Bildirim
Thief 4 Sorun
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sartikan
Thief 4 Beyler Oyun Kasıyor. İnternette araştırdım win64 den girmem gerekiyormuş ordan girincede şu hatayı alıyorum 0xc00007b. Yardım Ederseniz Sevinirim
Win7 64 bit
Sisteminiz nedir ? -
i5 3230m 4Gb ram ati radeon hd 3850 ya thief çok sistem istiyen bir oyunki sanmıyorum bf4 higde oynadım yada dll lerde sorun var -
quote:
Orijinalden alıntı: Sartikan
i5 3230m 4Gb ram ati radeon hd 3850 ya thief çok sistem istiyen bir oyunki sanmıyorum bf4 higde oynadım yada dll lerde sorun var
BF4 High'da mı oynadın? O sistemle ?
/>
he tabi 15 FPS ile oynadıysan başka konu -
anti analasing kapalıydı onun dışında hepsi higdeydi -
donanim ürünü sattırmak icin cikan oyunlardan oldugu icin kasmasi norlmal oyun cok yuksek sistem istiyor -
Bende uzun bir araştırma yaptım.Benim sistemimdeki 32 bitten 64 bite geçerken oluşan bir sorundan dolayı format gerekiyormuş yoksa 32 bit kısımından kasar oynanıyor. Format attıp update 2 beklicem. Oyun aşırı işlemci kullanıyor. H -
beyler acil bu sorun bendede var çözümünü bilen var mı 32 bit de ilk bölümü oynadım fakat chapter 1 e girince an error occured while saving data diyip atıyor sinematikden sonra..
i7 3630qm
2x gt650m
8gb ram -
fx 6300
4gb ram
gtx 650 ti oc
sorun bende de war ne dandik oyunmuş arkadaş -
Oyunda hata alan arkadaşlar oyunun en son patchini kurdunuzmu ? -
son patchi kurunca daha da beter oluyor kardeş -
halen bi çözüm bulamadınız mı pardon benimki son çıkan thief
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes P. -- 14 Nisan 2014; 1:17:40 > -
ya kardeşim donanim sattirmak icin oyun yapmışlar diyorum bosuna ugrasmayin sizin düşük sistemi pcler bu oyunu kaldirmaz oyun ekran karti sattırmak icin yapılmış -
ekran kartını at çöpe hocam.O sistemle kasması normaldir.Bf4 high nasıl oynadın anlamadım -
bende msı gtx560 ti
phenom x4 black edition
4cgbyte ram hayperix
msı anakart
bu sistemle bütün oyunları fulled oynuyorum ve en ufak bir kasmada meydana gelmemekte ama thief te kasma var bence biraz yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmekteyim ama çözemedim sonunu bu yazden takılmalardan dolayı oyunu oynayamaktayım bu nedenle sorunu çözen arkadaşlardan yardımlarını merak etmekteyim yardımcı olursanız sevinirim -
Doğru tespit. Donanım konusunda hep daha fazlasına zorluyorlar bizi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X