ve şu somun başlarından almayı unutma +japon yapıştırıcısı
saol kardeş bu hafta sonu başlıyorum bütün marshall satan yerlere sordum bulamadım bügün gene bakcam
bide benim yan kapağı söktüm fanı filan çıkardım grı şey çok kolay çıktı ön fanı çıkaramıyom 2tane vida çıktı öteki 2 tane çıkmıyo tekrar denicem
o somunu nerden nediye bulcam
DÜŞÜNDÜĞÜM FAN THERMALTAKE Big Typhon -80YTL-
fan seçimin güzel bu fanın pervanesini söküp uv maviye boyayabilirsin hoş olur
somunun adını bende bilmiorum ama nalbura gidersen orada somunları göster bana dersen ordan kendin bulabilirsin adama tarif et somun ama başı kapalı falan die sana gösterir yani
biyolunu bul öteki gri ucuda boya
eveeeet hayırlısıyla kasamın videosu forumun video sitesinde pc modifikasyon bölümüne konmuştur vote ları bekliyorum beyler yanlız bırakmayın 2 kişiyiz topu topu bölümde
BOYAMAYA HAZIR ŞEKİLDE
BOYANDI
TOPLANDI
ÇALIŞTIRILDI
DEVAM DEVAMMM ÇOK İYİ GİDİO
ACRYAN - COOLTEK ÖZEL MOD PAKETİ (MAVİ)
ACRYAN HeatShrinkz™ 3mm - 2metre Kablo Sarmalı (UVBlue) AcRyan SATA2 Data Kablosu 50cm UVBlue - Tek tarafı 90deg Açılı 2 adet AC Ryan Thumbscrewz™ Mavi / 4 adet Alüminyum ACRYAN Backy™ 2xMolex-2x 3pin FAN (Combo) HARİCİ PCI PORT , UV Mavi Kablo Kelepçesi 10'lu paket (UVBlue) Cooltek 120MM Sessiz Mavi Ledli Kasa Fanı
77,74 YTL
ALIYIM MI??
güzele benziyo alabilirsin. www.firebal.net e bi bak bence kara vermeden
ZATEN ORDAN BAKIYOM BÜTÜN MODİFİKASYON MAZEMELESİ SATAN YERLER ORDAN ALIYO --UYANIK OLMAK LAZIM DEMİ YAA--
SEN BUNU GÖRDÜN MÜ?
OHAAA OHAAA yok yeni görüyorum adam uçmuş yaaa bunu yapmak için yanlız bi rahat 2milyara gerek var
emeğe saygımız sonsuz kardeşim eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: herdagim
emeğe saygımız sonsuz kardeşim eline sağlık
saolasın hacı eyvallah
SEGMENT DİYE BİR FİRMA VAR XCLIO.SNOPY.EVEREST. GİBİ ŞEYLER ÜRETİYOLAR BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA BÖYLE BİR KASA YAPMIŞLAR SATIYOLAR ORJİNAL OLARAK
valla gidip alcan o kasadan üstüne oturcan marşa bascan sonra uçucan :D
aman tanrım kasa SÜPERRRRRrrrrrrrrrrrrrrr eğer bu kasa hazır satılıyorsa türkiye'de temin edebileceğimiz bir yer var mı acaba ?????
KASANIN İÇİNDEN BOYLE BİR AKSESUAR KUTUSU ÇIKTI HDD RAFINA TAKILAN BOYADIM AMA TUTMADI Bİ DAHA BOYUCAM ONUN ÜZERİNE FAN KOYCAM OLUR MU?
quote:
Orjinalden alıntı: berk_turkmen
aman tanrım kasa SÜPERRRRRrrrrrrrrrrrrrrr eğer bu kasa hazır satılıyorsa türkiye'de temin edebileceğimiz bir yer var mı acaba ?????
BİLDİĞİM KADARIYLA SEGMENT AMA SON KULLANICI SATIŞI YOK