Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fetö uygun gibi, krallık içinde yapılanmış organizasyon ve din kullanılıyor. pkk belli değil, elf çetesi özgürlük savaşçısı insan düşmanı insan olmayanlar, terörist ruh ve toplumdan dışlanmış olmaları kurtarıyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

fetö uygun gibi, krallık içinde yapılanmış organizasyon ve din kullanılıyor. pkk belli değil, elf çetesi özgürlük savaşçısı insan düşmanı insan olmayanlar, terörist ruh ve toplumdan dışlanmış olmaları kurtarıyor biraz.

Demek ki Polonyada da böyle problemler varmış ki oyunlarına yansımış. İlla taraf seçmek zorunda kalmasaydık daha güzel olurdu. Geraltın yapısıma ters bi kere taraf olmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flaming rose'dan ziyade salamandra daha çok benziyor fetö'ye sanki. fr gayet ortalıkta dolaşıp reklam yapan bir oluşum sonuçta. ikinci olarak ise o güzel elfler nerede, pkklı teröristler nerede. elfler haklı oyunda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: untypicalgemini

flaming rose'dan ziyade salamandra daha çok benziyor fetö'ye sanki. fr gayet ortalıkta dolaşıp reklam yapan bir oluşum sonuçta. ikinci olarak ise o güzel elfler nerede, pkklı teröristler nerede. elfler haklı oyunda :)

katılıyorum. hem 1 dolar yerine salamandra broşu kullanıyorlar. siyasi konjonktüre de uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratynn -- 25 Ağustos 2016; 15:42:24 >
  • Sincaplar dhkp-c. Hem ozgurluk savunuyoruz solculuk yapiyoruz diyorlar hem de karsi ciktiklari otoriteler tarafindan kullanilan masalar.

Flaming rose bir partinin erken donemi diyebiliriz aslinda cunku aslinda white rose var, o feto, iste dini yonu agir basan ancak sovalye takimi ve politik olarak bu kadar agirligi yok, ancak icinden bir kisi onderliginde grup cikiyor ve once white rose'un kaynaklari ile guc kazanip sonra da onu da ezip geciyor istedikleri ugruna (bunlar oyunda metinlerde gecen ancak hikaye ile alakasiz seyler oldugu icin spoilera almadim, sikinti yok yani)

@oguzhantezel92 oyunda taraf secmek zorunda degilsin ancak
    sehir yanarken mecbur bir taraf secmis gibi oluyorsun. Mesela ben notrdum ancak o elf sehir yanarken yanimdaydi hikaye geregi. Ya da son flaming rosun karargahina gittigine konusma degisik oluyor sanirim notr olunca cunku o baskan da bana sitemkardi

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Sincaplar dhkp-c. Hem ozgurluk savunuyoruz solculuk yapiyoruz diyorlar hem de karsi ciktiklari otoriteler tarafindan kullanilan masalar.

Flaming rose bir partinin erken donemi diyebiliriz aslinda cunku aslinda white rose var, o feto, iste dini yonu agir basan ancak sovalye takimi ve politik olarak bu kadar agirligi yok, ancak icinden bir kisi onderliginde grup cikiyor ve once white rose'un kaynaklari ile guc kazanip sonra da onu da ezip geciyor istedikleri ugruna (bunlar oyunda metinlerde gecen ancak hikaye ile alakasiz seyler oldugu icin spoilera almadim, sikinti yok yani)

@oguzhantezel92 oyunda taraf secmek zorunda degilsin ancak
    sehir yanarken mecbur bir taraf secmis gibi oluyorsun. Mesela ben notrdum ancak o elf sehir yanarken yanimdaydi hikaye geregi. Ya da son flaming rosun karargahina gittigine konusma degisik oluyor sanirim notr olunca cunku o baskan da bana sitemkardi

Daha doğru bi yaklaşım olmuş sizinki. Oyun günümüze gönderme yapmış resmen

• arkadaşlar merhaba chapter 2 de sephirotların 9 unu topladım sonucusunu dedektiften almam gerekiyor fakat dedektif bi kaç görev önce evi terketmişti şuan nerede bulabilirim oynayan arkadaşlardan hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • wasdoo W kullanıcısına yanıt

benim hatirladigim sonuncusunu kulenin orada alacaktik. Gorev nereyi gosteriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

benim hatirladigim sonuncusunu kulenin orada alacaktik. Gorev nereyi gosteriyor?

çözdüm görevi zindanda ki gardiyanı soruşturmamışım onu soruşturunca taşlar yerine oturdu
  • yaw ne güzel oyunmuş bu böyle

daha başlardayım türkçe yama ile oynuyorum. alvin abigail'in yanından ayrıldı falan

yalnız umarım ilerde at kullanabiliyoruzdur. yürümekten sıkıldım.

hata mı yapıyorum bilmiyorum ama gördüğüm her kıza yazıyorum oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 14 Eylül 2016; 19:49:14 >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    ikinci hele üçüncü oyun gerçekten efsane yapımlar ama benim için ilk oyunun yeri hep ayrı oldu, cidden mükemmel bir eser.

oyunda fast travel var ama at yok, maalesef tabanvaya devam :)

ayrıca kızlara yazmak witcher'lığın şanındandır, ona da devam :)

• şimdi son kaydımı açtım. geralt ölü. bug'mış bu.

şöyle çözüldü;

eğer geralt ölüyken inventory falan açılamıyorsa o save'i unutun artık. bir önceki save'e dönün büyük ihtimal oto-kayıt yapmıştır zaten çok kaybınız olmaz. orda inventory falan hep açılabiliyor.

onu tekrar save edip load edin. geralt dirilecek
  • oyunu bitirdim.

bence de;

alvin=grandmaster
  • arkadaşlar witcher 2 için save dosyası arıyordum aşağıda ki adresten buldum, fakat saveler de Neutral ve order arasında ki farkı hatırlayamadım, nerede kim ile yapıyorduk bu seçimi hatırlayan var mı ?

http://www.nexusmods.com/witcher2/mods/180/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher2%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D180&pUp=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

arkadaşlar witcher 2 için save dosyası arıyordum aşağıda ki adresten buldum, fakat saveler de Neutral ve order arasında ki farkı hatırlayamadım, nerede kim ile yapıyorduk bu seçimi hatırlayan var mı ?

Birinci oyunun ikinci oyuna pek bir etkisi yok.Etkiler burada yazıyor burayı inceleyebilirsin.

• Bölüm 2 deyim . Kaldım gecemiyorum . Gizemli bir kule görevinde 2 kitap bulmam gerek ama birini bulamadım . İlk kitabı vivaldiden aldım ama ikinci kitap için bataklıktaki herkesle konuştum yok . + oyunda zırh falan alamıyorum mal gibi kaldım canavarlardan kaça kaça geciyorum ... Birisi yardım edebilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: .Mockingbird.

Bölüm 2 deyim . Kaldım gecemiyorum . Gizemli bir kule görevinde 2 kitap bulmam gerek ama birini bulamadım . İlk kitabı vivaldiden aldım ama ikinci kitap için bataklıktaki herkesle konuştum yok . + oyunda zırh falan alamıyorum mal gibi kaldım canavarlardan kaça kaça geciyorum ... Birisi yardım edebilirmi

Takıldığın görev bu sanırım.

Bu görevde 10 tane sephirot toplaman gerek attığım linkte nerede oldukları yazıyor,görevin ilerleyişi hakkında bilgilerde mevcut.

Oyunda sadece bir Zırh var oda Raven Zırhı,onunda kendine özel görevi var onu yaparsan alabiliyorsun o görevde 4. ve 5. bölümde.

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu 10 tane sepirah bulma görevinde golemlerin oldugu yere gelince elektirik çarpıyor. Sanırım çarpmaması için "lighting rod" lazım ama bunu nasıl bulacaz çözemedim bir türlü Allah aşkına yardım edin ??
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.