Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1008. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar. Bu mesajıma ek olarak vakit göstergesiyle ilgili hem gönüllü hem de resmî çeviriyi kapsayan düzenlenmiş dosyayı da mutlaka kullanmanızı öneriyorum.
    Gönüllü çeviri konusunda KarapathiaN sağolsun eksik çevirileri düzenledi. Şu an loading ekranından vakit ve canavar isimleri göstergesine, ana menüdeki mods menüsüne kadar hepsi olması gerektiği gibi düzgün çalışıyor.
    Hani bu sadece gönüllü çeviri kullananlar için değil, resmî çeviri tercih edenler için de gerekli. Çünkü E3hud modunda henüz resmî Türkçe çeviri için destek tam anlamıyla destek yok.
    http://www.mediafire.com/file/4fogy0ysewyxyg3/mod_e3_w3strings_fix.rar
    Kurulum içinde yazıyor zaten çok basit.

    Gönüllü çevirinin konusunda KarapathiaN'ın yazdığı mesajın linki de vereyim. Kendisi nexustaki font paketine E3 fontu da ekledi E3hud moduyla uyumlu olarak. Bunu da kullanmanızı öneririm. Tekrardan teşekkür ederim kendisine.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132079027



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 1 Nisan 2018; 1:57:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amanumman

    Orada portal açman lazım. Biryerde portal kristali olmalı..onu bul..😎

    Hocam eger keiranin gorevinden bahsediyosan onu yaptim ilk baslarda, kus simgeleri var kapidan geciyosun golemle savasiyosun sora gate lerden orumcek gibi seyler geliyo falan o gorevi yaptim, benim derdim su, simdi oyunda kesfettigin yerler beyazdan griye donuyor ya, bu magara yapmadigim bisey kalmis demeki ki tamamlanmis gostermiyo, o kristal dedigin nedir nerdedir fikrince🤔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hearts of Stone DLC'si oyuna yeni bir bölge ekliyormu yoksa sadece yeni görev ve karakterlerden mi ibaret ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil Deeds

    Hearts of Stone DLC'si oyuna yeni bir bölge ekliyormu yoksa sadece yeni görev ve karakterlerden mi ibaret ??

    Bölge yok,
    Yeni karakterler,yaratıklar,görevler,birde oyunun haritasında bazı yeni binalar,veya köyler geliyor olabilir...Sonuncusundan tam emin değilim...
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Dlcnin son 3 saatini 3-4 kere falan oynadım. Bunu öğrendim ya en az 2 kere daha oynarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Xbox One oyun konsolunda ek paket çevirilerinde bir sıkıntı var, görevlerde missing quest yazıyor. aynı sorunu yaşayan ve düzeltmenin bir yolunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Oyunu Lehçe dublajla oynayan oldu mu ? 4 Defa bitirdim zaten. 1 kere lehçe oynamayı düşünüyorum ama çok fark ediyor mu ? Kaliteli mi sesler ? Kaliteli olduğunu anlamak için için o dili bilmek gerekiyor ama merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 2 Nisan 2018; 18:35:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil Deeds

    Hearts of Stone DLC'si oyuna yeni bir bölge ekliyormu yoksa sadece yeni görev ve karakterlerden mi ibaret ??

    Yeni soru işaretleri ekliyor. Haydut kampları , canavar yuvaları ve hazine görevleri. ( Novigrad'a )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 2 Nisan 2018; 18:36:52 >
  • Arkadaslar 1 yil 1 aydir oynuyorum araliklarla, uzun donem girmedigim oldu. Hatirladigim kadariyla en ileri gittigim yer Yennefer ile cin gorevi ve ormanda bir gorev yapiyorduk. Yazin bilgisayarimi formatladim kasimda da oyunun orjinalini aldim su anda 4 level bir karakterim var ayni gorevleri tekrar tekrar yapmak istemiyorum cunku orjinalini almadan once de save sorunu yasadim. Bahsettigim yere kadar olan gorevleri 3-4 kere yaptim en az, hele su korkunc adada deniz fenerinde gecen gorev her oynadigimda etkiliyordu. Simdi diyecegim sudur ki bu ben bu hizla bu oyunu bitiremem. En ileri gittigim yere yakin bir kayit dosyaniz var mi? Yennefer'i sececegim hafif zirh, hizli saldiri, alchemy gelistiriyorum. Bu sekilde bir save dosyaniz varsa yollayin bitireyim su oyunu ayni gorevleri tekrar tekrar yapmak sarmiyor.
  • E3HUD modu bir kez daha güncellendi sürüm 1.2

    - Artık ne meşale vb ögelerde ne de harita yüklenmeme ya da bazı yükleme ekranlarındaki hatalarla karşılaşmıyorsunuz. 1.2 güncellemesiyle herşey tam anlamıyla rayına oturdu.
    - Bir bölgeye hızlı seyahat yapılırken (mulbryvale) yükleme ekranının görünmemesi düzeltildi.
    - Loot menüsü de yerelleştirildi. Aşağıdaki mediafire linkinden düzenlenmiş dil dosyalarını indirerek hem resmî hem de gönüllü yamadaki Türkçe çeviriyle sorunsuz ve tam uyumlu oynayabilirsiniz.
    - Gwent oyununda ortaya çıkan bazı buton ikonu sorunları düzeltildi.
    - 4:3 ve 16:10 oranlara sahip ekran çözünürlükleri için de meditasyon ekranının düzgün çalışması sağlandı.

    Tekrardan linkleri atıp toparlayalım.

    E3 HUD & UI Mod;https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2996

    Files - Main files kısmında (en üstte) en güncel tarihli 1.2 sürümünü indiriniz.

    KarapathiaN isimli değerli arkadaşın hem gönüllü çeviri hem de resmî Türkçe çeviriyi modun son sürümüne uyumlu şekilde düzenlediği çeviri dosyaları için;
    http://www.mediafire.com/file/4fogy0ysewyxyg3/mod_e3_w3strings_fix.rar

    Kurulum çok basit zaten için arşiv dosyasının içinde kurulum anlatımı mevcut.

    Yine KaraphatiaN'ın nexusta Alternatif Türkçe Fontlar isimli bir mod çalışması var. O dosyanın içine yakın zamanda eklediği E3 stili font da mevcut.
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2486

    E3HUD modunun kendi fontu olduğu için, alternatif bir font kullanmak istediğinizde, modFont isimli klasörünün ismini değiştirerek öncelik vermeniz gerekiyor.
    Genel bir bilgidir bu, Witcher 3, mods klasöründeki modları alfabetik sıraya göre öncelik vererek yükleyip aktif eder , orijinal dosyalar her zaman korunur. Kısaca modFont yerine "modAFont" vb şeklinde değiştirebilirsiniz. Hem farklı font hem de gönüllü çeviriyi kullanacak kişiler mutlaka bu işlemi yapmalılar.

    Son bir genel tavsiye de temel 1.31 sürümüne ait scriptler. Modu yükledikten sonra scriptleri editleyen başka modlarla çakışma ve çözülemeyen hatalarla karşılaşırsanız, aşağıda linkini atacağım mod sayfasından en alttaki "Base 1.31 Scripts" i indirip içindekileri olduğu gibi oyunun ana dizinine atmanızı tavsiye ederim. Gog ya da steam, goty ya da goty olmayan 1.31 sürümlerin arasındaki ufak script farklarından dolayı meydana gelecek sorunları düzelten temel dosyalardır bunlar. Faydası oluyor.
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2134/?tab=files

    Tekrar belirtmekte fayda var. E3Hud çok kapsamlı bir mod olduğu için enhanced edition, all quest objectives on map, school of the roach, colored map markers...gibi diğer kapsamlı ve aynı scriptleri içeren modlarla kesinlikle uyumlu değildir. Hem modun açıklama hem de posts kısmında bunlar zaten belirtiliyor. Dikkatle okuyup son mesajlarımda anlattığım adımları uygulamanızı öneririm.

    Bir not daha: Haritayı açtığınızda birçok ikonu göstermiyor , varsayılan olarak böyle ayarlanmış.
    Klavye kullanıcıları F tuşuyla, gamepad kullanıcıları da R2 / RT ye basarak gösterilecek ögeleri filtreleyebilirler. Ayrıca haritayı açınca gamepadte sol yön tuşuna basınca (d-pad sol) tüm mevcut ikonlar gösteriliyor. Sağ sol yönlere tıkladıkça açılıp kapanıyor, bu şekilde yapmış modun yapımcıları. Yalnız bunu haritaya her girdiğinizde yapmanız gerekiyor ama bu bir sorun değil. Kısa sürede alışırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 7 Nisan 2018; 12:34:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

    Oyunu Lehçe dublajla oynayan oldu mu ? 4 Defa bitirdim zaten. 1 kere lehçe oynamayı düşünüyorum ama çok fark ediyor mu ? Kaliteli mi sesler ? Kaliteli olduğunu anlamak için için o dili bilmek gerekiyor ama merak ettim.
    Hocam ben oyunu 3 ay her akşam oynadım goty versiyonunu yan görevler vs ne varsa yaptım, diyalogların tamamını geçmeden sabırla okudum oyna oyna bitmek bilmedi oyun. Tamam mest oldum muazzam ötesi bir baş yapıt ama 4 defa bitirmek nedir ya ? Tamam oyunun ana dili yapımcıları Polonyalıda, çok uzak olduğumuz bir dil lehçe oynamanin mantığı tam olarak ne ? Valla sabriniza hayran kaldım yemin ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    Hocam ben oyunu 3 ay her akşam oynadım goty versiyonunu yan görevler vs ne varsa yaptım, diyalogların tamamını geçmeden sabırla okudum oyna oyna bitmek bilmedi oyun. Tamam mest oldum muazzam ötesi bir baş yapıt ama 4 defa bitirmek nedir ya ? Tamam oyunun ana dili yapımcıları Polonyalıda, çok uzak olduğumuz bir dil lehçe oynamanin mantığı tam olarak ne ? Valla sabriniza hayran kaldım yemin ederim.

    Alıntıları Göster
    Bilgisayarım yetersizdi. Witcher 3 çok oynamak istediğim bir yapımdı. 2016 Ağustos ayında yeniledim bilgisayarı. Uzun süre oyun oynayamadığım için onun verdiği açlıkla bitirdim. 5. kere başlamam gerçi :) Öyle sordum ama yeterli 4 defa. Farklı seçimleri ve buildleri yaparak oynamıştım zaten.

    Youtube'dan videosunu izledim. Lehçe kulak tırmalayıcı geliyor ayrıca. İngilizce ve Japonca ( anime takipçisi olduğum için ) rahatsız etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 7 Nisan 2018; 20:32:35 >




  • şu an ne yazık ki orijinal oyuna sahip değilim, alsam şu anki save'lerimi kullanmamın bir yolu var mıdır yoksa dlc'lere geçtiğimde alacağım.
  • Daha önce bitirdiğimi ve oyuna tekrar başlayacağımı yazmıştım. Oyunu 2016'da bitirmişim, muhtemelen o zamanlar bu sayfalarda yazılmıştır ama yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.

    Ben season pass almıştım onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum ama oyuna yeniden başlamak istediğimde new game+ çıkmıyordu. Ben de fazla kasmayıp Blood and Wine DLC'sine başladım. Ama sonra kıyamadım, zaten ana oyunda bitirmediğim yan görevler de vardı, sıfırdan başlamak da işime gelmedi New Game+ olayını çözeyim dedim. DLC'lere baktığımda hepsi görünüyor ama yüklenmemiş, meğer bayağı bir ufak ufak DLC varmış tek tek yüklemem gereken. New Game+ da bir DLC ve yüklenmesi gerekiyor.

    Hallettim o şekilde şimdi oyuna yeniden başlayacağım, kasmadan ağır ağır oynarım ara ara diyorum.
  • selam arkadşalar. E3HUD modunu kullanan var mı? Resmi çeviride sorun yok ama Gönüllü çeviride font problemi mevcut, nasıl çözebiliriz fikri olan var mı?

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkut10

    şu an ne yazık ki orijinal oyuna sahip değilim, alsam şu anki save'lerimi kullanmamın bir yolu var mıdır yoksa dlc'lere geçtiğimde alacağım.
    Oyun şu anda steam'de indirimde, goty edition'u 30 liraya aldim ama goty v1.31 surumunu korsan olarak oynuyordum, oradaki save dosyalarimi kullanabilir miyim?
    şöyle diyeyim, steam'deki oyunun sürümü de mi 1.31?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkut10 -- 10 Nisan 2018; 18:1:49 >
  • erkut10 kullanıcısına yanıt
    Evet steamdeki sürüm de 1.31. Save dosyalarınızı orijinal oyunda da kullanabilirsiniz.
  • ByKryL kullanıcısına yanıt
    Şu mesajımda sorunuzun cevabı mevcut. Hem burada hem de gönüllü çeviri konusunda çözümü anlatmıştık.

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132242079
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkane

    Evet steamdeki sürüm de 1.31. Save dosyalarınızı orijinal oyunda da kullanabilirsiniz.
    cevabınız için teşekkürler, oyun şu an iniyor indirince sonucu da yazarım ama steam'den indirdiğimde save dosyasını tam olarak nereye atacağım bilginiz var mı, gerçi o bulunur ama yine de bir sorayım dedim.
  • erkut10 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    Belgelerim\The Witcher 3\ içerisinde tuş ve oyun ayarlarına ait ini dosyaları var. gamesaves klasörü içinde de save dosyaları bulunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.