Arkadaşlar bowumla sp ihtiyacım olduğu için thief caveye gidim dedim.Birde ne görüm karınca gibi adamlar yayımı kaldıramıyorum Acaba hunter boşsa fln huntermi olsam yada başka kolay bir yönü varmı.Son bir sorum daha var acaba thieften huntere dönebiliyormuyuz
cavede kasacan baska yolu yok sana tavsiyem sabit partide dur ve hızlı hangi skili kullanıyorsa char onu kullan ilk önce zira mobdan görev düşmesi için son vurusu yapan alıyor biliyormusun bilmiyorum. Jop değişirsin 10M karsılıgında Oda şöyle oluyor Önce jop görevlerinin hepsini silmen lazım sonra hangi meslekte isen onun npcsine gidiyorsun aboddon jop olması lazım yada meslekten ayrıl gibi bişe en sonlarda ona tıklıyorsun 10m karsılıgında meslekten ayrılıyorsun.restart yapip char secme kısmında jopunu seciyorsun sonra oyuna girip isim yaratıp peceni takıyorsun olay bu.Hangisi azsa orda kasmanı tavsiye ederim zaten Yukarda sağda yeşil keci kafası gibi M harfi var ona tıklayınca ap durumunu söylüyor sen az olana git hunter/thief coklugunu gösterir ordaki cubuk yeşiller hunter turuncu thiefdir.Bu kadar bilgi yeter sanırsam