem de gideri çok azdır. En önemlisi de model uçak kursunu verecek eğitmen sayısı da görece fazladır. Öte yandan paraşüt, planör vb. kursların maliyeti, gereken zamandan ziyade bu kursları verecek eğitmen sıkıntısı olduğundan bu son saydıklarıma daha az kursiyer kabul edilir.
  • Bu aralar biraz yoğun olur THK, malum kurslar var ya :) Genelde bu sırada THK aşkı doğar insanlarda :)

Arkadaşlar tekrar tekrar söylüyorum. THK'ya uğramadan, faaliyetlere katılmadan gi-de-mez-si-niz :)
  • bu sıralar yoğun olduğunu bilsem biraz daha beklerdim kurslara katılmak gibi bi acelem yok neyse birazdan gidicem şubeye....
  • bi şey sorucam şubaye gittim konuştuk bira satmak için pı,ul aldım ben hersattığım pul için mi puan alıcam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

bi şey sorucam şubaye gittim konuştuk bira satmak için pı,ul aldım ben hersattığım pul için mi puan alıcam....

evet. 50 liralık puldan aşağısı puan etmiyor malesef. Puan kazanmak için; üye getirmek,kurbanda deri toplamak,filtre-zekat döneminde zarf dağıtmak gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.