Şimdi Ara

The Walking Dead: Survival Instinct Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

Orijinalden alıntı: maniague

quote:

Orijinalden alıntı: free`LeyChe

quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

ingilizcem olmadığından önceki o muhteşem denilen oyunda bundan farklı değil benim için

Dalga mı geçiyon.Oyunçeviri boşuna emek sarfediyor türkçe yama yapmak için.

Türkçe alt yazıya yetişmeye çalışıp oyun sahnelerini kaçırmakla İngilizce duyduğun cümleleri tam olarak anlamanın farkı ayrı oluyor dostum atarlanmana gerek yok hemen.

Hocam o zman okumanda sorun var. Haakaret olarak algılama ama yaşın kaç?

:)... Yaşım 22 "hocacığım". Okumamda da sorun yok, Türkçe alt yazıya da karşı değilim. Hatta senin kafan karışmadan ben söyleyeyim algılama sorunu olan biri de yok karşında. Bir yardımı olursa bil diye söylüyorum biri normal diğeri açıktan olmak üzere 2 üniversite okuyorum. Gbt merakın geçtiyse şuna açıklık getireyim. Sen şimdi Türkçe sesli dublaj mı istersin bir oyunda yoksa sadece alt yazı mı? Bu soruya Türk oyuncuların %99'u Türkçe dublaj der. Belki gönlü orijinalı bozmak istemeyen arkadaşlar alt yazı diyebilir. Bunun sebebi de şudur; anlamak için okuma yerine duyduğunu direk anlamayı tercih etmek... Sen istersen şimşek gibi oku istersen Cin ali kitabı okur gibi oku ekrandaki full görüntü yerine yazı okursan bir şeyler kaçırıyorsun demektir. Velhasıl Anladığın dil İngilizce ise alt yazıya zaten ihtiyaç duymazsın. Yukarıdaki arkadaş da bu yüzden İngilizce bilmediğinden yakınmış, kuralcı ergenin teki de atar yapmış savunma tahkimatlarına geçmiş hemen sebebi olmadan "alt yazıyı boşuna mı yapıyorlar hülen sana!" diye. Sen de koskaca bsc tarihindeki özbeöz üyeliğinin 2. mesajını bana o arkadaşın yerine cevap vererek kullanmışsın her ne hikmetse. Hakaret olarak algılama ama has ektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Her ne kadar türleri farklı olsada benim için RDR Undead Nightmare DLC si bile bu oyundan daha iyi

+1

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Duvara asıp kırbaçlasalar oynamam

• Oyun kötü tamam ama genede bu kadar yerden yere vurulmamalıydı bence...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aliens CM ye tepki olarak yapıldı ..
  • Tamam.
  • ben oynayacağım. sırf merle için
  • Bunun diziside aynı değilmiydi zaten :D Heryer bug, hata...
  • Onca başarılı oyun varken zaman harcamak değermi diye düşündürüyor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.