Şimdi Ara

They Live (Yaşıyorlar) Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette sık sık rastlıyorsunuzdur. Ölmeden önce izlenecek filmler, ölmeden önce mutlaka izleyin gibi şeylere. Size böyle klişe sözlerle gelmeyeceğim. Bu filmi ne kadar erken izlerseniz gerçek ile o kadar çabuk tanışırsınız. Bu yüzden, ölmeden önce izlemeyin. Hemen izleyin. Size bugün anlatacağım film; They Live (Yaşıyorlar)!

They Live Hakkında
    Size anlatacağım filmin adı They Live, yani Yaşıyorlar! Ben bunu sadece bir “film” olarak görmemenizi istiyorum, lütfen bunu, bu muazzam esere yapmayın. They Live; size sistemi eleştirmez, size sistemin kötü yanlarını göstermez. Size sistemi kimin yarattığını ve kimlerin kontrolünde olduğunu ve hangi amaçla var olduğunu gösterir. Türünde tektir.

Gizlenen tehlike, insanlığın arasında dolaşıyor ve neredeyse tüm insanlık uyuyor. Bu filmi izledikten sonra, benim aklıma tek bir uluslararası unsurlar geldi. Bu uluslararası unsurların bir toprağı yok ve gittikleri her yerde evlerindeymiş gibi hissediyorlar. Çünkü işlerini her yerde idare ediyorlar. Gittikleri her yerde de kargaşa, sorun çıkarıyorlar ve halkı birbirine düşürüyorlar. Size birilerini anımsattı mı?

Kaynak:
    Enes Talha
    They Live (Yaşıyorlar) Hakkında | Enes Talha
    https://enestalha.com/they-live-yasiyorlar-hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveStorm-TR -- 20 Mayıs 2020; 22:28:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.