Bende tam Steam'dan sana bakıyordum son sezonu konuşmak için |
The Witcher (2019 - ) | Netflix (115. sayfa)

-
-
Kitabı okumayan, oyunlarını oynamayan birisi olarak 2. sezonu 1. sezondan daha çok beğendim.
Animesi hepsinden güzel ama :)
-
Kitaplardan ayrıldığı çok yer olmasına rağmen genel olarak beğendim. Bu dünyayı çok sevdiğim için vasat bir iş çıksa dahi ilgiyle izliyorum. Bir kere daha izledikten sonra uzun uzadıya değerlendirmemi yapacağım.
Ama arkadaş; Francesca Findabair gibi hem elf, hem lider, hem (çok güçlü) büyücü hemde dünyanın yaşayan en güzel kadını olarak tasvir edilen bir şahsiyeti Fringilla'nın yancısı gibi bir pozisyona sokmak nedir ya. Fringilla veya Cahir gibi tipler bu hatunun ancak hizmetçiliğini yapar. Nilfgaard ile ittifak yapıyor ama bu şekilde sığınmacı gibi değil. Ayrıca cast seçimi hiç olmamış. Hoş, diğer büyücü hatunlara bakınca en azından bir havası var. Ama gerçekten büyücü seçimleri özellikle kadın karakterlerde hiç olmamış. Kitapta adı geçen kadın büyücülerin tamamı baştan alıcı güzellikleri ve güçleri ile ön plana çıkıyor. Neyse daha sonra uzun uzun bu konu hakkında yazarım.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Geralt'ı sopayla döve döve sakat bırakan, bütün saga'nın antagonisti diyebileceğimiz Vilgefortz gibi bir manyağa Cahir gibi ortalama bir dövüşçü ve Nilfgaard subayından dayak yedirdiklerini gördükten sonra hikayeden ne bekliyorsunuz arkadaşlar. Evrende işlenecek tonla karakter varken kıçlarından karakter uydurmaktan da çekinmemişler. Valla ben kitapları okuduktan sonra Cd Projekt Red'e olan saygım katlandı. Sineğin yağından öyle hikayeler çıkarmışlar ki yer yer kitap serisini aştıklarını söylesem yazara ayıp olacak. Kalburüstü bir kitap serisinden üç tane başyapıt çıkarmak nerden baksanız mucizevi bir olay. -
lafı geçtimi bilmiyorum ama yenneferi oynayan Anya Chalotra ablamız dizideki en seksi hanımefenfidir..yani artık orta yaşlı biriyim belki ondandır ama kadın aşırı hot yahuu..
-
Hocam yapma etme sizin zaman gelmiş bir malum siteyi ziyaret edip kurtulun bu düşünceden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 21 Aralık 2021; 20:15:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok o şeyler için yaşlıyım olay yennefer bence kitapta tasfier edilenden daha sexi bence hatta kadın aşırı sexi vucudu güzel yüzüde güzel dişleri belki ama bence gayet başarılı birde begenmiyen var hatunu got ta ismi lazım değil malum ejderhaların anasını oynayan kezbandan kat kat iyidir 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 21 Aralık 2021; 20:24:0 >
-
Yok trollemiyorum burada hatun zayıf çıkmış kilo almış bence güzel hatun hatta o sarı ufaklıktan iyi neyse ya zevk renk meselesi bence dizideki hatunlar güzel wheel of time daki saçma casta göre şampiyonlar ligi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 21 Aralık 2021; 20:43:36 >
Bence Yen dizide fena görünmüyor. Freya da öyle mesela. Dizide bir kat daha güzel duruyor kesinlikle.
-
Hocam sezon finalini yeni bitirdim şimdi. Dediğin gibi onlar değilmiş. Üzüldüğüm tek nokta bu dizi gerçekten top seviye olabilecek kapasitede bir dizi ama adamlar bunu çerezliğe çevirmeyi nasıl başardılar aklım almıyor. Biraz daha özenseler hem hikaye hem akış üzerinde çok daha iyi noktaya gelecek dizi. Umarım yeni sezonda toparlarlar ne diyelim.
-
Dizi 2. sezon 5. bölümdeyim ama çok yavan geçiyor bana göre. Özelikle beni rahatsız eden kısım muhabbetler çok basit, çok tekdüze ilerliyor. Sadece Ozan'ın muhabbet sahneleri ilgi çekici
Dizide Geralt hariç hiçbir oyuncu sahneye ağırlık koyamıyor. Nasıl başarmışlar bunu anlamıyorum. Diyaloglar 10 sezon süren CW dizisi kıvamında. Cast felaket zaten onu başından beri diyoruz da bu auditionları kim yaptı gözünüzü seveyim. Mesela GoT da bilmediğimiz bir sürü oyuncu kullanmıştı ama ne yetenekli oyuncular vardı bu dizide vasat bile değil.
-
Aynen asıl sorun burada. Siyahi yaptın tamam ama oyunculuklar inanılmaz felaket, bütün karakterler silik tiplerden oluşuyor. Henry Cavill olmasa imkanı yok devam etmezdim. Koca 8 bölüm izledim son iki bölüm hariç hiçbirini beğenmedim maalesef. Metinlerin de ağırlığı yok. Olgun bir The Witcher beklerken Netflix elinde yine disneyland izledik.
-
Bence Geralt disinda Ciri ve Tissaia da gayet uygun secim olmus.
-
Ciri ve tissaia yı bende uygun buluyorum. Hadi yen ve trissi anlıyorumda ciri yi neden beğenmediklerine anlam veremiyorum 🤷♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bitirdim, ilk sezona göre çok daha güzel olmuş ayrıca ilk sezona göre daha iyi noktada bitti. Son olarak yenefer çok çirkin ya bu kadının güzel olması gerekiyordu, güzelliği geçtim en aızndan çene yapısı filan düzgün olsa yeterdi, her gördüğümde diziden soğuyorum. Kitaplarıda okudum tipini geçtim karakteri hiç uymuyor, yenefer baskın, güçlü bir tip dizide silik bir çocuk gibi, geraltlada hiç uymuyor. Jaskier karakteri gereksiz, espiriler vs. güldürmüyor, olmasada olurmuş. Francesca Findabair ise çok iyi olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Aralık 2021; 23:26:59 > -
-
2.sezonu bitirmeye değer mi? ona göre devam edeceğim ilk sezonda çok sarmamıştı ama yine de izletti fakat 2. sezondan 2 bölüm izledim henüz zor bitirdim bölümleri elimde telefonla bir yandan diziyi izliyorum arada telefonu kurcalıyorum şeklinde bitirebildim ancak ilk sezonda bu kadar sıkılmamıştım.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kaer Morhen'î keraneye çevirdiler lan. Vesemir de tam Kobra Murat tadında olmuş. Offf cringe.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X