Şimdi Ara

ThermalTake Element G uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    kasa cok temiz cizik yada herhangi bir deformasyonu yok vatandan alınma kutusu yok kullanım aparatları mevcut koruma kılıfı mevcut full tower kasa almak için satıyorum

fiyat tek pazarlıksız :125tl lütfen pazarlık mesajları atmayın düz 100tl olmaz mesela ...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     ThermalTake Element G uygun fiyat ThermalTake Element G uygun fiyat ThermalTake Element G uygun fiyat

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Uygun fiyat denmiş o uygun fiyat nerede acaba??
  • ______________________________

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Siz bana link göndermişsiniz, sizin gönderdiğiniz link 0 ürün 12 ay taksit (12 ay taksit içinde %7 indirim yapıyorlarmış) 36 ay garantili ürün için. Bende size başkacana linkler göndereyim hak yolunu bulsun madem. Hem hakkınız kalır ayıp olur.

Linklerimize 2011 senei ile başlangıç yapalım; Sizin şu kasanın aynısından bir muhteremde mevcut oda başkacana bir kasaya sevdalanmış, gönülünü kaptırmış bir kaç aylık uğraşımın sonundada sahip olmuş. O nedenle bunu satıyor fiyata bakıyoruz 140 TL Sene 2011 zaten bir kaç ay kullanmış garantisi bile mevcut, bir kaç ay kullanıp başkacana bir kasaya gönlünü kaptırmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_50001406/tm.htm

Bu muhteremde 2011 de almış ürünü ecnebi diyarlarından Türkiye'ye gelincede başkacana niyetlerle elinden çıkartmaya karar vermiş. 250 İstemiş ama oda yola gelmiş 200 TL de karar kılmış ürün 2 yıl 9 ay daha garantili. Satıcımız yola gelmiş ama alanı yok ürünün, bilgisayarın ıcığını cıcığını satmış bir tek bu çelik yığını kalmış elinde. Sağlık olsun biz yolumuza devam edelim...

http://forum.paticik.com/read.php?27,6341016,page=3

Bu muhteremde bir kaç ay kullanabilmiş ama oda gönlünü lap TOP'a kaptırmış satıvereyim gari gitsin demiş. Daha ürünün bazı aparatlarını dahi açmamış kutusunda ilk günki hali ile duruyor 2 yılı aşkın bir garantimiz mevcut. Fiyatımız 195 TL daha bir yola gelmiş bu muhterem ama ne mesaj atanı var ne soranı. akıbeti belirsiz bir çelik yığını daha.

http://www.hardwaremania.com/forum/ikinci-el-urunler/satilik-urunler/satilik-thermaltake-element-g-vl10001w2z-b-black-kasa-154930.html

Belliki muhterem satışta çok sıkıntı yaşamış aynı ürünü başka bir kullanıcı ismi adı altında başkacana bir sitede aynı tarihte bu defa 190 TL ile satışa sunmuş. bir muhterem imdada yetişmiş son fiyat için görüşelim demiş ama akıbet belirsiz.

http://www.pclabs.com.tr/forum/topic/120737-satilik-thermaltake-element-g-vl10001w2z-b-black-kasa/

Ürünün 2012 yılı satış fiyatının 250 TL civarı olduğunu öğreniyoruz (bkz araştırma linki :http://forum.donanimhaber.com/m_42341331/tm.htm). Yani muhteremlerin istedikleri fiyat öylede abartılı bir durum içermemekte. yazılı olmasada temel bir kaide vardır; elektronik ürün akşama 100 TL alınsa sabaha satışı yapılmak istense artık 2. eldir ve değerinden en az %20 kaybeder tabi bu satıcının insiyatifine kalmış ben forumda durumun aciliyetine yada satıcının insiyatifine göre % 40 kadar değer düşüşlerini gördüm.

Asıl bomba şimdi geliyor, yok bu öyle bir bomba değil ürkmenize hacet yok yani. Sizdeki ürün 2009 yılı alımı olmalı zaten ilk üretim tarihide 2009 yılında. Eh sizdekinin garantisinin olmadığınıda bildiğimize göre üç aşağı beş yukarı satın alınma tarihimizde doğru olmalı. 2009 Yılındaki mağaza satış fiyatı 102 $. Yaklaşık 214 TL (KDV dahil) bu günkü ederi ile. Tabi bundan 3 yıllık yıpranma ve kullanım payı ile 3 yıllık nominal enflasyon oranınıda düştükmü ürünün bu günki satış fıyatına ulaşırız.

http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/thermaltake%27den-oyunculara-ozel-yeni-kasa;-element-g.htm

Bu forumda 1 ay evvel 120 TL ile satın aldığı (faturada 120 TL KDV dahildir) Powerı 1 ay sonra elden çıkartmak için ilan verirken faturasınında resmini yanına koyup fiyat olarakta 125 TL isteyen muhteremi anımsattınız bana. 1 ay sonra aldığı ürünün fiyatına zam gelip 140 TL olmuş ürünü almış olduğu vatan computerde :) çok gülmüştüm ama sizikisi kadar değil. Siz 3 yıl tabiri caiz ise tepe tepe kullanmışsınız ortalama 200 TL gibi bir fiyattan satın almışsınız 3 yıl sonra 0 üretimine zam geldiği için (yaklaşık 278 TL) sizdekininde 125 TL ile uygun olduğuna dair birde hissiyata kapılmışsınız. Sonrada benim mesajıma şahsımı aşağılayan bir cevapla yanıtlamışsınız. Muhterem benim bildiğim bir tek altında işler böyle yürüyor birde antikalarda hoş onların bile fiyatları yeri geldimi düşüyor ama sizin ürün ne tuhaftır tüm bu fiyat düşüşlerinden muaf tutulmuş. Sizdekinin ne gibi bir özelliği mevcutturda bu fiyat düşüşünden muaftır aydınlatırmısınız beni?

2. Elin güzel bir mantığı vardır alırsınız kullanırsınız daha iyisine sahip olduğunuzda bir kenarda paslanmasın bir zat-ı muhtereminde işini görsün babında karşıdakinide üzmeyecek bir mebla ile satışını yaparsınız. Ama 214 TL alıp 3 yıl tepe tepe kullanıp 125 TL UYGUN fiyatta denilmez muhterem.

Bütün bunlara rağmen fiyat konusunda takdir sizin tabi bana hayırlı satışlar dilemek kalır. Hayırlı satışlar.

NOT: Madem bu konularda bu kadar bilgilisiniz benimde 11 yıl önce alınan bir işlemcim var 1.7 gz intel o zamanlar 66 $ verip alınmış sizce şimdi 67 $ dan satabilirmiyiz ne dersiniz....Yardım lütfen.

NOT2: Bu yazı satıcıyı,ürünü,alıcıyı aşağılamak, kandırmak, dolandırmak, karalamak maksadı ile kaleme alınmamış olup tam aksine satıcıyı, alıcıyı bilgilendirmek ve ürün içn yalan yada yanlış bilgiler ile yorum yapmayı düşünen yorumcuları bilgilendirme ve öncesinde uyarı maksadı ile sahibi tarafından 2. el forum kuralları çerçevesinde kaleme alınmıştır.

NOT3: Sizde yukarıda ki satış bilgilerine bakarak fiyatın fahişin daniskası olduğunu anlayabilirmisiniz muhterem, tabi anlama yeteneğiniz varsa.

NOT4: Burası forumun 2. el eşya alım satım bölümü, bazı muhteremler adresi şaşırmışlar. forumdaki sıradan satıcılardan 3'e aldıklarını 10'a satıp şirket boyutuna taşımışlar öncelikle forumun amacından saptırılıp kanunsuzluğa alet edilmesini şiddetle kınayıp sonrasında bu tür vatandaşın kanını emen vampirlerin oluşturduğu fiyat ile hiç bir doğruya varılamayacağını belirtir aynı amacı güderek bu işlerden kazanç sağlama kapısına dönüştürme heveslisi olmanız durumunda ise sanal değilde reel dünyada bir dükkan edinmenizi size önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 12 Mayıs 2013; 3:56:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.