Şimdi Ara

THERMALTAKE TOUGHPOWER XT 875W GÜÇ KAYNAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 THERMALTAKE TOUGHPOWER XT 875W GÜÇ KAYNAĞI
    Arkadaşlar merhaba. Sistem değişikliğinden dolayı parçaladığım bilgisayarımdan yine 10 numara bir parça ile karşınızdayım.

TT'den 80+ sertifikalı, +12V kanalından single rail 72A güç verebilen kalburüstü bir güç kaynağı ;

ATX 12V 2.3 & EPS 12V versiyonları ile uyumlu
    Modüler sistem
    Cross-Fire, SLI ve Çift Çekirdek ve dört çekirdek işlemciler ile uyumlu
    Yeni nesil tek +12V hattı ile üst seviye grafik kartları ve bilgisayar sistemlerini destekler(72A)
    Bağımsız Gerilim Devresi: ağır yük altında gerilim çıkışını daha stabil yapar ve sabit bir değer sunar
    Aktif Güç Faktör Düzeltmesi (PF>0.95) ve yüksek verimlilik (%89’a kadar)
    Çok iyi gerilim regülasyonu (±3%): sistem için sabit gerilim sağlar
    Endüstriyel tip bileşenler (kapasitör, transformatör, vs.)
    Yüksek güvenilirlik: MTBF>120,000 saat
    Siyah dış yüzey ve güvenilir 14cm çift bilyalı fan
    Korumalar: Aşırı Akım, Aşırı Gerilim ve Kısa Devre koruması
    Güvenlik / EMI Onayları: CE, CB, TUV, FCC, UL, CUL ve BSMI onaylı

İncelendiği hemen her site tarafından ödül alan bu ürün için istediğim rakam 300 TL'dir.

Sanal Pazar üzerinden 320 TL karşılığında taksitle alabilirsiniz.

Ürün full kutuludur; çok temizdir; Eksen Bilgisayar'dan 22.01.11 tarihli faturalıdır. Türkiye'de geçerlimi bilmiyorum ama 5 yıl garantilidir.

Özellikle belirtmek istiyorum ki çok ama çok sesiz bir psu'dur. OCCT ile yaptığım testlerde ekran kartı ve işlemci %100 yük altındayken +12V kanalı ip gibi bir grafik çizmiştir, yani sıfıra yakın dalgalanma söz konusudur, sizi kesinlikle yarı yolda bırakmaz.

0507 698 14 41 - Mehmet Arda İğçi
    Fiyat : 320 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı Satışlar Çok Sağlam Bir PSU Alacak arkadaşa hayırlı olsun..
  • Teşekkür ederim dostum. Gerçekten çok kaliteli bir psu, değerini bilecek birine gider inşallah. Bu arada şu an en ucuz (peşin) 420 TL civarına satılıyor arkadaşlar...
  • Aynisindan bende var,hemde 5 sene garanti veriyor thermaltake,hayirli satislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 24 Ocak 2012; 11:55:28 >
  • fiyatı çok yerinde ama malesef kalitesini bilmeyen arkadaşlar hemen fiyat pahalı diyor bende kullanıyorum süper psu ve sessizdir
  • Hocam 80+gold sertifikalı 1200watt power in350-400 tl Ye giden bi yerde bu fiyat çok ürün Guzel hayırlı satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İBO4747

Hocam 80+gold sertifikalı 1200watt power in350-400 tl Ye giden bi yerde bu fiyat çok ürün Guzel hayırlı satislar

Mesajınızı dikkate alıp biraz araştırdım ve ürünün fiyatını 270 TL'ye çektim hocam.

Yalnız şunuda söyleyeyim; biraz araştırırsanız (belkide biliyorsunuzdur) çoğu 1000W güç kaynağını cebinden çıkaracak bir ürün, fiyatınında bu şekilde oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim fiyati alici degil satici belirler,senin o pusu 2 sene garantili bu psu 5 sene satici arkadasi yonlerdirmeye kalkmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 30 Ocak 2012; 10:50:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

Arkadasim fiyati alici degil satici belirler,senin o pusu 2 sene garantili bu psu 5 sene satici arkadasi yonlerdirmeye kalkmayin.

Hangi PSU dan bahsettiğimi dahi bilmiyorsun dostum boşver yorum yapma sen arkadaş anladı zaten gerekli mudaleyi yaptı .
  • Sıkıntı yok dostlar. 270 TL benim için uygun bir rakam. Yeterki ihtiyacı olan, son kullanıcı bir arkadaşa gitsin ürün.
    Satışa devam.
  • fiyat uygun arkadaşlar . 5 yıl garanti ve 72A çok güzel . hayırlı satışlar
  • alacak arkadaşın gözü arkada kalmaz hayırlı satışlar
    ayrıca şyle söylim benede de 750 watt olanı var 4.5 yıl oldu hayla taş gibi sorunsuz
  • Ürün satılmşıtır arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.