Şimdi Ara

The Wicker Man (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nicholas Cage'in son filmlerinden olan Wicker Man'i izledniz mi? Yorumlarınız nedir?

The Wicker Man (2006)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Izlemedim... Ancak hakkinda pek de hayirli seyler de duymadim....... '73 yapimi orjinal Wicker Man' i tavsiye ediyor izleyenler...
  • fragmanını izledim ama pek farklı bi senaryo göremedim, klasik korku-gerilim filmi gibi geldi bana
  • valla Wicker Man'i Lanetli Ada Diye Çevirmişler

bende izlemedim
  • wicker ne demek ki?

wick'e baktım fitil demek !

bu adam fitil mi atıyor yoksa fitil mi satıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tbekar

wicker ne demek ki?

wick'e baktım fitil demek !

bu adam fitil mi atıyor yoksa fitil mi satıyor

Çöp demek , kibrit çöpü gibi yani. film irenç ötesi cage in son zamanlarda çevirmeye abone olduğu kötü filmlerden biri. gerçi ghost rider ile bir başarı yakalamışa benziyor ama daha seyretmediğimden bir şey diyemicem
  • wicked=sihirlenmis buyulenmis anlamindadir wicker da heralde cinci gibi bisey demeye getirmisler

imdb=3,3 bakamaya bile deymez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Lost Room (2006)
    19 yıl önce açıldı
    The Man in the High Castle (2015)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

film irenç ötesi cage in son zamanlarda çevirmeye abone olduğu kötü filmlerden biri. gerçi ghost rider ile bir başarı yakalamışa benziyor ama daha seyretmediğimden bir şey diyemicem

+1 katılıyorum çok kötü...Yakın zamanda hatta Show Tv de yayınladı...Ghost Rider ı izlemedim ama Nicholas Cage daha iyi filmlerde görmek isteyen oyunculuğunu beyenen bir hayranıyım...Tabi bu tür filmler daha ne kadar hayranlığımı sürdürüceğim konusunda düşündürmüyor değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotherhood -- 5 Mart 2007; 0:07:00 >
  • film cidden çok kötü. Nicholas Cage 'in bu filmde oynamayı kabul etmesi de ilginç. Korku filmlerine hasta olmama rağmen bu film dayanılmayacak kadar kötü. 3.3 bu filmin ideal puanı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

wicked=sihirlenmis buyulenmis anlamindadir wicker da heralde cinci gibi bisey demeye getirmisler

imdb=3,3 bakamaya bile deymez

bahsettiğin anlama da geliyor ama filmin son sahnesinde odunlardan yapılmış dev çöp adam şeysinde amcamızı yakıyolar yaa o yüzden filmin adı "Çöp Adam"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.