Şimdi Ara

[Satıldı] THERMALTAKE VIEW 51 TG ARGB SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [Satıldı] THERMALTAKE VIEW 51 TG ARGB SIFIR
    Cihazı bi hevesle aldım fakat hiç açmaya bile fırsatım olmadı, Kasım ayına kadar garantisi mevcuttur faturası kutunun üzerinde mevcuttur.

Fiyat 2500tl, pazarlık sünnettir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. [Satıldı] THERMALTAKE VIEW 51 TG ARGB SIFIR
    Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 15 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : Kocaeli, Derince Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat revize edildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Boyle kisilerden alisveris yapmayiniz oncelikli uslubu yanlis olan referansi olmayan kendisi 2350 elden 2250 dedi 2100 dedlm ve saygisizca cevap verdi boyle kişilere paranız nasip olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhatakdag4545 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa yaptığım SÖZDE saygısızlık ektedir;

Elimdeki sıfır ürüne gayet uygun fiyat teklif etmeme rağmen forumda gördüğü en düşük satış fiyatını söyledikten sonra arkadaşa cevaben "Gidip ondan alabilirsin" dediğim için sözde saygısızlık yapmışımdır. Konuşmalarımızda argo, hakaret veya saygısızlık unsuru bulunmamaktadır, Ölücülük mahiyetinde başka satış fiyatı ile kıyasladığı için gereken cevabı almış ve konuya böyle cevap yazdığı için asıl saygısızlığı kendisi yapmıştır. Böyle ölücülük yapan arkadaşlar ile alış-veriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.

[Satıldı] THERMALTAKE VIEW 51 TG ARGB SIFIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentrock11 -- 20 Nisan 2022; 12:55:27 >

• silentrock11 S kullanıcısına yanıt

bu forumda ölücülük yapmayacak insanlardanım kusura bakma da ben bu fıyat olsun demedım asla sadece teklıf ettım bende sana soracak degilim dedim kimde alacagımı neyse sana laf anlatamam allaha şükür ben normalde pazarlık bile beceremem sonucda 2020 de almıssın sadece o fıyat olurmu dedım sende insan gibi cevap verebilrdin neyse uzatmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum dışında satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.