Şimdi Ara

ThePhoenix Guild [ Pasific ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ant0ny0

evet zayon I ve ı vs vs bu şekilde harf oyunları bunlar...ama irtibat sorunu yaşıyoz bazen , sen kimdin falan aoıjajsdladkas

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.

• tebrikler güzel guild ama lvl olarak biraz düşük üyeleri 70+ lar 80 olduğunda daha güzzel olur.

pasific açılalı çok oldu bu süre zarfında çok daha iyi guildler kurulmuştur herhalde içinde bol bol 80 lvl adamın olduğu.bu yüzden sadece 5-6 tane 80 lvl charın bulunduğu bir guild çok rahat bir şekilde bu guildi yener.bu arada ben pasificte oynamadığım için sadece zamandan yola çıkarak yorum yaptım yanılıyorda olabilirim.

ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier
    mi oromardi lisse-miruvòreva, andùne pella, vardo tellumar, nu luini yassen tintilar i eleni, òmarya airetàri-lìrien.
    sì man i yulman nin enquantuva?
    an sì tintalle varda oiolosseo, ve fanyar màryat elentàri ortane
    ar ilye tier unduàve lumbule; ar sindanòriello catita mornie i falmalinnar imbe met, ar hìsie
    untùpa calaciryo mìri oiale. sì vanwa nà, ròmello vanwa, valimar!

• quote:

Orjinalden alıntı: 1a93a7

tebrikler güzel guild ama lvl olarak biraz düşük üyeleri 70+ lar 80 olduğunda daha güzzel olur.

pasific açılalı çok oldu bu süre zarfında çok daha iyi guildler kurulmuştur herhalde içinde bol bol 80 lvl adamın olduğu.bu yüzden sadece 5-6 tane 80 lvl charın bulunduğu bir guild çok rahat bir şekilde bu guildi yener.bu arada ben pasificte oynamadığım için sadece zamandan yola çıkarak yorum yaptım yanılıyorda olabilirim.

teşekkürler..bu arada kadromuzda 4-5 kişi eksik...

neden 80 değiliz konusuna gelince 300 total mastery fullemekteyiz çoğumuz...Kadroda DreamS ve birkaç arkadaş eksik , hepimiz yaklaşık 15-20 gündür aynı lvl 'lerdeyiz , farmı 80 e bırakmıyoru..

bulmuşken niya sniper- hunter , keselim dedik ....

çok kısa bir süre içerisinde çoğunluk 80 olucak...ayrıca pasific açılalı 2 ay oldu..ve 2 ayda fulll farmed bu şekilde charlar yapmak emek ister...

herkese iyi forumlar

• withdraw ne işe yarıyo ?
    Size göre Rakı,Şarap gavurluksa ve bir de sevişmek günün en güzel saatlerinde.Deniz gavurluksa ve karşısında batarken izlemek güneşi.Aşk gavurluksa ve sevdiğinin elini tutarak Kordon'da dolaşmak,hatta öpüşmek herkesin önünde.Özgürlük gavurluksa, ve özgürlüğüne düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak istememek, Ben gavurun önde gideniyim. Yazın en büyük harflerle!
    BEN DOGULUYUM!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Turkei_

withdraw ne işe yarıyo ?

guildten atmaya yarıyor.

ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier
    mi oromardi lisse-miruvòreva, andùne pella, vardo tellumar, nu luini yassen tintilar i eleni, òmarya airetàri-lìrien.
    sì man i yulman nin enquantuva?
    an sì tintalle varda oiolosseo, ve fanyar màryat elentàri ortane
    ar ilye tier unduàve lumbule; ar sindanòriello catita mornie i falmalinnar imbe met, ar hìsie
    untùpa calaciryo mìri oiale. sì vanwa nà, ròmello vanwa, valimar!

• Hmm Tşkler.

23 Nisanda EvilSoul'la senmi oynuyodun sabah ?
    Size göre Rakı,Şarap gavurluksa ve bir de sevişmek günün en güzel saatlerinde.Deniz gavurluksa ve karşısında batarken izlemek güneşi.Aşk gavurluksa ve sevdiğinin elini tutarak Kordon'da dolaşmak,hatta öpüşmek herkesin önünde.Özgürlük gavurluksa, ve özgürlüğüne düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak istememek, Ben gavurun önde gideniyim. Yazın en büyük harflerle!
    BEN DOGULUYUM!
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

Ben de NoWay e karşı savaş için 1 kaç saatlik Pasific e teleport olmayı düşünüyorum. Koreyle irtibata geçmem lazım bunun için. Sonuna kadar PhoeniX e destek

eyvalllah.herkesi bekleriz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ant0ny0 -- 2 Mayıs 2007; 21:27:36 >
  • The_eX ten selamlar ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.