Şimdi Ara

Thermaltake frio ve fan kontrol cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun tt frio cpu fanı aldım alet full hızda cok gurultu yaptıgı icin herzaman fullde calıstıramıom ama oyun oynarken vs. de fullde calıstırmaya ozen gosteriorm sorunum su aletin uzerinde kendi fan kontrol parcaları var fakat bunlar kasanın icerisinde kalıyor her dakika da kasayı acmak isime gelmiyor bu yuzden fan kontrol cihazı almayı dusundum fakat sorunum su ben bu cihazı bu sogutucuya takabilirmiyim sonucta uzerinde kendi kontrol olayı acaba uyarmı??

saygılar ve cevaplar icin tesekkurler

• Fan kontrol cihazı takmanıza gerek yok. Bios'ta fan devir ayarını PWM yerine DC olarak seçin ve BIOS'ta görünen deviri faının üzerindeki ayarlardan 1750 civarına ayarlayın sesyapmaz ve her türlü overclock'ta ve oyunda oldukça iyi çalışıyor benim sistemimde 4.2ghz'de bu şekilde kullanıyorum.
    Sizin sorununuz şu olabilir; Frio tam soğutma yapmak için kasanın kapağının açık olmasını istiyor. Teknik bilgilerinde bu var. Kasa kapağına içeri hava alacak 14cm kaliteli bir fan takın kasanın arkasındaki fan yuvasındaki fanı söküp orayı 12cm çapında delik açıp bırakın. Ben böyle sorunu çözdüm.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.