sürekli beni bu iki siteye yönlendiren pop-up lar çıkıyo.. thesecuritytool.com securitynetpage.com
yok bilgisayarım virus yemiş vs.. tıklayın bilgisayarınızı koruyun diyen pop-uplar çıkıp duruyo bütün gün.. bi de system tray'de balloon adlı bir uyarı çıkıyo.. gene virus bulaşmış hikayesi... bu spy'ı bilen ve nasıl temizleyeceğimi bilen var mı?
ctrl+alt+del'e bastığında yabancı programlar var mı kapanmayan
denedim.. işe yaramadı
adamlar çok iyi gizlemişler spy'ı...
bu spy sanırım bende de vardı isamonitor isamini gibi uygulamalar olması lazım çalışan
Windows Task Manager.. Process bölümünde aşağıdakileri buldum
ishost.exe ismon.exe isnotify.exe issearch.exe
birşey ifade ediyor mu?..
arkadaşlar yardım.. yoksa windows'u formatlıcam son çare...
lanet olsun böyle şeyler yapanlara..
adam gibi bi iş bulup çalışsalar olmaz mı?
ilk önce ad-aware ile bi tarama yap kısmen bişeyleri temizlicektir. eğer bu söylediğin dosyalar kapanıp hemen yeniden açılıyosa pcyi güvenli modda başlatıp ordan kaldır bunları
arkadaşlar process bölümümde bişeyler görüyor musunuz?
söylediğin uygulamalar yok burda. hala tam ne olduğunu anlamadım. güvenli mod için pc açılırken f8e basarak çıkan menüde güvenli modu seçerek başlatacaksın ama ilk önce hangi dosya olduğunu anlaman lazım. bir de öncelikle iyice spy ve virüs taramasından geçir
Bu adreste söylenenleri tamamen yerine getirirseniz sorununuz çözülecektir. Olmassa üye olarak tereddütsüz yardım isteyebiliriniz. Şimdiden geçmiş olsun
evet sözde spy taraması yapıo ama kendisi spy
benim aletede bulaşmışdı o lanet.. spyware vanisher ile temizleyebildiysemde sistemi çok ağırlaştırmıştı mecburen format attım
arkadasım sana spy bulas mıs ad-aware proplemini çözecektir
Program ekle kaldırı çok dikkatli kontrol et orada kesinlikle biryerlerde senden habersiz yüklenmiş saçma adlı bir program olmalı. Onları kaldır. Bir kaç kez restrart isteyebilir.
Bu sorununuzu çözmezse Sistem Geri Dönüşümü kullanmak da işe yarayabilir.
Bu adreste söylenenleri tamamen yerine getirirseniz sorununuz çözülecektir. Olmassa üye olarak tereddütsüz yardım isteyebiliriniz. Şimdiden geçmiş olsun
en saglam cozum burada olay burada son bulmus zaten
tesekkurler emotutto
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme