Şimdi Ara

theCoxeD Case Mode [Su Soğutma Eklendi] [Return Of The King] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
10.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoxeD

quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu_18

hacı bence bu sonradan taktığın plexi'yi kasanın diğer kapağını kesip tak daha iyi olur
    görünüş açısından...!!!!

ilk iki tarfta plexy çok abartı olur dedim sonra ben de dedim keşke diğerinide kestirseydim diye ama artık boyayı falan attım neyse artık belki birkaç ay sonra gene birşeyler yaparım sonra canım sıkılıyor

Alıntıları Göster
    vay şansa bak yaw bizim orda alemdağ caddesinde ii yaw bende moda başlıcam ii güzel yaptırırım orda kesin bişey saol kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Framcis_Ryan

vay şansa bak yaw bizim orda alemdağ caddesinde ii yaw bende moda başlıcam ii güzel yaptırırım orda kesin bişey saol kardeş

Alıntıları Göster
    beyler ben bu sponge bob kapağı cok beğendim bu şekilleri nerden buluyoruz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: byanti

beyler ben bu sponge bob kapağı cok beğendim bu şekilleri nerden buluyoruz acaba

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: byanti

Sen msn ye gel ben sana ghost busters'ı yollayam..

Hallettim güzel oldu ama belki ben de kullanırım..Bu arada telif hakkı da bende ona göre

Unutmadan teşekkürler @ CoxeD

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Hallettim güzel oldu ama belki ben de kullanırım..Bu arada telif hakkı da bende ona göre

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

sana can kurban abi istediğin gibi kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: byanti

quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

sana can kurban abi istediğin gibi kullan

Alıntıları Göster
    Sizlere fikir vermem inanın beni çok mutlu etti moda bir katkımız oldu

yakında ben büyük ihtimal su soğutmaya geri dönüyorum bilgilerinize

Bekleyin

• quote:

Sizlere fikir vermem inanın beni çok mutlu etti moda bir katkımız oldu

yakında ben büyük ihtimal su soğutmaya geri dönüyorum bilgilerinize

Bekleyin

Alıntıları Göster
    Heyt Yavrum ße...!!!!!

Hocam Çok Tiky Süper Olmuşşş

Renk Uyumu Felan Dehşet

Ellerine Sağlık Emeğinin Hakkını Vermişin

• quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

Heyt Yavrum ße...!!!!!

Hocam Çok Tiky Süper Olmuşşş

Renk Uyumu Felan Dehşet

Ellerine Sağlık Emeğinin Hakkını Vermişin

Alıntıları Göster
    Evet Peçito'nun dediği gibi emeğinin karşılığını almışsın !

• quote:

Orijinalden alıntı: Pessimist !

Evet Peçito'nun dediği gibi emeğinin karşılığını almışsın !

Alıntıları Göster
    Çok güzel olmuş güle güle kullanın.

Kapaktaki resimler kafamı kurcalıyordu, autocad de elle cizdim dediniz bitirdiniz olayı o ayrı bir sanat olmus tebrikler.

Soru: bu tur resimlere vektörel mi deniyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eminali

Çok güzel olmuş güle güle kullanın.

Kapaktaki resimler kafamı kurcalıyordu, autocad de elle cizdim dediniz bitirdiniz olayı o ayrı bir sanat olmus tebrikler.

Soru: bu tur resimlere vektörel mi deniyor ?

Alıntıları Göster
    sen bu işlediğin pleksinin o işlemesinin aralarına uv kalem çeksen daha güzel olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigbog

sen bu işlediğin pleksinin o işlemesinin aralarına uv kalem çeksen daha güzel olur bence

Alıntıları Göster
    herşeyden önce yorumlar için çok teşekkür ederim

Kalem çektim fakat foruma koymaya gerek yok diye düşündüm kablo düzenini değiştirdim çünkü psu arızalandı yeni süper oldu

forumdaki met.in arkadaşımda ehim pompa ve hazne aldım

bilen bilir daha önceki CoxeD Water Cooling Project deki su soğutmayı dahada geliştirip kasaya takmayı düşünüyorum yani bir aksilik olmazsa yakın zamanda kasaya su soğutmada ekliyeceğim...

• quote:

herşeyden önce yorumlar için çok teşekkür ederim

Kalem çektim fakat foruma koymaya gerek yok diye düşündüm kablo düzenini değiştirdim çünkü psu arızalandı yeni süper oldu

forumdaki met.in arkadaşımda ehim pompa ve hazne aldım

bilen bilir daha önceki CoxeD Water Cooling Project deki su soğutmayı dahada geliştirip kasaya takmayı düşünüyorum yani bir aksilik olmazsa yakın zamanda kasaya su soğutmada ekliyeceğim...

Alıntıları Göster
    Arkadaşım mod çalışman çok güzel ama kocaeli karamürselde plexiyi bu hale getircek bir yer bulmamıştım çok öncelerde aramıştım hatta matkap ucuyla elle bişeyler çizmeyi bile düşünmüsütm sana bi tavsiyem olacak gerçi bu halide iyi ama sen o yana koyduğun plexiyi içeri takıp altına ve üztüne dışardan gözükmeyecek şekilde plexinin tam kenarlarından 5 cm lilk aralarla mavi led döşesen sen ra olar ışıklandırıldığında o sünger kardeşim cıvıl cıvıl olur süper olur bu şekilde sadece beyazlık olmasından daha ii olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNgErOuS_MoD

Arkadaşım mod çalışman çok güzel ama kocaeli karamürselde plexiyi bu hale getircek bir yer bulmamıştım çok öncelerde aramıştım hatta matkap ucuyla elle bişeyler çizmeyi bile düşünmüsütm sana bi tavsiyem olacak gerçi bu halide iyi ama sen o yana koyduğun plexiyi içeri takıp altına ve üztüne dışardan gözükmeyecek şekilde plexinin tam kenarlarından 5 cm lilk aralarla mavi led döşesen sen ra olar ışıklandırıldığında o sünger kardeşim cıvıl cıvıl olur süper olur bu şekilde sadece beyazlık olmasından daha ii olur bence

Alıntıları Göster
    çok mantıklı bir fikir bende önce böyle düşünmüştüm...

daha önceki modumda plexy içerideydi ve bundan çok daha küçüktü fakat içeride olan plexy kasa kapağını kalınlaştırıytor (çok büyük olursa) ve kapak zor takılıp çıkarılıyor...

sevgili sponge resimde gözüktüğü gibi silik değil şuan cıvıl cıvıl parlıyor resimlerde biraz silik çıkmış fakat bu şeklilde dışarı koyuncada plexynin o yamuk yumuk olan dış kısmı kasanın ana rengi olan fosforlu sarı olarak parlıyor..

kısacası her iki şeklinde hem artıları hem eksileri var bence dışarıda olması daha güzel...

yrn su soğutma parçalarını alacağım bakalım nasıl olcak

revoltec su haznesi

eheim 1048

benim kendi bloklarım

• quote:

çok mantıklı bir fikir bende önce böyle düşünmüştüm...

daha önceki modumda plexy içerideydi ve bundan çok daha küçüktü fakat içeride olan plexy kasa kapağını kalınlaştırıytor (çok büyük olursa) ve kapak zor takılıp çıkarılıyor...

sevgili sponge resimde gözüktüğü gibi silik değil şuan cıvıl cıvıl parlıyor resimlerde biraz silik çıkmış fakat bu şeklilde dışarı koyuncada plexynin o yamuk yumuk olan dış kısmı kasanın ana rengi olan fosforlu sarı olarak parlıyor..

kısacası her iki şeklinde hem artıları hem eksileri var bence dışarıda olması daha güzel...

yrn su soğutma parçalarını alacağım bakalım nasıl olcak

revoltec su haznesi

eheim 1048

benim kendi bloklarım

Alıntıları Göster
    birader süper olmuş fakat bir sorum olcak o sprey boyanın markasını ve laser kesim merkezinin adresini verirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: kinggokhan007

birader süper olmuş fakat bir sorum olcak o sprey boyanın markasını ve laser kesim merkezinin adresini verirmisin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kinggokhan007

hepsi Topicte yazıyor dostum...

okursan faydasını göreceksin eminim...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kinggokhan007

hepsi Topicte yazıyor dostum...

okursan faydasını göreceksin eminim...

Alıntıları Göster
    ortalık baya karısmıs ya dostum bu arada cok vahsi süper muhtesem olmus kasan süper ne diim güle güle kirlet

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu_18

hacı bence bu sonradan taktığın plexi'yi kasanın diğer kapağını kesip tak daha iyi olur
    görünüş açısından...!!!!

ilk iki tarfta plexy çok abartı olur dedim sonra ben de dedim keşke diğerinide kestirseydim diye ama artık boyayı falan attım neyse artık belki birkaç ay sonra gene birşeyler yaparım sonra canım sıkılıyor

Alıntıları Göster
    sünger bob çok hoş olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

sünger bob çok hoş olmuş

Alıntıları Göster
    Return Of The King

theCoxeD Case Mode [Su Soğutma Eklendi] [Return Of The King]

• quote:

Return Of The King

Alıntıları Göster
    Hoşgeldin.

Güzel olmuş kasa.renkler mükemmel.

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Hoşgeldin.

Güzel olmuş kasa.renkler mükemmel.

Alıntıları Göster
    Yaw candas nıe tesr taktın radyatoru

cok karısık olmus bırde sen sat o 745 ı sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Yaw candas nıe tesr taktın radyatoru

cok karısık olmus bırde sen sat o 745 ı sat

Alıntıları Göster
    cok güzel olmuş eline sağlık adeta ıspanak tarlasını anımsatıyo

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.