hacı bence bu sonradan taktığın plexi'yi kasanın diğer kapağını kesip tak daha iyi olur görünüş açısından...!!!!
ilk iki tarfta plexy çok abartı olur dedim sonra ben de dedim keşke diğerinide kestirseydim diye ama artık boyayı falan attım neyse artık belki birkaç ay sonra gene birşeyler yaparım sonra canım sıkılıyor
Alıntıları Göster
vay şansa bak yaw bizim orda alemdağ caddesinde ii yaw bende moda başlıcam ii güzel yaptırırım orda kesin bişey saol kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: Framcis_Ryan
vay şansa bak yaw bizim orda alemdağ caddesinde ii yaw bende moda başlıcam ii güzel yaptırırım orda kesin bişey saol kardeş
Alıntıları Göster
beyler ben bu sponge bob kapağı cok beğendim bu şekilleri nerden buluyoruz acaba
quote:
Orijinalden alıntı: byanti
beyler ben bu sponge bob kapağı cok beğendim bu şekilleri nerden buluyoruz acaba
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: byanti
Sen msn ye gel ben sana ghost busters'ı yollayam..
Hallettim güzel oldu ama belki ben de kullanırım..Bu arada telif hakkı da bende ona göre
Unutmadan teşekkürler @ CoxeD
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wn
quote:
Hallettim güzel oldu ama belki ben de kullanırım..Bu arada telif hakkı da bende ona göre
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
quote:
sana can kurban abi istediğin gibi kullan
quote:
Orijinalden alıntı: byanti
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
quote:
sana can kurban abi istediğin gibi kullan
Alıntıları Göster
Sizlere fikir vermem inanın beni çok mutlu etti moda bir katkımız oldu
yakında ben büyük ihtimal su soğutmaya geri dönüyorum bilgilerinize
Bekleyin
quote:
Orijinalden alıntı: CoxeD
Sizlere fikir vermem inanın beni çok mutlu etti moda bir katkımız oldu
yakında ben büyük ihtimal su soğutmaya geri dönüyorum bilgilerinize
Bekleyin
Alıntıları Göster
Heyt Yavrum ße...!!!!!
Hocam Çok Tiky Süper Olmuşşş
Renk Uyumu Felan Dehşet
Ellerine Sağlık Emeğinin Hakkını Vermişin
quote:
Orijinalden alıntı: Peçito
Heyt Yavrum ße...!!!!!
Hocam Çok Tiky Süper Olmuşşş
Renk Uyumu Felan Dehşet
Ellerine Sağlık Emeğinin Hakkını Vermişin
Alıntıları Göster
Evet Peçito'nun dediği gibi emeğinin karşılığını almışsın !
quote:
Orijinalden alıntı: Pessimist !
Evet Peçito'nun dediği gibi emeğinin karşılığını almışsın !
Alıntıları Göster
Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Kapaktaki resimler kafamı kurcalıyordu, autocad de elle cizdim dediniz bitirdiniz olayı o ayrı bir sanat olmus tebrikler.
Soru: bu tur resimlere vektörel mi deniyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: Eminali
Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Kapaktaki resimler kafamı kurcalıyordu, autocad de elle cizdim dediniz bitirdiniz olayı o ayrı bir sanat olmus tebrikler.
Soru: bu tur resimlere vektörel mi deniyor ?
Alıntıları Göster
sen bu işlediğin pleksinin o işlemesinin aralarına uv kalem çeksen daha güzel olur bence
quote:
Orijinalden alıntı: zigbog
sen bu işlediğin pleksinin o işlemesinin aralarına uv kalem çeksen daha güzel olur bence
Alıntıları Göster
herşeyden önce yorumlar için çok teşekkür ederim
Kalem çektim fakat foruma koymaya gerek yok diye düşündüm kablo düzenini değiştirdim çünkü psu arızalandı yeni süper oldu
forumdaki met.in arkadaşımda ehim pompa ve hazne aldım
bilen bilir daha önceki CoxeD Water Cooling Project deki su soğutmayı dahada geliştirip kasaya takmayı düşünüyorum yani bir aksilik olmazsa yakın zamanda kasaya su soğutmada ekliyeceğim...
quote:
herşeyden önce yorumlar için çok teşekkür ederim
Kalem çektim fakat foruma koymaya gerek yok diye düşündüm kablo düzenini değiştirdim çünkü psu arızalandı yeni süper oldu
forumdaki met.in arkadaşımda ehim pompa ve hazne aldım
bilen bilir daha önceki CoxeD Water Cooling Project deki su soğutmayı dahada geliştirip kasaya takmayı düşünüyorum yani bir aksilik olmazsa yakın zamanda kasaya su soğutmada ekliyeceğim...
Alıntıları Göster
Arkadaşım mod çalışman çok güzel ama kocaeli karamürselde plexiyi bu hale getircek bir yer bulmamıştım çok öncelerde aramıştım hatta matkap ucuyla elle bişeyler çizmeyi bile düşünmüsütm sana bi tavsiyem olacak gerçi bu halide iyi ama sen o yana koyduğun plexiyi içeri takıp altına ve üztüne dışardan gözükmeyecek şekilde plexinin tam kenarlarından 5 cm lilk aralarla mavi led döşesen sen ra olar ışıklandırıldığında o sünger kardeşim cıvıl cıvıl olur süper olur bu şekilde sadece beyazlık olmasından daha ii olur bence
quote:
Orijinalden alıntı: DaNgErOuS_MoD
Arkadaşım mod çalışman çok güzel ama kocaeli karamürselde plexiyi bu hale getircek bir yer bulmamıştım çok öncelerde aramıştım hatta matkap ucuyla elle bişeyler çizmeyi bile düşünmüsütm sana bi tavsiyem olacak gerçi bu halide iyi ama sen o yana koyduğun plexiyi içeri takıp altına ve üztüne dışardan gözükmeyecek şekilde plexinin tam kenarlarından 5 cm lilk aralarla mavi led döşesen sen ra olar ışıklandırıldığında o sünger kardeşim cıvıl cıvıl olur süper olur bu şekilde sadece beyazlık olmasından daha ii olur bence
Alıntıları Göster
çok mantıklı bir fikir bende önce böyle düşünmüştüm...
daha önceki modumda plexy içerideydi ve bundan çok daha küçüktü fakat içeride olan plexy kasa kapağını kalınlaştırıytor (çok büyük olursa) ve kapak zor takılıp çıkarılıyor...
sevgili sponge resimde gözüktüğü gibi silik değil şuan cıvıl cıvıl parlıyor resimlerde biraz silik çıkmış fakat bu şeklilde dışarı koyuncada plexynin o yamuk yumuk olan dış kısmı kasanın ana rengi olan fosforlu sarı olarak parlıyor..
kısacası her iki şeklinde hem artıları hem eksileri var bence dışarıda olması daha güzel...
yrn su soğutma parçalarını alacağım bakalım nasıl olcak
revoltec su haznesi
eheim 1048
benim kendi bloklarım
quote:
çok mantıklı bir fikir bende önce böyle düşünmüştüm...
daha önceki modumda plexy içerideydi ve bundan çok daha küçüktü fakat içeride olan plexy kasa kapağını kalınlaştırıytor (çok büyük olursa) ve kapak zor takılıp çıkarılıyor...
sevgili sponge resimde gözüktüğü gibi silik değil şuan cıvıl cıvıl parlıyor resimlerde biraz silik çıkmış fakat bu şeklilde dışarı koyuncada plexynin o yamuk yumuk olan dış kısmı kasanın ana rengi olan fosforlu sarı olarak parlıyor..
kısacası her iki şeklinde hem artıları hem eksileri var bence dışarıda olması daha güzel...
yrn su soğutma parçalarını alacağım bakalım nasıl olcak
revoltec su haznesi
eheim 1048
benim kendi bloklarım
Alıntıları Göster
birader süper olmuş fakat bir sorum olcak o sprey boyanın markasını ve laser kesim merkezinin adresini verirmisin
quote:
Orijinalden alıntı: kinggokhan007
birader süper olmuş fakat bir sorum olcak o sprey boyanın markasını ve laser kesim merkezinin adresini verirmisin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kinggokhan007
hepsi Topicte yazıyor dostum...
okursan faydasını göreceksin eminim...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kinggokhan007
hepsi Topicte yazıyor dostum...
okursan faydasını göreceksin eminim...
Alıntıları Göster
ortalık baya karısmıs ya dostum bu arada cok vahsi süper muhtesem olmus kasan süper ne diim güle güle kirlet
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu_18
hacı bence bu sonradan taktığın plexi'yi kasanın diğer kapağını kesip tak daha iyi olur görünüş açısından...!!!!
ilk iki tarfta plexy çok abartı olur dedim sonra ben de dedim keşke diğerinide kestirseydim diye ama artık boyayı falan attım neyse artık belki birkaç ay sonra gene birşeyler yaparım sonra canım sıkılıyor
Alıntıları Göster
sünger bob çok hoş olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: K-orn
sünger bob çok hoş olmuş
Alıntıları Göster
Return Of The King
quote:
Return Of The King
Alıntıları Göster
Hoşgeldin.