Şimdi Ara

THERMALTAKE BIGTYPE 120VX soğutucu LGA 1155 cpu ya Uyarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde THERMALTAKE BIGTYPE 120VX cpu soğutucu var.Bunu yeni aldığım 1155 sokete uydurabilirmiyim.Bütün internet sitelere baktığımda dönüştürücü kit bulamadım.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

• 1156 destekleyenlerin hepsi 1155 lere oluyor.....
  • Cpu soğutucum eski olduğu için sadece 775 soketlere uyuyor.Acaba alet edavatla uydurabilirmiyiz yoksa zarar verirmiyiz bilemiyorum.
  • bu konuda bir gelişme varmı bende internette aradım ama elle tutulur bir sonuca ulaşamadım
    öyle bir köşede yatıyor garibim yoksa satacam gidecek yazık olacak
  • üstad bendede noctua p12 vardı ilk önce775 pinle e8400 kullanırken almıştım sonra 1366 i7 960 alınca noctua kaldı THERMALRIGHT Ultra 120 aldım 1366 pin kit le kullandım şimdi sistemimi 1155 2600 k yaptım noctuayla gelen 1156 kit olmadı bende noctua 1155 kiti satan yer buldum oradan aldım tekrar noctuayı 2600 k da kullanıyorum ve de cok memnunum boşta 28 ve 30 civarı yükte 55 i geçmedi birde THERMALRIGHT Ultra bunun 1155 kit ini bulabilseydim bununla denemeyi düşünüyorum yani bir defa 1156 kit ile 1155 arasında çok az bir fark var üst ayakları yana açmayla halledebilirsin ama alta yerleştireceğin taban ayağı cıvata yerleri sabit olduğundan ana karta zarar verebilirsin sen en iyisi dönüştürücü aparat a bakmanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 15 Mayıs 2011; 9:43:50 >
  • THERMALTAKE in sitesini araştırınca orda aradığım donanımı buldum THERMALTAKE ithalatçısı kimse bulabilirsem mail atıcam cevap gelirse burda paylaşırım.
    aradığımız ürün sanırım bu

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001586

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _köle_ -- 17 Mayıs 2011; 15:44:56 >
  • ithalatçı sallamadı beni sanırım bende bu soğutucuyu üzelerekte olsa elden çıkartacam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _köle_

ithalatçı sallamadı beni sanırım bende bu soğutucuyu üzelerekte olsa elden çıkartacam.

merhaba,

Thermaltake 'in distribütörü Vektron dür. (http://www.vektron.com.tr). PSU mun fan kanatcıklarından birisi kırılmıştı, yazıştım hemen ilgilendiler.Hatta yetkilisi direk teknik servise talimat verdi. Teknik servise gönderdim 2 gün içinde yeni fan takıp gönderdiler. Şimdiye kadar rastladığım en ilgili şirket diyebilirim. Size bu şekilde nasıl davrandılar inanın anlayamadım. Ben yurtdışı Thermaltake önce yazmıştım, onlar da gayet ilgili ve hızlı cevap verip Türkiye distiribütörüne yönlendirmişlerdi. Bence bir de telefonla ulaşmayı deneyin derim. Ayrıca yurtdışı Thermaltake de yazabilirsiniz, hemen ilgileniyorlar.

Sağlıcakla kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

Orijinalden alıntı: _köle_

ithalatçı sallamadı beni sanırım bende bu soğutucuyu üzelerekte olsa elden çıkartacam.

merhaba,

Thermaltake 'in distribütörü Vektron dür. (http://www.vektron.com.tr). PSU mun fan kanatcıklarından birisi kırılmıştı, yazıştım hemen ilgilendiler.Hatta yetkilisi direk teknik servise talimat verdi. Teknik servise gönderdim 2 gün içinde yeni fan takıp gönderdiler. Şimdiye kadar rastladığım en ilgili şirket diyebilirim. Size bu şekilde nasıl davrandılar inanın anlayamadım. Ben yurtdışı Thermaltake önce yazmıştım, onlar da gayet ilgili ve hızlı cevap verip Türkiye distiribütörüne yönlendirmişlerdi. Bence bir de telefonla ulaşmayı deneyin derim. Ayrıca yurtdışı Thermaltake de yazabilirsiniz, hemen ilgileniyorlar.

Sağlıcakla kalın

valla mail gönderdim uzun süredir dönen olmadı

• Aynı sorun bende oldu e8400den 2600K ya geçtim 1366 aparatı var biraz uzun gelidi 2mm kadar olmadı anakarta. 1155 için olmazsa cnc frezede bir aparat yaptıracağım onuda anakarta montajlayıp amd clipsiyle üzerine tutturacağım. şimdilik bir iki çizim yaptım ama 2 parça için frezeye girmesi ne kadara mal olur acaba diyorum bu gibi durumda olan çok kişi varmı birleşsek maliyeti düşürebilirmiyiz acaba?
  • Bu alet olduğuna göre 1156 yada 1155 de vardır. Bu sadece ithalatçı firmanın yeni ürün satma çabasıdır .

http://www.tekheads.co.uk/product/Thermaltake-LGA1366-Upgrade-Kit-for-BigTyp120-VX_9953.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.