Şimdi Ara

The Web [MU Online Season 2] Exp:500 | Drop:75 | Max Res:10 | (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
11.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır herhangi Türk servera girmiyordum ve şimdi online sayısını bu saatte 24 görünce gerçekten sevindim.Yarın indirip başlıyorum , herşeyi unutmuşum , oyunu hatırlarken Türk serverında olmak da ayrı saracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Yıllardır herhangi Türk servera girmiyordum ve şimdi online sayısını bu saatte 24 görünce gerçekten sevindim.Yarın indirip başlıyorum , herşeyi unutmuşum , oyunu hatırlarken Türk serverında olmak da ayrı saracak.

Hocam . Suanda online sayımız 47 , Online sayımız şuan için stabil değil Her gecen gün değisiyor . Tüm Donaim Haber Playerini Serverimize Beklemekten Gurur Duyarız.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEWEB

quote:

Yıllardır herhangi Türk servera girmiyordum ve şimdi online sayısını bu saatte 24 görünce gerçekten sevindim.Yarın indirip başlıyorum , herşeyi unutmuşum , oyunu hatırlarken Türk serverında olmak da ayrı saracak.

Hocam . Suanda online sayımız 47 , Online sayımız şuan için stabil değil Her gecen gün değisiyor . Tüm Donaim Haber Playerini Serverimize Beklemekten Gurur Duyarız.

Saygılarımla...

Bugün başladım bi arkadaş yardım etti de 366 lvle kadar geldim.Şimdi daha ilk resimi bile atmadım ama tek başıma ne losttower7 ne atlans kasmıyor , stadium'dakileri de resim olmadığından kesemiyorum , tıkandım napmam lazım.

• @HonanımDaber

Tarkanda Kasmanızı Öneririm Ya Da Arenada Küçük Tarkan Cagesinde.
    Hatta Benim Şahsi Düşüncem , Oyuna Başlarken 1 SM ve 1 ELF (Buffer) ile Başlarsanız , Bu Sizin Hem Daha Hızlı LVL Atlamınz ve Daha Çabuk Gelişmenize Yardımcı Olacaktır.

Saygılarımla ...
  • quote:

@HonanımDaber

Tarkanda Kasmanızı Öneririm Ya Da Arenada Küçük Tarkan Cagesinde.
    Hatta Benim Şahsi Düşüncem , Oyuna Başlarken 1 SM ve 1 ELF (Buffer) ile Başlarsanız , Bu Sizin Hem Daha Hızlı LVL Atlamınz ve Daha Çabuk Gelişmenize Yardımcı Olacaktır.

Saygılarımla ...

Sitedeki client ile aynı anda 1 elf ve 1 sm açmayı beceremedim çözünürlük ya ufak kalıyor ya geniş oluyor.

Bir de oyuncuların çoğu nokta slotların olmasını istiyorlar , bence de nokta halinde doğduklarında daha rahat oluyor.Bunu değerlendirirseniz sevinirim.

Tavsiyeniz için teşekkürler , zaten sm açmıştım yanına elf açmam yetecek.

• @HonanımDaber

-Hocam Clientin içinde 2 tane minimizer mevcut. Sanırsam bu genişleme olayını eğer windows 7 kullanıyorsanız Temanızı değiştirerk bu problem çözülmektedir.
    -Serverimizdeki Spotların Birçoğu nokta spotlardan oluşmaktadır. Sadece playerler genel olarak arena ve lost 7 yi tercih ettiklerinden , mesela tarkanda 50 ,50 cordinatlarında 5 tane mobs çıkıyorsa , playerler giidp bu spotta kasmadığınan canavarlar mapa dağılmaktadır. Spotu toplayip , yani o spot etrafindaki ve uzaklaşan mobları keserseniz , nokta spota gidip rahatca kasabilrsiniz , Extra önerilinizi bekliyorum , Sizlerin güzel bir oyun oynaması için biz her zaman ilgi içerisindeyiz.
    Teşekkürler.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 25 Haziran 2013; 0:04:07 >
  • Dediğinizi yaparak 2 client açtım ikisi de en düşük efekktte windowed modda ama işlemcim birden 80-90 derece sıcaklıkları görüyor fan deli gibi çalışmaya başlıyor , kapatınca düzeliyor.

Hiçbir oyunda bu olmuyorken 2 mu açınca bunun olması çok garip , başka bir 1.02c client bulmam gerekecek sanırım.
  • @HonanımDaber
    Hocam bu donanimla ilgili olabilir bence , buna benzer bir problemi ben daha önceden yaşamiştim . elimde bir Bilgisayar vardı 4 gb ram ve i3 işlemici vardı win7 ultimate 64 bit kullanmiyordum. 3 tane mu açıldığında banamısın demezdi , pc asla kasmazdı.
    Sonra Dual core çift çekirdek bir bilgisayar almiştim 8 gb ram ve win7 pro 64 bit kullanıyordum , 2 tane mu acinca pc kasmaya başliyordu . Bu klonlu Ramlerden de kaynaklanabiliyor. Tabi iyice araştirma yapmak lazim.

Saygılarımla...
  • Haklısınız , büyük ihtimal donanımımla ilgili.Ekran kartım yetmeyince işlemciye yükleniyor heralde çünkü intel ve radeon 6470m olmak üzere 2 farklı ekran kartı var bu sebep olabilir.Benim de i5 , 4gb ram win7 64 bit.

Ve tek mu açıkken ekran kartı 70 derece , işlemci de +80 derece oluyor.

Bu saatte uğraştırdım sizi de ilginize teşekkür ederim , iyi geceler iyi çalışmalar.
  • @HonanımDaber

Bizim görevimiz problemlerinize çözüm üretmek ve memnuniyetinizi sağlamaktır. Biz Teşekkür Eder İyi Geceler Dileriz.

Saygılarımla...
  • quote:

@HonanımDaber

Bizim görevimiz problemlerinize çözüm üretmek ve memnuniyetinizi sağlamaktır. Biz Teşekkür Eder İyi Geceler Dileriz.

Saygılarımla...

Hocam bugün ilk resetimi attım ama yıllardır herhangi serverda oynamadığım için reset atınca çantanın komple silindiğini bilmiyordum.

Platina staff +9 , exc legendary shield +7 , 2. nesil sm kanadı (+7) , grand soul +7 helm , +7 pad , +7 boots , itemlerim bunlar , loglardan bakıp bunları geri alma gibi bir şansım var mı yoksa sıfırdan mı devam etmem gerekecek?

Ne güzel itemler yapmıştım oyundan soğudum.

• quote:

quote:

@HonanımDaber

Saygılarımla...

Hocam bugün ilk resetimi attım ama yıllardır herhangi serverda oynamadığım için reset atınca çantanın komple silindiğini bilmiyordum.

Platina staff +9 , exc legendary shield +7 , 2. nesil sm kanadı (+7) , grand soul +7 helm , +7 pad , +7 boots , itemlerim bunlar , loglardan bakıp bunları geri alma gibi bir şansım var mı yoksa sıfırdan mı devam etmem gerekecek?

Ne güzel itemler yapmıştım oyundan soğudum.

Hocam , aslında Keşke Forumdaki Duyurularımızı Okusaydınız . Çünkü Server ile ilgili bu tür istatistiklerin hepsini forumumuzda belirtmiş bulunmaktayız.

• SeERVER ONARIMI - SERVER MAİNTENANCE

Engilish:
    Hello Everyone.
    Server have maintenance
    To night server will go offline 15 minutes.
    *k6 boss drop ( Add :380 lvl armors no luck %10)
    *NM &Balgass drops (Add :exc KB , Exc Celestial Bow e.t.c)
    *Box +5 Drops ( Add: Exc gs , bd, divine e.t.c)
    *Maps Spots More Fixes.
    * Jewel Of Life Sucses with item %70
    *WebShop will opening.

Turkish:
    Herkese Merhabalar.
    Bu akşam Server 15 dakikalığına offline olacaktır.

*k6 boss droba 380 lvl item armorların lucksuzu eklenecektir.
    *NM ve Balgass 'a Exc KB , Exc Celestial Bow v.b Eklenecktir.
    *Box +5 e Exc gs divine bd eklenecektir.
    *Spotlar iyileştirilecektir.
    *Jewel Of Life Tutma Oranıı %70 Yükseltilecektir.
    *Web Shop Açılacaktır

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 26 Haziran 2013; 15:21:14 >
  • Güzel bir şeye benziyo diye oyniyim dedim spotları görseniz muhteşem böyle bir spot ekleme olamaz yani

Fun mı hard mı belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Güzel bir şeye benziyo diye oyniyim dedim spotları görseniz muhteşem böyle bir spot ekleme olamaz yani

Fun mı hard mı belli değil

:D OLSUN SEN YINEDE OYNA BENI TANIDINMI :D CoNsTaNTiN SU SIRA PEK GİREMİORM SEN OYNA 2 3 GUNE GELICEM BENDE :D KASALIM BERABER BENIM BK FULL ZTN SM KASIP SET KASICAM

• 28/06/2013 - Saat :21:22 -- Online Sayısı : 57
    Donanım Haber Üyelerini Bekliyoruz.

Saygılarımla
  • 10 resetten sonra napiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yepyeni Yeniliklerle Geliyoruz...
    Bekleyiniz...
    Süprizlerin Ağırlık Olduğu , Keyif Alabileceğiniz Yenilikler...

Coming Soon....

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reed07

10 resetten sonra napiyoruz

Ödllü Turnuvalarımızı , Bekleyip Kimin En iyisi olduğunu gösteriyorsunuz . ve sonra en iyiyseniz Kazandığınız real paranın keyfini çıkarıyorsunuz .

saygılarımla...
  • quote:

Yepyeni Yeniliklerle Geliyoruz...
    Bekleyiniz...
    Süprizlerin Ağırlık Olduğu , Keyif Alabileceğiniz Yenilikler...

Coming Soon....

Saygılarımla...

BEKLİYORUZ HEYECANLA :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.