Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.624
Cevap
212
Favori
842.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrica, ustumde 11 level grifin set var 18 level oldum gelismis 18 levellik grifin seti varmis sanirim bu setin hazine avcisinda cikmasi icin nerden bulabilirim ilk bastaki seyi yani gorev haline gelmesi icin ?
    Ya da baska onerdiginiz ekipman varsa 18 seviye icin onu da soylerssniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Rheme -- 4 Şubat 2017; 8:40:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi setini yapın hocam o daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkOzilhan

Ayrica, ustumde 11 level grifin set var 18 level oldum gelismis 18 levellik grifin seti varmis sanirim bu setin hazine avcisinda cikmasi icin nerden bulabilirim ilk bastaki seyi yani gorev haline gelmesi icin ?
    Ya da baska onerdiginiz ekipman varsa 18 seviye icin onu da soylerssniz sevinirim

Hocam oyun tarzına göre bir set giymen daha iyi olur.Üstte arkadaş Kedi seti giyin demiş ama senin oyun tarzına göre değilse giymenin pek amacı yok.Kedi seti hafif zırhtır,kılıçları çok güçlüdür,hızlı saldırılarda etkilidir,daha rahat kaçınabilirsin ama hafif zırh olduğu için saldırılardan daha çabuk etkilenirsin.Ayı seti var,ağır zırh.Tank gibidir,enerjin çok yavaş dolar o yüzden daha az özel güç kullanabilirsin,yavaş hareket edersin diğerlerine göre ama o kadar kaçmana da gerek yoktur çünkü dediğim gibi ağır zırh ve daha az hasar alıyor.Senin kullandığın Griffin seti orta ağırlıkta zırhtır.Özel güçlerinden daha fazla katkı alırsın çünkü zırhın parçaları özel güç bonuslarına sahip,yani özel güçlerini sık sık kullanıyorsan tercih edeceğin set Griffin olmalıdır.Kılıçları bir Kedi kadar güçlü değildir ama söyleyeyim.Bir de Kurt seti var,o da orta zırh ve hepsinin karışımı.Yani bazı parçaları hızlı ataklar,bazıları özel güçler için bonuslar veriyor.Hepsinden azar azar ortaya kıvamında Ayrıca bana göre görünüş olarak da en havalısı.Yani sonuç olarak oyun şekline ve yetenek ağacında kullandığın skillere göre bir zırh alman daha iyi olur.Skillerini yakın dövüşe verdiysen ve daha çok kılıç kullanıyorsan ve çeviksen yani sürekli kaçınıp vurarak oynuyorsan Kedi seti;özel güçlerini sık sık kullanıp yetenek ağacında onları geliştiriyorsan Griffin seti;tank gibi olup özel güçlerini daha az kullanmak istiyorsan Ayı zırhı;hepsinden biraz olsun diyorsan ve zırh görünüşüne de çok önem veriyorsan Kurt seti tavsiye ederim.Ben Griffin zırhı kullanıyorum sign yani İşaret ağırlıklı gittiğim için.Aslında görünüş olarak Griffin en estetikten uzak zırh ama ben PC'de oynadığım için modlarla hallettim her şeyi.Bu arada setleri son seviyeye getirdiğinde bonuslar dışında farkları olmuyor,yani son seviyede hepsinin kılıç gücü,zırh gücü aynı.Sadece verdiği bonuslar değişiyor.O yüzden hepsini geliştirip de giyebilirsin ama hepsini geliştirmek kaynak açısından çok zor ve çok daha fazla para gerektiriyor,o yüzden birine ya da en fazla 2 sete önem vermeni öneririm.Ayrıca Blood and Wine DLC'sini oynayacaksan zırhlar orada bir seviye daha artıyor.Ama şöyle bir şey var,Kurt dışında bütün zırhları geliştirmek için bir önceki seviyenin parçaları gerekiyor.Kurt'da ise sadece DLC'deki son seviye için önceki parçalara gerek yok (normal oyunda yine gerek var).Nerden bulacağım diyorsan oyunda gezinip yan görev yapıp tüm soru işaretlerini yapıyorsan zaten pek çok tüccar ekleniyor ve bunların bazıları o haritaları satıyor.Uğraşmak istemezsen haritaları satan tüccarların yerlerini internette araştırıp bulabilirsin,hatta harita almadan direkt yerlerini bile bulabilirsin istersen ama bu fazla kolay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 4 Şubat 2017; 17:1:39 >

• Boost ile fps artışı iyi oldu ama tüccarlarda 3 kere oyundan attı beni kilitlenip.

• psycho90 kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle zahmetiniz icin cok tesekkur ediyorum cok guzel bir sekilde yazmissiniz sadece bana degil yeni arkadaslara da yardimci olur bu yazi cok tesekkurler sag olun.

Simdi oyun stilime gelirsek, yakin saldirilari kullaniyorum Allah ne verdiyse kacip kacip vuruyorum yani sanirim dediginiz gibi kedi seti uygun oluyor ama guzel de set istiyorum simdi arada kaldim kurt setinin 14 level yapimini bulmustum onu yapmam muhtemelen 17 levellik kediyi yapicam gibi duruyor.

Simdi yan gorev ve soru isaretlerine zaman ayirmak istiyorum fakat seviyem 18 oldu ve skingen miydi yenneferi bulcagim sehire 1000 kron ile gidis yaptim o gorev 16 da kaldi. Yani yan gorevleri ve soru isaretlerini yapip ana gorevin leveli dusuk kalsin istemiyorum o yuzden gitmek zorunda kaldim.

Kron cok kazanamiyorum 5000 vardi 1000 simdi gemiye odedim, 1000 de tuccardan yuk kapasitesini 100 arttiran vardi onu alip 220 yaptim. Parami nasil saglam arttircam bilmiyorum topladiklarimi satiyorum ama para etmiyo etse de saticilar para vermiyor.

Oyunu Goty aldim iki Dlc'yi de oyniycam yani ama seyi merak ettim yerden buyulu silah sari yani ya da turuncu sekilde cikanlar falan oluyo onlari satma kirdirip zanaat parcasi yapmam gerekir mi zanaat parcalarini bulurum sonra diye dusunuyorum su an para daha muhim gibi ?

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam sanirim oyle yapicam

• Evet hocam senin oyun tarzına en iyi Kedi zırhı gider o zaman.Merak etme o da görünüş olarak çok iyi bir zırhtır özellikle geliştikten sonra

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

Yalnız Kedi'nin tek kötü tarafı DLC'deki son halinde kapüşon var,hani Geralt'ın saçlarının görünmeyecek olması sorun yaratmazsa bir sıkıntı yok.Para kazanmak için her yeri araştırıp yağmalamalı ve en önemlisi kontrat görevlerini kesinlikle yapmalısın.Kontratlar hem XP hem de para olarak oldukça yararlılar,üstelik hepsinde bir boss savaşı var ve eğlenceliler.Silahları ve zırhları ayrıştıracaksan önce bir bak hangi maddelere ayrışıyor diye,eğer o maddeden sende yoksa yada çok az varsa ayrıştır,5-6 taneden fazla varsa sat gitsin.Aman unutma konuştuğumuz setleri sakın ayrıştırma ya da satma.Onun dışında satışlardan iyi para kazanmak için doğru malzemeyi doğru kişiye satmalısın.Silahları demirciye,zırhları zırhçıya,postları,yiyecekleri ve ıvır zıvırları hancılara,kitapları kitapçıya,simya malzemelerini de aktarlara satmalısın.Mümkünse tüccarlara hiçbir şey satma.Mesela bir kitaba tüccar ya da hancı falan 2-3 oren verirken kitapçı 50 oren verebiliyor veya başkasının 20 verdiği silaha kaliteli bir demir ustası 100 oren verebiliyor,bunlara dikkat etmelisin mutlaka

Kapşon çok saçma olmuş. Beyaz saçları dehşettir Geralt abimizin. O zaman usta seviyesine çıkarmayayım kaldın böyle

• Kedi zırhını eldiven dışında usta seviyesine çıkardım.Ama gelişmiş kedi eldiveni şeması olmadığından,o parça kaldı öyle. Kedi zırhı görevinide yapmıştım halbuki.Tüccarlarda var mı acaba şema?

Oyunu bitirtim. Şu an DLC leri oynuyorum. Level 41 ve 80 bin kadar para var. Nereye harcasam bilemedim :) Kurt ekipmanı mı yapsam ne yapsam?
    Valla ne diycegimi bilemiyorum hocam cok tesekkur ederim ya inanin cok yardimci oldunuz.

Simdi grifin setiyleyim hala yenneferi bulcagim sehiri actim ama velene geri dondum eksik kalan soru isaretlerini bitiyorum kontratlari falan 19,5 level oldum 17 kedi setini yapmakta kararsizim bekleyip 24 level falan varsa onu mu yapsam karar veremedim

• Ne demek hocam yardımcı olduysam ne mutlu.Bu arada yok Kediyi yap kuşan sen.Zaten dediğim gibi 23-24 e gelince 17'lik haline yine ihtiyacın olacak geliştirmek için

• Arkadaşlar imparatorla konuştuktan sonra valent nasıl hızlı seyahat edicem lütfen biri söyleyebilir mi tıklıyorum gitmiyor.
  • Arkadaşlar griffin pantolon üreticem 1 canavar kanı eksik. Nereden temin edebilirim acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: krayola

Arkadaşlar griffin pantolon üreticem 1 canavar kanı eksik. Nereden temin edebilirim acaba ?

Elinde herhangi bir yaratığıa ait bir kan varsa demircide parçalayarak elde edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: krayola

Arkadaşlar griffin pantolon üreticem 1 canavar kanı eksik. Nereden temin edebilirim acaba ?

Elinde herhangi bir yaratığıa ait bir kan varsa demircide parçalayarak elde edebilirsin.

Halloldu. Teşekkür ederim. İyi oyunlar.

• Arkadaşlar oyunda sıkıştım artık ilerlemiyor lütfen yardım edin. En son arenaya gittim içeriyi temizledim sonra mektup buldum. Aşağı koridora git demirleri arkana ver duvara bak diyordu. Aynı şekilde ilerledim duvarda kapı var yanındaki meşale kırmızı yanıyor internetten bakıyorum adam meşalenin yanına gidiyor etkileşime geçiyor ama bende olmuyor üzerine geliyorum ''Yak'' ''Söndür'' yazısı çıkıyor burdan sonrasına ilerleyemiyorum. Bu arada duvarın önünde bi iz var onuda inceleyemiyorum büyük ihtimal orayı inceledikten sonra meşale ile etkileşime geçmem gerekiyor ama bir türlü görev kısmı değişmiyor.

Birde Whoreson ile ilgili bu görevi yapmıştım bundan önce. Ama görev başarısız olmuştu acaba bundan dolayı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theonur07 -- 6 Şubat 2017; 0:46:43 >

• paperboy1717 P kullanıcısına yanıt
    Hızlı seyahat noktasına gelip tıkladığınızda harita açılır, haritada iken üçgen tuşuna basınca bölgeler görünür (Velen, Novigrad, vb.) Bu bölgelerden gitmek istediğinizi tıklayıp gitmek istediğiniz hızlı seyahat noktasını seçerek gidebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Araştırma yaptığın bölgedeki kırmızı renkle yanan eşyalara, izlere tıklayınca Geralt'ın birşeyler söylüyor olması gerekir.
    Sonra da ya kırmızılık gider ya da etkileşime geçersin. PS4'te bölümü oynarken sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama belki PC'de bu bölümle alakalı bir bug olabilir, bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Mağara benzeri bir yere girdim önüme adamlar çıktı öldüre öldüre gittim yolun sonunda bir sandalye vardı witcher duyularımla aradım yanında bi mektup vardı normalde mektubu alınca görevin değişmesi ve mektubu oku demesi lazım ama bende görev değişmedi hala haydutları öldür yazıyor. okuduğum mektupta başka bir koridor olduğu orada gizli geçit olduğu yazıyor burda sorun görevin değişmemesi. İnternetten walkthrough izlediğimde bu görevi değişik şekillerde çözenler var benim çözdüğüm şekilde çözen göremedim. görevi baştan da yapamıyorum böyle kaldı bende Skellige ye gittim o görev öylece kaldı acaba yapmasam nolur? ya da görevi tekrar nasıl yapabilirim ?
  • Selamlar. Oyunun sonuna yaklaştım. Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Daha önce sorulduysa kusura bakmayın.

Sisler adası öncesi tüm adamları savaş için gönderdim. Level 27'yim şu anda. Oyunun normal kısmını bitirip mi ek pakete devam etmeliyim? Yoksa şimdi biraz daha level atlıyıp hearts of stone hikayesini tamamlayıp mı son savaş görevlerini yapmalıyım? İnternette araştırdım, farklı tavsiyeler var. Karar veremedim maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 6 Şubat 2017; 10:38:4 >
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.