Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (972. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Great Danton kullanıcısına yanıt
    Ana oyun bitmiş bir şekilde olurmu hocam dlclere yeni başladım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Witcher 3 bir oyundan fazlası, sanat eseri. Defalarca indirime girdi, 10.yıl şerefine yine çok cazip indirimde şu sıralar. Ayın 22sine kadar. Her sene yenisi çıkan , eksik ve buglarla dolu, sonradan dlcleri de oyun fiyatına kitleyip 300 liraları isteyen paragöz yapımcılara bakarak bu fiyat bedava.

    Skyrim denen çöple kıyas dahi kabul etmez. Arada resmen siklet farkı var, nesil farkı var. Sırf hikayesi yeter, yan görevleri bile yeter. İlk 2 oyun da ölçüt olmamalı, zira witcher evreni ilk kez alabildiğine özgür ve açık dünya oyunu olarak sunuluyor. İçerik ve detaylar çok fazla ve her birine ayrıca özenilmiş. En ayak işi diyebileceğim ufak görevde bile ince düşünülmüş. Hikayesine kapılıp gidip karakterle bütünleşirseniz her anından keyif alırsınız. Kılıç dövüşlerini de mekaniklere alışıp düşman türüne göre tedbir alırsanız seversiniz. Ha tabi hiç sevmiyorsanız zorla güzellik olmaz ben genel olarak bir yorum yapmak istedim. Tercih sizin.



    Hocam Witcher 3 mükemmel bir oyun tamam ama bir oyunu övmek için bir diğerini gömmek gerekmiyor. Kaldı ki aralarında 4 yıl var bu oyunların. Çıkışının üzerinden 6 sene geçmiş bir oyun hala bu kadar popülerse bence çöp demek o kadar kolay değil. Tabi bu kadar popüler olmasında mod desteği önemli bir etken. Ama witcher çok ayrı bir seviyeye çıktı TES serisi bunun üzerine çıkabilecek mi göreceğiz.




  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    oyunun save konumunu merak ettim sadece. orijinal aldım dün. almadan önce sordum da korsan devam ettiğim save gider mi diye sordum, gitmiyormuş. sağolasın
  • The Great Danton kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun save yeri belgelerimde + olarak clouda yedekleniyor ne yazıkki korsan save orjinalde olmaz en baştan başlamanız gerekiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mod falan atarken ben mi bi yanlıslık yaptım naptım. Kadının yüzü ve yuvarlak içine aldığım bitkimsi yeşillikler bayağı kötü geldi gözüme. Tüm ayarlar ultra. Bu oyunu önceden oynamıştım çok iyi grafikli diye hatırlıyorum ya da önceden de pek gözüme carpmadı.

    Eğer kurabildiysem mod olarak Project 4.8 + Stml 3.2 var. Yeşilliklerden hiç memnun değilim.


    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lelouch Lamparogue -- 18 Ekim 2017; 15:57:0 >




  • The Great Danton kullanıcısına yanıt
    Kopyadaki save ile devam edebilirsiniz aslında.
    Steam üzerinden oynamayı benim gibi önemsemiyorsanız, direkt oyunun exesinden çalıştırıp (steam kapalı olacak) o şekilde sorunsuz girebilirsiniz. Gog steam lisanslı kopya vb her türlü save sorunsuzca yüklenecektir.

    Direkt exeden oynama sebebimi de belirteyim merak edenler olabilir. Dualshock 4ü kullanıyorum pcde. Steam üzerinden en son darksiders serisini sorunsuz oynuyordum, ps home tuşu aynı konsoldaki gibi işlevsel çalışıyordu. Gamepadin kendi fonksiyonları da öyle. Aylar geçti, biliyorsunuz steam sürekli güncelleniyor. Bunlardan birinde kontrol cihazı apisi ve ayarları tamamen değişmiş ve dualshock 4 düzgün çalışmıyor. Eskiden witcher 3te de düzgün çalışıyordu sonradan bozuldu. Naptıysam çözemedim, ben de çözümü steam harici çalıştırmakla buldum direkt exesinden. Cloud save özelliğini de hiç sevmem zaten böylece onunla da uğraşmamış oluyorum.




  • Şu 3 silahdan hangisi daha iyi ? karar veremedim The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]




  • arkadaşlar baw dlc'sinde ana hikayeden arkadaşlarımızı görebiliyormuyuz sadece evet veya hayır demeniz yeterli görebiliyorsak kaç kişi isim belirtemeyip sayı belirtirseniz sevinirim expansion pass alalı 1.5 yıl oldu herhalde 2 dlc'yi hala bitiremedim fırsat bulamıyorum
  • Benzer şekilde ben de klavye+mouse ile ancak 30 saat dayanabildim ve çok uzun bir süre ellemedikten sonra DS-4 ile +100 saatin nasıl geçtiğini anlamadan ana oyunu oynadım fakat dün gece %50 steam indirimi beni cezbettiği için büyük bir hata yaptım ve DLC leri satın aldım ve otomatik yüklendiler.İki şehir arası 5 dk siyah ekranda yükleme bekliyorum ana oyun save lerine zarar vermeden acaba kaldırsam mı sizce DLC leri ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 19 Ekim 2017; 2:39:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    arkadaşlar baw dlc'sinde ana hikayeden arkadaşlarımızı görebiliyormuyuz sadece evet veya hayır demeniz yeterli görebiliyorsak kaç kişi isim belirtemeyip sayı belirtirseniz sevinirim expansion pass alalı 1.5 yıl oldu herhalde 2 dlc'yi hala bitiremedim fırsat bulamıyorum

    1 kişiyi garanti görüyorsun ana hikayede yaptığın seçimlere göre.Baw’daki seçimlere göre ekstra 1 kişiyi daha görebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goty yi aldım gaza gelip. Hadi bakalım ne zaman oynayacaksam artık
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bence ek paketleri alarak iyi yapmışsınız.

    Ana oyun savelerine neden zarar versin ki, sanmıyorum öyle birşey olacağını. Ben direkt 1.31 goty sürümüyle oyuna başladığım için sonradan ek paketleri ekleyince oluşabilecek sorunlar hakkında bir fikrim yok açıkçası.

    Bende böyle birşey olsa sıfırdan başlamayı denerdim. Yeni oyuna başlayınca ek paketlerin içeriği ve görevleri de dahil oluyor oyuna. Gerekli bilgilendirme mesajlarını oyunda size gösteriyor zaten.
  • Kuşandığınız kılıç daha iyi. Kılıçlarda verdiği toplam sayısal hasardan (DPS) ziyade özelliklerine de bakmak lazım. Bir de rün taşlarıyla bezeyince daha iyi oluyor. Kılıçlarınızı tamir etmeyi de ihmal etmeyin. Hasar gördükçe düşmana verdiği hasar da azalır.

    Bir nacizhane öneri, resimdeki gibi uyduruk zırhlar yerine mümkün mertebe witcher setlerini işletip onları giymeye özen gösterin. Kılıç olsun zırh olsun hiçbir ekipman witcher techizatından iyi değildir aklınızda bulunsun. Bana görsel olarak hitap etmedikten sonra isterse 100 level efsane güçlü zırh olsun giymem. Hazine avları bölümünde witcher ekipmanları için şemaları bulup demirci-zırhcılara imal ettirebilirsiniz.
  • Lelouch Lamparogue kullanıcısına yanıt
    İleri düzey işleme ayarlarında keskinleştirmeyi düşük yapın, zaten hd reworked yapımcısıda bu şekilde olmasını tavsiye ediyordu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    arkadaşlar baw dlc'sinde ana hikayeden arkadaşlarımızı görebiliyormuyuz sadece evet veya hayır demeniz yeterli görebiliyorsak kaç kişi isim belirtemeyip sayı belirtirseniz sevinirim expansion pass alalı 1.5 yıl oldu herhalde 2 dlc'yi hala bitiremedim fırsat bulamıyorum

    sürprizler var diyelim spoiler olmasın... keyfini çıkar.
  • En son mod listemde önerdiğim E3 Moves combat modu 2 gün önce güncellenmiş.
    Playable 1.1 sürümü mevcut en güncel olarak. 18.10.2017 tarihli zaten göreceksinizdir.

    Bir öncekine göre kaçınma (dodge) animasyonu daha seri yapılabiliyor, E3 2014 demolarındakine çok yakın hatta birebir aynı diyebilirim. Çok daha rahat, akıcı hissettiriyor.
    Ek olarak eski sürümlerde buglı şekilde olan E3 sprinting with sword animasyonu düzeltilmiş şekilde eklenmiş. Yani Geralt kılıç elindeyken sprint atarsanız aynı E3 2014 demolarındaki gibi animasyona giriyor çok tatlı olmuş.
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2353/?

    Bununla birlikte yine combat esnasında Geralt için belli açılarda (ileri ve geri giderken) kılıcı iki eline almasını sağlayan çok tatlı bir mod. E3 2014 demolarında da böyleydi dikkatli izleyenler hemen farkedecektir.

    Both Hands On Sword;
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2245/?

    Not: 5. mod listemde belirtmiştim ama tekrar hatırlatayım. E3 moves combat modunun tam randımanlı çalışması için Immersive Cam 4.2 modu da yüklü olmalıdır. Zıplama esnasındaki ufak ekran atlama sorununu çözüyor. Sadece immersive cam ile uyumlu, yapan eleman buna göre yapmış.

    Immersive Cam;
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/689/?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 20 Ekim 2017; 12:23:41 >




  • Oyunu ilk çıktığında kutulu olarak satın almıştım. İnternetim yavaş olduğu için kutulu Goty sürümünü de aldım. Ancak 1.31 sürümü için 34 gb indirmek istiyor. Bunu değiştirmek için birşey yapılabilir mi?
  • Merhaba arkadaşlar. Bende oyuna yeni başladım, baya sardı. Şu an Vahşi av ile dövüşme bölümüne geldim. Bir türlü geçemiyorum bölümü. Vahşi avı kalkanı attıği yere kadar rahat ve canım eksilmeden kesiyorum. Kalkanı atar atmaz bir türlü vuramıyorum. Nereye kaçsam anında arkama ve ya önüme ışınlanıp anında kesiyor. Bir öneride bulunun yoksa kafayı yiyecem arkadaşlar. . Bu olay yüzünden 1 haftadır oyuna girmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walmon27 W kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=hf99Nr1CphE

    şunu izle bi ama bence sen ekipmanlarla falan uğraşmadın direk ana görevleri yapıp düşük levelda falan mı kaldın acaba. ben orayı tek seferde geçmiştim. durmadan kaçıcaksın yrden ve quen kullan bol bol.
  • 
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.