The crimsi yaklaşık 6 aydır oynuyorum üstüne online oyun tanımam ama hastane ve hapsane olayı beni deli ediyor...
Benim geçen rounda 6439 say. vardı ID sanrapl turkishmaster tanıdıklaım sorabilirsiniz...
Hem ark. fed soyman için en az bi +900 say. istiyor...
benim saygınlık 799 ama fed soyuyom(tek başıma deil) çünkü nomex le sniper var
Benim say 1700 küsürdü hipermarket soyuyordum İnanmazsınız ama o sayı bir ayda hiç kasmadan yaptım önemli olan oyunu mantıklı şekilde oynamak oyuna stratejil bir açıdan bakmak
hile bilan varsa bana iletsin plsss!!!
mrb arkadaşlar nasılsınız bu bölümü görünce hemen girip bakayım dedim thecrims oynayanlar allah kolaylık versin diyorum bi sorunuz olursa sorun sanırım en çok tecrübesi olan benim bu oyunda eger şimdiki birincilerin profillerine bakarsanız beni orda göreceksiniz kolay gelsin tekrar
Arkadaşlar sonun da oyun bugün açıldı fight club ve yeni silahlar(özelliklede bazuka) bence çok hoş oyuna daha güzelleştirilmiş iyi şanslar
Oyunda bide artık başlangıçta gazete gelmiyor onun yerine oyunun hikyesi geliyor bence önemli bir eksiklik
yok ya..erkes yeniden komadan çkıyo hemen gazetemi okuycak be..
akıl war mantık war..
koyarlar heralde yakında..
arkadaşlar methadone ne işe yarıyo???
bu el fazla rekabet olmıcak gibi çünkü eski oyuncuların nerdeyse çogu yok ama belli olmaz dönebilirlerde ama dönmezlerse bu el boykot un olur oda dewam ederse tabi :)