Şimdi Ara

[[[ THERMALTAKE ARMOR ((( UV ))) MOD ]]] YENİ RESİMMM EKLENDİİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BGKSLS

Bide Sıvı Soğutma 10 numara olur...

sıvı soğutma düşünüyorum ama henüz karar veremedim yaa aslında bide onu yapsam sanırım başka bişe kalmicak benimde içim rahat edicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakal53

Evet arkadasım kasan hos olmus yani en azından ben burdayım bakın diyoMerak etdigim bisi vare ben fleourasan mavi kullanıcam fanlarımda fakat
    en son resimde en asagıda yarısı kırmızı yarısı yesil olan bölüm var orayı pek anlamadım ne dir acaba??

Birde kullandıgın fosforlu kalemlerin markasını yazarsan sevinirim cunku zamanında bende boyadım 2 gun sonra cıktı üstelik faber Castel olmasına ragmen

öncelikle yorumun için saol yarısı kırmızı yarısı yesil olan yer güney köprüsünün pasif soğutucusu neyle boyadın die sorarsan markasına bakmadım valla kadıköyden aldım herhangi bi fosforlu kalem.ama dediğin gibi bazn akma falan yapıyo onun içinde kalemin içindeki boyayı bi kaba akıtıp biraz kıvamının sertleşmesini bekliyebilirsin ama uraş gerektirio işte

• quote:

Orjinalden alıntı: mgeccem

quote:

Evet arkadasım kasan hos olmus yani en azından ben burdayım bakın diyoMerak etdigim bisi vare ben fleourasan mavi kullanıcam fanlarımda fakat
    en son resimde en asagıda yarısı kırmızı yarısı yesil olan bölüm var orayı pek anlamadım ne dir acaba??

Birde kullandıgın fosforlu kalemlerin markasını yazarsan sevinirim cunku zamanında bende boyadım 2 gun sonra cıktı üstelik faber Castel olmasına ragmen

öncelikle yorumun için saol yarısı kırmızı yarısı yesil olan yer güney köprüsünün pasif soğutucusu neyle boyadın die sorarsan markasına bakmadım valla kadıköyden aldım herhangi bi fosforlu kalem.ama dediğin gibi bazn akma falan yapıyo onun içinde kalemin içindeki boyayı bi kaba akıtıp biraz kıvamının sertleşmesini bekliyebilirsin ama uraş gerektirio işte

Saol arkadasım tesekkür ederim fakat ben güney köprüsünü sormadım orda hani en son resimde en asagıda sanki kablo gibi bisi var o nedir onu merak ettim

• quote:

quote:

quote:

Saol arkadasım tesekkür ederim fakat ben güney köprüsünü sormadım orda hani en son resimde en asagıda sanki kablo gibi bisi var o nedir onu merak ettim

sorry ben yannış anlamışım ya o serum hortumuydu bi zamanlar üstünü flasterle kapladım sonra kalemle boyadım öle güzel bi görüntü kattı

• quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

hocam kasan cok guzel gercekten
    Bende Armor kullaniyorum..
    Ama ben bu kadar janjanli renkli sevmiyorum.
    Bence gerek yok kablolarin veya bilesenlerin bu kadar parlamasina...

Eger sivi sogutmaya gecmeyi dusunuyosan?
     [[[ THERMALTAKE ARMOR ((( UV ))) MOD ]]]  YENİ RESİMMM EKLENDİİ

elimde boyle bisi var.
    PSU nun yanindaki 92mm lik fan yuvasina takiliyo.
    Bi kismi da Plexi den gorunuyo.

Ben kendim kullanmak icin almistim.
    Ama nasip olmadi.

Eger geciceksen sivi sogutmaya
    Satabilirim sana

ya hocam su soğutma düşünüyorum ve çok istiyorum ama ne alıcam hiç bilmiorum ya hangisi ucuz ve iyidir .. yanni fiyat performans olarak hangisi iyi bi tavsiyen varmıdır ? TT Big Water 735 nasıl, ne kdr ve nerden bulabilir ??

• arkadaşlar eski resimleri silmek zorunda kaldım çok oldular çünkü .. yeni resmler en başta
  • Boya harika gözüküyor arkadaşım. Güle güle kullan.
  • quote:

ya hocam su soğutma düşünüyorum ve çok istiyorum ama ne alıcam hiç bilmiorum ya hangisi ucuz ve iyidir .. yanni fiyat performans olarak hangisi iyi bi tavsiyen varmıdır ? TT Big Water 735 nasıl, ne kdr ve nerden bulabilir ??

sivi sogutma olarak BW735 leri tavsiye etmiyorum. Kaliteli degiller cunku.
    En guzeli kendin toplamak.
    Biraz butce ayirip.

Ben oyle yapicaktim iste.
    Aldim depoyu. Kaldi oyle sonra.
    Yani iyi ayarlamak gerekiyo gelirleri giderleri.
    Saglam biyerden baslarsan gerisi gelir zaten

• komple turuncu daha da şık olurdu diye düşünüyorum.. elinize sağlık
  • uv duyarlı mavi güzel oluyomuş açıkcası benim pci kapakları uv sarı renkti bundan bulabilirsem zımparalar bununla boyarım neydi bu boyanın markası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Albatros83

Boya harika gözüküyor arkadaşım. Güle güle kullan.

eyvallah albatros valla işte gözüme çarpan herşeyi boyuyorum
  • quote:

quote:

Biraz butce ayirip.

abi neden kiimse TT yi önermio ya zaten karar verdim amerikadan getirticem felaket ucuz bide çeşit çok.. bakalm parçalarım inşallah gelir burda paylaşırım

• quote:

Orjinalden alıntı: hzrcn

komple turuncu daha da şık olurdu diye düşünüyorum.. elinize sağlık

vla turuncu UV ışıkta çok hoş duruyo ama ne bilim birazda farklı renk olsun istedim yaw ama yorumun için saol :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiYaHıMSı

uv duyarlı mavi güzel oluyomuş açıkcası benim pci kapakları uv sarı renkti bundan bulabilirsem zımparalar bununla boyarım neydi bu boyanın markası

boyanın markası mavi olanın AKÇALI turuncularında CASATI ,, casatinin biraz daha çok renk ve ton seçeneği var..
  • quote:

quote:

quote:

Biraz butce ayirip.

abi neden kiimse TT yi önermio ya zaten karar verdim amerikadan getirticem felaket ucuz bide çeşit çok.. bakalm parçalarım inşallah gelir burda paylaşırım

hocam kalitesiz aletler.
    Pompasi blogu radyatoru hepsi sorunlu...

• Ya bu ne zahmetli iş yaa ççok uraşmak lazım bununla sıkıntısıda çok bu sıvı işinin..
  • çok güzel olmuş disk gibi görünüyo ellerine sağlık
  • Güzel çok uyumlu olmuş özellikle k.köprüsünün boyası süper olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeNoM

çok güzel olmuş disk gibi görünüyo ellerine sağlık

dostum yorumun için saoll seninde ellerine sağlıkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

Güzel çok uyumlu olmuş özellikle k.köprüsünün boyası süper olmuş

saolasın dostum valla boyicak başka bişey bulamadım o ytüzden elime gelen parçayı boyuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.