Şimdi Ara

[color=#000099]THERMALTAKE 650 WATT TOUGHPOWER QFAN GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) [/color]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün yüksek verimliliği sayesinde üzerindeki etiket değerlerinin ve fiyatının hakkını sonuna kadar vermektedir. Ürün 670 w a kadar etkin güç sağlamaktadır. Bu power supply ile piyasadaki tüm ekran kartlarını rahatlık ile çalıştırabiirsiniz. Üründe SLI ve 80 plus sertifikası bulunmaktadır. Ürün boşta ortalama değer olarak ; % 86 yükte ise ; % 82 verimlilik sağlamaktadır. Bu da piyasadaki bir çok power supply den iyi (güç verimliliği) olduğu anlamına gelmektedir.Üründe; 14 cm lik bir fan kullanılmış. (Fanın büyük olması, fanın dönme devrenin düşük olacağının da anlamındadır ).Bu da ürünün iyi soğutulamasına, iyi bir hava akısı sağlanmasına işarettir.Üründen gayet memnunum.Fakat askere gideceğimden dolayı tüm parçalarımı satıyorum gelince yeni bir makine toplayacağım.

Artıları: Ultra sessiz.Tak çıkar kablolu olması, Yüksek verimlilik, Kaliteli Aktif Koruma ve Kısa devre koruma
    Eksileri : Görmedim. Eksiği yok. Fazlası var.

FİYAT : 170 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

[color=#000099]THERMALTAKE 650 WATT TOUGHPOWER QFAN GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) [/color]

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• GÜNCEL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ahmet arkadasımızdan işlemci ve ramlerini aldım.istanbula kargo gönerdi. kesinlikle çok ilgili bir arkadasımız. kargo konusundada sıkıntınız olmasın kendisi çok güzel paket yapma yeteneğine sahip.yani üstünde tepinseler bisey olmaz o derece.ben şahidim hayırlı satışlar diliyorum.

(uğraşıp tüm ilanlarının altına mesaj yazıcak kadar memnun kaldım. güven konusunda aklınızda soru işareti kalmasın)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.