Şimdi Ara

Thermaltake Big Water 745

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemimi sıvı soğutmaya geçirmek istiyorum.

Bir yerden 2.el Thermaltake Big Water 745 buldum.Sadece hortumu eksik.

Ancak bu big water 745 de AM3 uyumlu işlemcilere uyumu yok.

Benim sormak istediğim ben bu seti alıp İşlemci bloğunu Am3 uyumlu bir blok takarak kullanabilirmiyim?

Radyatörü 240lık bunuda 360 ile değiştirebilirmiyim.Pompaya bir zarar veririmi ve yeterlimidir.?

İlk defa böyle bir işe gireceğim için acemiyim.Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~~hyperion

Arkadaşlar herkese merhaba.

Benim sormak istediğim ben bu seti alıp İşlemci bloğunu Am3 uyumlu bir blok takarak kullanabilirmiyim?

Radyatörü 240lık bunuda 360 ile değiştirebilirmiyim.Pompaya bir zarar veririmi ve yeterlimidir.?

Şimdiden teşekkürler.

merhaba , işinize karışmak gibi olmasın ama , soğutucu blok la radyotörü değiştiriyorsunuz , zaten anladığım kadarı ile sistem zaten sizin hoşunuza gitmemiş :) , onun yerine bu takım ı elden çıkartık 360 lık radyatörlü sisteminize uygun soğutucu almak daha uygun olmaz mı ?

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

quote:

Arkadaşlar herkese merhaba.

Şimdiden teşekkürler.

merhaba , işinize karışmak gibi olmasın ama , soğutucu blok la radyotörü değiştiriyorsunuz , zaten anladığım kadarı ile sistem zaten sizin hoşunuza gitmemiş :) , onun yerine bu takım ı elden çıkartık 360 lık radyatörlü sisteminize uygun soğutucu almak daha uygun olmaz mı ?

saygılar...

Yok hocam hosuma gitmedigimden degil daha almadim zaten oldum fiyata buldum bi yerden . 745in Am3 destegi yok yani uymuyo mecbur yenilencek birde radyatoru 360 likla degistirmek istedim daha iyi performans almak icin 240lik yetermi bilmiyorum.Turkiye de su sogutma bu sekilde satan yer varmi bilmiyorum internetten arastirdim bulamadim yurt disi olayinada daha once hic girmedim tamamen acemiyim bu konuda yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~~hyperion -- 12 Şubat 2014; 16:52:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğiniz değişimler yapılabilir ama ekstra masraf olur, farklı bir set veya özel set dizmeniz daha iyi olur.

Termlatake'in am3 için bağlantı kiti var fakat Türkiye'de bulamayabilirsin.

http://www.thermaltakeusa.com/store/Product.aspx?C=1020&SC=1076&ID=1135
  • ~~hyperion kullanıcısına yanıt
    am3 desteki için uprage kit leri var , am3 destekler yani sorun olmaz , 360 lık a gerek yok , ucuz yollu 240 lık da işini görür , su soğutma sistemleri internette güvenilir sitelerde satışta var ama fiyatlar 300 /400 TL kaliteliler...

am3 uprege kit i yurtdışı sitelerden ebay da var oradan al , 10 euro filan fiyatı vardır heralde tahmini..

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Dediğiniz değişimler yapılabilir ama ekstra masraf olur, farklı bir set veya özel set dizmeniz daha iyi olur.

mantıklı...

• quote:

am3 desteki için uprage kit leri var , am3 destekler yani sorun olmaz , 360 lık a gerek yok , ucuz yollu 240 lık da işini görür , su soğutma sistemleri internette güvenilir sitelerde satışta var ama fiyatlar 300 /400 TL kaliteliler...

am3 uprege kit i yurtdışı sitelerden ebay da var oradan al , 10 euro filan fiyatı vardır heralde tahmini..

Saygılar..

quote:

Dediğiniz değişimler yapılabilir ama ekstra masraf olur, farklı bir set veya özel set dizmeniz daha iyi olur.

Yardımlar için sağolun arkadaşlar.

Peki e-bay üzerinden alsam gümrükte bir sıkıntı olurmu takılma felan yada kargo ücreti ne tutar bi bilginiz varmı bu konuda.

Bütçem 500TL ye kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Saygılar..

quote:

Yardımlar için sağolun arkadaşlar.

Peki e-bay üzerinden alsam gümrükte bir sıkıntı olurmu takılma felan yada kargo ücreti ne tutar bi bilginiz varmı bu konuda.

Bütçem 500TL ye kadar.

100 euro / 100 dolar altı ürünlerde gümrükte sorun olmuyor , ebay dan al sorun olmaz , yanlız alışveriş yaparken satıcıların itibarına bakmadan alma..

• bende sen gibi düşünmüştüm ilk başta ama forumdan 2. el malzeme alıp yaptım p400 pompayı kullanıyorum 240lık radyatör ile hem cpu hemde ekran kartını soğutuyorum türk yapımı bloklarla ve daha ucuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.