Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Theorie Deri Mont Satın Al 10 Kasım 2013 23:26 1 1 Theorie Deri Mont THEORIE DERİ MONT Geçen sene aldığım montum tertemize yakın. Ayrılabilen kapşonu var, gayet güzel duruyor. Deri montlarım çok olduğu için satıyorum, nakit ihtiyacı da her zaman kıyafet ihtiyacından fazla oluyor. Fiyatı aldığım zaman 380 lira idi. Boyum 1.87, kilom 75. Boyu 1.80 kilosu da 85-90 olan kişilerde çok iyi duracağını düşünüyorum Her ilanımda boyumu söylemek biraz sıkmaya başladı ama bunlar okunması gereken ayrıntılar :) Kapşon kısmında türermeler var, ben kullanmıyorum ancak kullanılabilinir durumda. Mont zaten temiz.. BEDEN: XL Resimleri: FİYAT: 175 LİRA Son --- FİYAT 125 LİRA OLDU BU SON FİYATTIR ACİL Fiyat : 125 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gtx 1070 - I5 6600K - DDR4 Zara Mont Baharlık 100 TL İlk Gelen Alır.. Turkcell Faturalı Iphone 8 Siyah 64GB BLACKBAY ASYLUM STEAM KODU SADECE 10 TL