Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.606
Cevap
214
Favori
830.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Son seviye büyük usta oluyor, o seviyeye de Blood and Wine dlcsinde Toussaint'te getirebiliyorsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet oyunu yalayıp yuttu biz yeni başladık ps4 aldım birkaç ay önce dur bir de bunu deneyim dedim yıllar önce skyrim bitirdim en son rpg ama arkadaş bu oyun resmen kölesi etti beni yaa işten eve gidip oynasam diye bekliyorum resmen

    size bir soru arkadaşlar elimdeki zırh kılıç falan upgrade oluyor mu yoksa demircideki bir üst seviyenin kılıcını mı almam gerekiyor illa yada eldeki malzemeyle ona mı yaptıracağız. üzerine taş koyulan kılıç var 3 tane koyuluyor bırakmak istemiyorum ama level arttıkça güçsüz kalıyor ne yapmam lazım.
    her level sonrası kılıç zırh değiştirince para da kalmıyor topla topla sat bıktım 3 kuruş para veriyorlar zaten

    sorum cahilce geldiyese kusura bakmayın.




  • aviator_ kullanıcısına yanıt
    Normal kılıç/zırhlar upgrade edilemiyor sadece Witcher setlerini (yeşil renkli) şemalarını toplayıp upgrade edebiliyorsunuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam. oyunun daha başlarındayım ve ilk defa oynuyorum.
    cadının biriyle bir mağara tarzı biryere girdik ve kendi yansılamalarımız ile savaşıyoruz fakat daha önceden de başka yaratıklar vs ile savaştım ve tek vuruşluk canım kaldı ne kadar kaçarsam kaçayım tek vuruşta alıyorlar beni ve sürekli aynı şey tekrarlanıyor canımı tazeliyecek yiyecek vs birşeyde yok ne yapmam gerekiyor ?
  • MrChaplin kullanıcısına yanıt
    Oyunun zorluğunu istediğin zaman değiştirebilirsin sana bu olanağı sunuyor. Canını doldurman için meditasyon yapabilirsin fullüyor canını touchpade bas orta gözükür meditsayon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim , PS4 için The Witcher 3 Wild Hunt Goty Edition satın aldım , merak ettiğim oyunu nereden Türkçe altyazılı yapıyoruz , birde kutu üzerinde yazan 16 dlc'i nasıl aktif ediyoruz, son olarak Ps4 Pro'da oyun indirmeyi duraklatma özelliği yokmu ? teşekkürler.
  • imphetus kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Oyunu GOTY olarak 2. bolge kutulu almissaniz guncellemeyi indirdikten sonra Turkce altyazi/menu secenegi gelecektir, farkli bir bolgeden alinmissa Turkce olmuyor. Kutuda belirtilen 16 dlc GOTY surumde direkman yukleniyor diye biliyorum, bu dlclerin aktif olup olmadiklarini kontrol icin aklimda yanlis kalmadiysa ekstra isimli bir menu vardi, oradan bakabiliyorduk.
    PS4 Pro kullanmiyorum fakat normal ps4lerde indirmeler kisminda indirilen oyunun ustune gelip X veya O tusuna basarak duraklatabiliyorsunuz, Proda da ayni olmasi gerekir.
  • Her ölüm sonrası 2-3 dakika yükleme beklemek kimseyi rahatsız etmiyor mu? Oyundan tam keyif almaya başlıyorum, art arda 3 kere ölüp 7-8 dakika yükleme bekliyorum. Sinirlenip kapattım en sonunda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler dün letgoyla birini buldum uncharted collection verdim witcher 3 aldım tüm güncellemeleri yaptım ama baktığım zaman yine TÜRKÇE SEÇENEĞİ YOK yardım edebilirmisiniz nve ücretsiz dlcleri indiriyorum kurmaya çalışınca uygulama bulunamadı diyo
    psn:MrOneoguzhanPro
  • MrOneoguzhanPro kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen oyun 2. Bölge değildir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5lv yim ve level atlanmiyor main questler de yapilmiyor hepsi levelimden üstte en zor zorluk derecesinde oynuyorum xp nasil kasabilirim? Birkac tane yol buldum rahatlikla yapıliyor ama uzun suruyor cok uzun..cogu witcher gorevleride yapılmıyor (?) Soru isaretlerine gidiyorum en fazla 25 xp geliyo sıkıştım denilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunburak41 S kullanıcısına yanıt
    Ilan panolarini dolas ve yan gorev ac. Mutlaka leveline uygun birseyler cikar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    nerden bakarım bölgesine ve hatırladınmı beni psn: MrOneoguzhanPro
  • MrOneoguzhanPro kullanıcısına yanıt
    Oyun kutulu disk versiyonsa arkasına, solt alt köşede yazar. 2 yazması lazım. Hayır.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    tm psnde ekliyiz ondan hatırladınmı dedim
  • İlan panolarını okumak çok zevkli yaahuu. Adamlar sanat eseri yapmış birde öyle güzel çevirmişlerki. Parasını sonuna kadar hakeden bir oyun ve daima oyuncu gözünden bakan ve oyuncuya destek veren bir firma. İnşallah para babası oyundan bi gram bir şey anlamayan insanlar bu firmanın başına geçmez. ea, konami gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blood of Wine'a başlamadan önce neye dikkat etmek gerek? NG+ oyunumda, Ölüm Marşı zorluğunda kaldığım yerden devem edeceğim. Level 75.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Kupa kasiyorsan hemen baslarda ilk karsilasacagin yaratigi ozel bir sekilde oldurmen gerekiyor, onunla ilgili kupa bulunuyor, sonrasinda da kacirilabilecek kupalar mevcut, kupa kasmiyorsan zaten 75 levelde yeteneklerin belli bir seviyeye gelmistir, buyuk sikinti cekmeden oynarsin Blood and Wine'i.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Kupa topluyorum evet. O zaman kaçırılabilirleri inceleyim önceden, teşekkürler.
  • şimdi yada hiç yan görevinde triss ile yeraltına indim fakat fareleri geçemiyorum allahsızlar 14 lw hepsi üzerime çullanınca tek yiyorum :)) bende 14 lw im önerisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.