Şimdi Ara

THERMALTAKE BIGTYPHOON icin en en en iyi fan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu meret cpuyu sogutmuyor yaw . bosta 53 derece. diablo2 gibi gibi bir oyun calistirinca 60-61 oluyo derece. bu sogutucunun fani 1300-1400 arasi donuyor. bunun fanini cikarip yerine baska bir fan taksam verim alabilirmiyim. 1300-1400 bana cok komik geliyor yaw bu kadar cafcafli bir sogutucu icin. bana alabilecegim bir fan soyleyin . soyle donus hizi 4000 lerde gezen

• 2000 devir yeter zaten o 53 bendede aynı ama 15 gün evvel boşta 42 idi kısın düşücektir bende 200devir düşünüyorum yaz için fazlası cok düşürmez ahvalar cok sıcak gürültüyü artırr sharkonn marka fan bilabilirsen al silent serisi
  • Bende de Big typoon var.Günlük 3.2 işlemcimi 3.6 kullanıyorum.Beklemede antalyanın sıcaklarına rağmen 39-43 derece arası loadda ise en fazla 52 derece gördüm.Sizlerin değerler fazla gibime geldi..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuji

Bende de Big typoon var.Günlük 3.2 işlemcimi 3.6 kullanıyorum.Beklemede antalyanın sıcaklarına rağmen 39-43 derece arası loadda ise en fazla 52 derece gördüm.Sizlerin değerler fazla gibime geldi..!

hakli olabilirsiniz. sokmek olum gibi geliyor sogutucuyu. tum parcalari cikar , anakarti sok ..... offff. ama yapicaz mecbur. tesekkurler @kaan84 ve @fuji
  • Sökmek uğraşmalı olduğu için üşeniyor insan ama değer bu uğraşmaya...Bir de macunu sökmüşken eğer bulabilirsen arctic silver 5 var bende çok memnunum sanada tavsiye ederim.Onunda etkisi var benim değerlerde...
  • arkadaslar vıdaların somunları yukarıya gelecek sekılde vıdalarsanız anakartı cıkarmadan typhoonu sokebılırsınız.ben o sekılde yapıyorum...tavsıye ederım...
  • sılver stone FM121 110cfm 12cm fanı var bunda alabilirsin biraz sesli ama oyunlarda benchlerde fln son ayarda acarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    140 MM EN İYİ FANLAR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yawf bu typhoon başka bi forumda çok övülmüş şöyle soğutuo böyle soğutuyo die sen sıcaktan şikayet ediosn
    acaba kim dooğru?
  • tamamiylen montaj hatası vardır

yoksa imkanı yok big typhoon o kadar sıcak tutmaz o işlemciyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

sılver stone FM121 110cfm 12cm fanı var bunda alabilirsin biraz sesli ama oyunlarda benchlerde fln son ayarda acarsın

ben bu fanı kullanıyorum normal de sistem 2600 mhz. de ve fan min. hızda (900 devir) hiç ses çıkarmıyor ve yeterince soğuk!
    daha üst değerler için max.a alıyorum (2200 rpm) ama ses seviyesi o kadarda kötü değil üstelik çok iyi soğutyor.
    tavsiye ederim....
    ama sendeki değerler normal değil öncelikle söküp tekrar düzgün bir şekilde takmayı dene bence

• quote:

Orjinalden alıntı: @p4p800se

quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

sılver stone FM121 110cfm 12cm fanı var bunda alabilirsin biraz sesli ama oyunlarda benchlerde fln son ayarda acarsın

ben bu fanı kullanıyorum normal de sistem 2600 mhz. de ve fan min. hızda (900 devir) hiç ses çıkarmıyor ve yeterince soğuk!
    daha üst değerler için max.a alıyorum (2200 rpm) ama ses seviyesi o kadarda kötü değil üstelik çok iyi soğutyor.
    tavsiye ederim....
    ama sendeki değerler normal değil öncelikle söküp tekrar düzgün bir şekilde takmayı dene bence

abi benim typhoon canavar çıktı ha...Ben kullanamamıştım...

Arkadaşım bende bir kaç ay önce typhoon almıştım ancak defalarca takıp çıkarmama rağmen tatmin edici sonuçlar alamamıştım.@p4p800se ye sattım fanı o şimdi gayet memnun.Bazı anakartlarla uyumsuzluk yaşadığı kanaatindeyim.

Tek bir önerim macunu düzgün bir şekilde yeterli miktarda sür ve bloğu tam olarak oturt.

• abi bende de hiç sorun cıkarmadı anlamıyorum defult ayarlarda idlede 28 derece 26 derece 29 derece arasıy oynuyordu loadda 38 oluyordu ama havalar ısındı şimdi aynı olmayacak tabi ama 60 derece bi gariplik var takmasıda kolay aslında hata yapacak biyeride yok ama düzgünce sıkınız macunu ince tabaka sürünüz vidaları güzel sıkınız yeter. olmazsa yine bişe vardır o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 7 Haziran 2006; 13:10:58 >
  • 2.66@3.7ghz ye 43C şuanda ama bi 10gün evvel bi acayip sıcak vardı anlatamıyorum şuanda bord bile 46C idi izmirde şuanda bord 40 cpu da3C fazlası idle da yükte 51C typoon elbette süper ama hava ile calıştığını unutmıyalım ahva ısınırsa cpu da ısınıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.