Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (595. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.624
Cevap
212
Favori
842.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde bi dünya oyun var ama dönüp dolaşıp yine witcher oynuyorum. Bir oyun daha ne kadar mükemmel olabilir.
  • Oyunun düz versiyonunda Türkçe dil varmı yoksa sadece gotydemi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru işaretinin üzerine geldim ama hiçbir belirti yok 5 dkdır koşturuyorum sağa sola bişey olmadı ne yapmal gerekiyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Oyunun düz versiyonunda Türkçe dil varmı yoksa sadece gotydemi var
    Hepsinde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLexmk A kullanıcısına yanıt
    Gizli bir mağara girişi olabilir. Bazı soru işaretleri yer altında oluyor.
  • JonVoljin kullanıcısına yanıt
    Bulamadım ama aklımda olsun diğer yerlerde etrafa iyice bakiyim teşekkürler

• Oyunda sağlam bi kılıc alabileceğim yer varmı ateşli kılıç falan varsa almak istiyorum

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Yakma özelliğini taşlarla ekleyebilirsin. Skellige deki batıklar da güzel kılıçlar oluyor.

• Evet dostum dediğin gibi çıktı boşuna silip tekrar yükledik:(

• Bazı arkadaşlar çok garip şeyleri çözememiş, biraz daha odaklanarak ve okuyarak oynayın, oyun zaten Türkçe olabilecek bütün her şeyi öğretiyor ve anlatıyor.

• Oyuna yeni başladım, oyundaki bu sinematikler oyun sonuna kadar hep böyle yoğunmu ? Çok fazla diyalog var yazıları olurken yoruluyorum 10 dk oynasam 5 dk dizi izler gibi izliyorum bu hep böylemi ? Yazıları atlasak mevzuları kaçırıcaz falan oyuna tam giremedim umarım alışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLexmk -- 15 Ocak 2020; 2:3:40 >
  • Yeni basladim. Level yükseltmesi cok zor. 3 levelken level 5 adam kestim koruma sihiri ile. Sadece 2 xp verdi. Level 4 icin 1000 xp lazim... edit: en zorda oynuyorum. Yoksa onla alakali diye düsünürdüm.

2. Bölgeye yani velene geldim. Tahtalardaki görevler kayboluyomu bi zamak sonra? Hemen yapmalimiyim? Toplamadiklarimi hemen toplamalimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOEMAN32 -- 15 Ocak 2020; 2:43:44 >
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Görevleri level aralığında yapın yoksa yeterince Xp alamazsınız. Tahtalardaki görevler kaybolmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil yani hocam. Level diyosa level 5kenmi gideyim?

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Geralt bir anda müthiş güçlü olmasın diye oyunda farm yapmayı ciddi kısıtlamışlar, düşman/mob kesince düşük xp gelmesi bu yüzden.
    XP toplama kaynağı ana ve yan görevler, bu görevleri de levelinin +\-3 bandında yapmaya çalışırsan o görevin verdiği normal xpyi kazanıyorsun.
    Not: Bazı yerlerde +\-5 level de deniyor ama ben platin için en yüksek zorlukta oynarken 5 level fark ile yaptığım bazı görevlerden çok düşük xp geldiğini anımsıyorum o yüzden garanti olsun diye +\-3 tavsiye ediyorum

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Sagol.

• Gelişmiş kırmızı mutajen yapmak için ya diğer mutajenleri birleştirmek zorundayız ya da simya bileşenlerini. Güveyfeneri diye bir bileşen var hiçbir yerde bulamadım. Eminim arayan çoktur. Bilgisi olan var mı acaba? Berbercane meyvesine benziyor ama o değil.
  • Yabancı kaynaklardan araştırdım ve buldum. Corvo Bianco Bağları'nda (Gerald'ın evi) bahçede sıra sıra bitkiler var evden çıkınca sol tarafa doğru. Orada 5-6 tane vardı, sanırım zamanla yenileniyorlar.
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Medistasyonla zamani ilerletince de buyuk ihtimal yenileniyorlardir.
    Bazi saticilarda para bitince meditasyonla 3 veya 5 gun ilerletince tekrar paralari oluyordu, buna benzer bir sekilde olabilir.
  • Arkadaşlar r3 e iki kere basınca ekranda olan görev değişmiyor muydu ?

• 
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.