Şimdi Ara

The Witcher 3'ün GOTY Sürümünden Türkçe Altyazılı Video Geldi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bashi_Bozuk

Kardeşim al sen 20 tane çok büyük lütufta bulundular bunu karşılıksız bırakmamak lazım. Daha oyun piyasaya sürülmeden türkçe yama istediğimiz zaman ülkemizdeki satışları bahane göstermişlerdi gelir ayıramamışlar. Eee şimdi ne değişti söylermisin? Dur ben söyliyim baktılar oyunun türkçe yaması çıktı. Goty sürümün de bu yamadan sonra satılamacağını anladılar bize ve Allah onlardan razı olsun türkçe desteği sunarak bize lütfettiler.

Biz bu kafayla daha çok lütfederiz sadece oyun için söylemiyorum anlayanlar anlamıştır zaten.

muhteşem bi hayal dünyası.

CD Projekt toplanmış ve GOTY sürümü çıkarmaya karar vermiş ama baktılar bi tane amatörler tarafından hazırlanmış türkçe yama. bu yama bizi durdurabilir dediler, bu bizi şimdiye karar en çok ödül almış oyun olmamızdan eder dediler, burada büyük oyunu görmüş olmalılar. sonra hemen 23studios ile anlaşıp, oyunu türkçe çıkarıp büyük oyunu bozdular. büyüksün CD Pojekt, büyüksün Yeni Türkiye (arka planda dombra gibi gaza getirici müzik çalıyo...)

• cikiacla C kullanıcısına yanıt
    size laf anlatılmaz. kardeşim bu kadar süper bir güçlü firma o zaman niye ilk çıktığında türkçe destek isteyince ona ayıracak gelirimiz yok dediler. Ayrıca o amatör dediğin ekip oyunun tüm atmosferini yalayıp yutmuş insanlar 23 studios gibi direkt verilen dosyayı çevirmiyorlar ayrıca bundan hiç bir ek gelir sağlamadan yaptılar bunu çaktın. biz kendimizi küçük görmeye devam ettikçe adamlar bize ne sunarlarsa eyvallah demeye devam ederiz. istediğimizi hiç bir zaman alamayız, verdiklerinde de burada olduğu gibi lütfederiz. size soruyorum şu oyuna almanca desteği koymasınlar goty sürümüne acaba bizim kadar omurgasız davranır mı almanlar çok merak ediyorum???
  • Bende üzüldüm yamayı yapan arkadaşların durumuna bende onlar sayesinde aldım oyunu ben gibi bir sürü insanda öyle yapmıştır. Yamayı yapanlar sayesinde bir sürü kişi orginal aldı burası kesin ama firma bunlara bakmaz ki firma satışa bakar. "Daha oyun piyasaya sürülmeden türkçe yama istediğimiz zaman ülkemizdeki satışları bahane göstermişlerdi gelir ayıramamışlar . Eee şimdi ne değişti söylermisin?" demişsin de değişen bariz ortada değil mi ? Oyun Türkiye de beklenilenden fazla satış yaptı "Madem Goty çıkarıyoruz Türkiye deki isteğede kulak verip Türkçe dil desteği getirelim" demişler. Sonra da yamayı amatör bir grup yerine bir çok çevirisi bulunan resmi bi gruba yaptırmak istemişler ki bence yama kesinlikle amatör değil benim tahminimce 23 Studiosdan daha iyi bir iş çıkarmışlardır ama firma bunu nerden bilecek firma dışardan görünene bakar. Dersen ki zamanında " The Witcher 2 amatör bi grup tarafından yapıldı ama" o zaman ortada 23 Studios vb resmi bi kuruluş yoktu. Şimdi de böyle bi kuruluş olmasaydı belki bu yama kullanılacaktı ama yapacak birşey yok. İş hayatı acımasızdır arkadaşlar. Tekrar yamayı yapan herkesin ellerine sağlık. 23 Studios'unda ellerine sağlık onlarda eminim uzun bir süre boyunca çalışmışlardır.

• quote:

Aslanlar gibi çevirisi yapılmadı mı bu oyunun. 23 studios ne çevirisi yapıyormuş bu saatten sonra.önceden nerdeymiş tabi bir kazançları olmayacaktı. Arkadaşlar forumdaki çeviriyi yapan arkadaşlara biraz saygınız varsa bu sürümü almayın bu hain türk ekibine prim vermeyin.

Çevremde bu sürümü alacak 4 kişi var, benle 5 , Goty sürümünü alıp çatır çatır Türkçe oynayacaz Ps4 te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 26 Ağustos 2016; 20:40:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4'e lazımdı

kardeşim çıktığında keşke tüm dünyayla beraber kendi dilinizle oynayabilseydiniz. benim lafım sizi çok düşünen yama çıkar çıkmaz ps4 e portlamayan soyguncu firma ve fırsatçı ekibe...

herkes Sony gibi parayı basıp Türkçe çıkartamıyor işte, 3.parti firmalar Türkiye ye önem vermiyor, Gta dünyada ve Türkiye de en çok satan oyun mesela, bir kere Türkçe çıktımı oyunları? hayır. Burada 23 studios un ne günahı var? adamlar kendileri mi başvurmuşta biz çevirelim bunu demişler? Cd projekt karşısında daha önce witcher 2 de beraber çalıştıkları profesyonel bir muhatap istemiş demek ki işi bunlara vermiş. Gizlilik sözleşmesi gereğincede haber sızdırmamışlar ne var bunda? amatör arkadaşları oyalayan cd projekt, 23 studios neden hain oluyor? Bugüne kadar Sony özel oyunlarını hep bu ekip mükemmel şekilde Türkçeleştirdi. Bu kadar hizmet vermiş şirkete hain demek nankörlüktür.

• Kızarsın falan da alma diye millete laf etmek nedir. Almayayım da tr oynamayım mi? Pc de adamlar oynadı mis gibi biz burda anlamadan mi oynamayalım. Az mantıklı konusun. Tabi ki pc sahipleri almayabilirler ama ps4 sahiplerine laf etmek hoş bir şey değil. Biz de diyoruz hata etmişler diye ama bu yüzden de tr oynamayacak değilim ki bence ps4 sahipleri almalı. Çünkü adamlar bir sonraki oyununda tr yapıp yapmamayı satışa gore karar verebilirler. Pc satışları zaten onemli değil çünkü onlar da biliyorlar pc de başka bir ekibin çevirdiğini. Ama ps4 sahipleri bu fırsatı değerlendirmezse bir sonraki oyunda da yine ayni duruma düşeriz. Belki sonradan dahi eklemezler. Burada öfkeyi bir kenara bırakıp gelecek için bir şeyler yapmak gerekir. Yani fırsatı olan arkadaşlarin goty sürümünü alması gereklidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkanı olan goty sürümünü almalı. Öfkeyi bir kenara bırakıp gelecekte sonradan yama çıksa da oynasak dememek için, bu tarz durumların yaşanmaması için goty kesinlike alınmalı. Yama indirilebilir içerik gelirse de sonradan eklenen rusca, fransızca ve almanca dillerinden daha fazla indirmeye ulaşmalı ki sonraki oyunlarda direkt turkce çıkarsınlar.

Orjinalden alıntı: --CarpeDiem--

İmkanı olan goty sürümünü almalı. Öfkeyi bir kenara bırakıp gelecekte sonradan yama çıksa da oynasak dememek için, bu tarz durumların yaşanmaması için goty kesinlike alınmalı. Yama indirilebilir içerik gelirse de sonradan eklenen rusca, fransızca ve almanca dillerinden daha fazla indirmeye ulaşmalı ki sonraki oyunlarda direkt turkce çıkarsınlar.

bu goty sürümünü alınca türkçe yama yı internetten mi indireceğiz yoksa direk bluray ın içinde hazır bir şekildemi gelecek

Orijinalden alıntı: mehmetius

Kurumsal bir firmanın , bir grubun çevirisini mi önemser yoksa vergi levhası mekanı belli olan daha önce referansları olan birini mi tercih eder?adamlar nasıl güvenecek daha önceki çeviren gruba?yoksa adamlar deli mi bir de çeviri için para vermeye

23 Studios'a işi verdikten sonra adamları oyalamışlar sizinle görüşeceğiz resmi olarak eklemek için dili diye, nesini anlamıyorsunuz? Resmen ikili oynamışlar işte.

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

kardeşim çıktığında keşke tüm dünyayla beraber kendi dilinizle oynayabilseydiniz. benim lafım sizi çok düşünen yama çıkar çıkmaz ps4 e portlamayan soyguncu firma ve fırsatçı ekibe...

herkes Sony gibi parayı basıp Türkçe çıkartamıyor işte, 3.parti firmalar Türkiye ye önem vermiyor, Gta dünyada ve Türkiye de en çok satan oyun mesela, bir kere Türkçe çıktımı oyunları? hayır. Burada 23 studios un ne günahı var? adamlar kendileri mi başvurmuşta biz çevirelim bunu demişler? Cd projekt karşısında daha önce witcher 2 de beraber çalıştıkları profesyonel bir muhatap istemiş demek ki işi bunlara vermiş. Gizlilik sözleşmesi gereğincede haber sızdırmamışlar ne var bunda? amatör arkadaşları oyalayan cd projekt, 23 studios neden hain oluyor? Bugüne kadar Sony özel oyunlarını hep bu ekip mükemmel şekilde Türkçeleştirdi. Bu kadar hizmet vermiş şirkete hain demek nankörlüktür.

forumdaki ekip son dlc için cdp ye soruyor biz dlc yi de çevirelim mi? cpd de buna onay veriyor çevirin diye ve bu arkadaşlar yaz boyunca bu dlc ile uğraşıyorlar ee sonra ne oluyor cpd, 23 studios ile anlaştığı ortaya çıkıyor. bu yapılan hainlik nedir de nedir. 23 studios eğer adam olsaydı forumdaki ekibin emeklerini boşa çıkartmazdı gizlilik çerçevesinde arkadaşlara bunu belirtirdi unutmasın ki o da bir zamanlar amatör bir ekipti. belki anlayamıyorsunuz ama bu olay türkçe çeviri piyasına büyük bir hasar verdi. bu saatten sonra kimse böyle büyük bir projeye kimseye güvenip başlamaya cesaret edemez. para ile yapanlar hariç. artık kına yakarsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

forumdaki ekip son dlc için cdp ye soruyor biz dlc yi de çevirelim mi? cpd de buna onay veriyor çevirin diye ve bu arkadaşlar yaz boyunca bu dlc ile uğraşıyorlar ee sonra ne oluyor cpd, 23 studios ile anlaştığı ortaya çıkıyor. bu yapılan hainlik nedir de nedir. 23 studios eğer adam olsaydı forumdaki ekibin emeklerini boşa çıkartmazdı gizlilik çerçevesinde arkadaşlara bunu belirtirdi unutmasın ki o da bir zamanlar amatör bir ekipti. belki anlayamıyorsunuz ama bu olay türkçe çeviri piyasına büyük bir hasar verdi. bu saatten sonra kimse böyle büyük bir projeye kimseye güvenip başlamaya cesaret edemez. para ile yapanlar hariç. artık kına yakarsınız.

yav he , yakarım kınamı, ben oyunuma bakarım

• baya bi tartışma dönmüş, goty alacaklara saldırmışlar felan eyvallah da. Almayın diyenler şunu düşünmüyor pc için çıktı yama oynadınız ettiniz ne güzel tebrikler ama ben aylardır yamanın ps4 için çıkmasını bekliyorum ki satın alıyım diye. Benim gibi de bi sürü insan var bekleyen. Ben öbür yama nasıldır bilmiyorum indirmedim denemedim. Pc performansım düşük olduğu için ps4 için alıcaktım zaten. Haliyle ortada bi haksızlık yok en azından benim tarafımdan.. Ben şu haberle birlikte çok mutlu oldum açıkcası. Sonunda wither 3 ü alıp türkçe oynayıp tadını çıkarabilicem bu benim için yeterli.
  • Ps4 kullanıcısıyım eski sürümünü aldım,doğal olarak zorlandığım için bi umutla bekledim.PC kullanıcıları oynarken sıra bizede gelecek diye bekledim hep içimde bir umut vardı.ve tahminlerim doğru çıktı evet türkçe dil seçeneğine kavuşacağız.eski sürümlere gelmese bile gidip parayı basıp alacağım.23 studios çalışan arkadaşların bir çok çevirdiği oyunu oynamış biri olarak haksızlık yapmayalım ve haksızlık yaptırmayın.bu tarz grup veya işletmelere sahip çıkın.illaki burdaki yorumları okumuşlardır,geç gördüğüm için yazamadım kendilerine çok teşekkür ediyorum bu oyunu türkçe oynamamıza yardım ettiğiniz için.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Oyunun önceki versiyonuna da Türkçe gelme olasılığı var mı? DLC olarak mesela?
    Daha birkaç gün önce Playstationcılar "TR Witcher only on PS " falan diyordu, şimdi aynı kişiler oyunu farklı ülkeden aldıysa Türkçe oynamak için bir daha TR storedan alıyor. Bu sırada Xboxçılar oyunu hangi ülkeden almış olursa olsun konsollarının bölgesini Türkiye yapıp bir daha para vermeden Türkçe versiyonu oynayabiliyor.

Büyük konuşmamak lazım işte bu hayatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 30 Ağustos 2016; 23:19:02 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.