Şimdi Ara

Thermaltake TH360 ARGB Snow Edition AIO / Beyaz Sıvı Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Thermaltake TH360 ARGB Snow Edition AIO / Beyaz Sıvı Soğutma
    - Ürünü 10/07/2025 tarihinde İtopya üzerinden satın aldım ve herhangi bir sorunu bulunmuyor.
    - Yakın zamanda işim gereği Intel işlemciye geçeceğim için satıyorum ve daha güçlü bir modele geçeceğim, bu yüzden satıyorum.
    - Soğutma performansı harika, ilk defa bu markayı deneme fırsatı buldum ve beklentimin üzerinde bir performansa sahip.
    - Daha önce Coolermaster MasterLiquid 360L Beyaz model sıvı soğutma kullanıyordum ve Coolermaster'a göre daha iyi performans verdiğini söyleyebilirim. Coolermaster ürününü değiştirme sebebim Pump'larında sorun vardı ve sürekli ses yapıyordu, bu yüzden Thermaltake ürününe geçtim.
    - Asus ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI Anakart + AMD Ryzen 9 7900X3D işlemci ile kullanıyordum, ekran kartını sattığım için aktif olarak kullanmıyorum.
    - Aldığım tarihten itibaren çok kullanma şansım olmadı, çalışma saati olarak toplamda max 24 saat aralıklı çalışmıştır.
    - Artix MX-4 ve Coolermaster Mastergel Pro termal macunları yanında hediye vereceğim. İkisinde 5 6 kullanımlık macun halen duruyor 1 kez sürdüm, soğutmanın kendi macunu da mevcut.
    - Makul fiyata koyduğumu düşünüyorum 0 fiyatına göre, yine de pazarlık payı var ve iletilecek tüm tekliflere açığım.

Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO CL-W302-PL12SW-A 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 7.500 uygun fiyat mı??Aklı başında işten anlayan kimse bu parayı vermez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yorumun için teşekkürler kardeşim ama, ben kendi fiyatımı yazdım bana göre makul geldi ve pazarlık payı var dedim. İlla koyduğum fiyata satılacak diye bir zorunluluk yok, sonuçta teklife açık tüm ürünler :) Bu aşamada gereksiz algı yaratmanın bir anlamı yok, hepimiz özgürüz  

Aklı başında olan ve almak isteyen insanlar zaten fiyat teklifi iletir, uygunsa, anlaşılırsa ürünü alır  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnexpectedSuprise -- 8 Eylül 2025; 20:22:16 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.