Bildirim
'They have like a monster shoes' cümlesi
https://www.amazon.com.tr/dp/B07YXM1KLR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B07YXM1KLR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
"They have like a monster shoes." cümlesinin grameri yanlış olduğu için Google Translate'in çevirememesi normal.
Bu cümlenin gramerini düzeltip "They have shoes that are like monsters." derseniz istediğiniz anlamı verir, lakin ana dili İngilizce olan biri bunu okuduğunda hiçbir şey anlamaz çünkü İngilizce'de "monster", Türkçe'de yaptığı çağrışımı yapmıyor.
Canavardan kastınız büyük ihtimalle "çok güzel" diye tahmin ediyorum. Ama İngilizce'de "like a monster"ın "çok güzel" diye bir anlamı yok. "Bir canavarı andıran" anlamı var sadece.
Canavardan tam olarak kastınızı söylerseniz İngilizce'de ona denk gelen bir şey söyleyebilirim. -
Canavardan kastım yaratık. Güzel ya da iyi anlamda demiyorum. Bildiğiniz canavar.quote:
Orijinalden alıntı: miba54
"They have like a monster shoes." cümlesinin grameri yanlış olduğu için Google Translate'in çevirememesi normal.
Bu cümlenin gramerini düzeltip "They have shoes that are like monsters." derseniz istediğiniz anlamı verir, lakin ana dili İngilizce olan biri bunu okuduğunda hiçbir şey anlamaz çünkü İngilizce'de "monster", Türkçe'de yaptığı çağrışımı yapmıyor.
Canavardan kastınız büyük ihtimalle "çok güzel" diye tahmin ediyorum. Ama İngilizce'de "like a monster"ın "çok güzel" diye bir anlamı yok. "Bir canavarı andıran" anlamı var sadece.
Canavardan tam olarak kastınızı söylerseniz İngilizce'de ona denk gelen bir şey söyleyebilirim.
Cümlenin tam olarak ne tarafı yanlıştı acaba
-
"Shoes" çoğul olduğu için "a" diyemezsiniz. Ama a'yı atsanız bile "They have like monster shoes" oluyor, yine yanlış.
"They have monster-like shoes."
"They have shoes that look like monsters."
"Their shoes look like monsters."
...denebilir. -
Here is my take:
They have monsterous shoes
They have shoes which look like monsters
The have monster-like looking shoes
You could use perhaps "gorgeous" in place of monsterous or monster-like
if you mean "big and lovely" by the "monsterous"
They have got gorgeous shoes.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X